Şimdi Ara

Yurtta Beslenme-Fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu dışına açtım ama yeterli cevap gelmedi.
    Hesapladığımda yemeklerden 100 gr protein alamıyorum ki en az 120 falan almam lazım. Bu durumda protein tozu şart mı veya normal beslenmeyle de illaki vücudu forma sokabilir miyim? Bodyciler gibi olmak gibi bir hayalim yok; biraz kilo alayım, fit olayım yeter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Protein tozları çok pahalı mutfakta tavuk falan yapılıyorsa yap bence

• önce yemekhane (bizde kaloriler paylaşılıyo öyle bi şey varsa güzel olur)

aldığın proteini yaklaşık hesapla sonra git üstüne bi öğün bulabildiğin en ucuz ve sade eti göm dışardan / kendin yap mutfak varsa protein tamamlanır büyük ihtimal. olmuyosa whey

benim plan bu

• İtüm be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmet Uysalyoutube
    Askerlik yaparken kas kaybı yaşamayı nasıl en az seviyeye indirilebilirim? Barış Okan Belovacıklı
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DRckTuWiBzGk%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpRGN3f55gGIhDD5c2GpR8TVC02rocjd-dMMgFy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzayeteyabtimlanetolsun

Protein tozları çok pahalı mutfakta tavuk falan yapılıyorsa yap bence

mutfağı kullanamıyorum

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

protein tozu porsiyon 12 14 TL'ye geliyor suplemntlerin kendi ürünü. TL başına en çok protein bu şu an sanırım trde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    3 ay önce açıldı
    Evde fitness programı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Futbol basketbol koşu vb sporlar yaparak da fit bir vücuda sahip olabilirsin
    Body building zor hocam... Hele yurtta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 8 Eylül 2022; 16:48:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantonişko

önce yemekhane (bizde kaloriler paylaşılıyo öyle bi şey varsa güzel olur)

aldığın proteini yaklaşık hesapla sonra git üstüne bi öğün bulabildiğin en ucuz ve sade eti göm dışardan / kendin yap mutfak varsa protein tamamlanır büyük ihtimal. olmuyosa whey

benim plan bu
    dışardan alacağım eti de düşündüm ama kurtarmıyor. protein tozu kullanmak istemiyorum ama başka da çare yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HarveyinStajyeri

Futbol basketbol koşu vb sporlar yaparak da fit bir vücuda sahip olabilirsin
    Body building zor hocam... Hele yurtta
    düzenli yaptığım bir spor yok hocam.
    body building değil hocam, vücut toparlansın yeter.

• yurtta istemediğin kadar tavuk yiyeceksin merak etme proteini çıkartırsın. İstanbula gideyim protein tozu alıcam ben de ayrıyeten.

• yurt mutfağını kullanamıyorsan protein tozu alabilirsin yukarıdaki denilen supplemenler ürününün servis başına fiyatı güzel.Zaten vücut toparlansın istiyorsun kilo almak için o kadar fazla proteine ihtiyacın yok her türlü vucudun toparlanır antremanla

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    hocam kilo almaya çalışıyosan proteini yakalamak baya kolay her şeyde var az az illa yüksek proteinli besin yemene gerek yok. hayvan gibi yediğinde halloluyo

vermeye çalışıyosan o zaman zor. toz en mantıklısı fiyat açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 8 Eylül 2022; 17:2:58 >
  • Hocam ben de bunu düşünüyordum. Benimde 120 gr civarı almam gerekiyor. Bunun altında alırsam gelişme olmaz mı? Çok sağlam vücut istemiyorum zaten. Yüzücü vücudu gibi olsam yeter

• ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt
    olur hocam yine olur ben altında alıyorum oluyor yine. en azından kilon kadar gram al da... normal halka önerilen o zaten

• eğer zayıf bir insansan günde en az 2200-2300 kaloriyle başla. sonrasında yavaş yavaş miden açılır 3000 kaloriye kadar çıkartmaya çalış. günde 500-600 gr pirinç 300 gr haşlanmış patates ve 300 gr tavuk göğsü yemen gerek. basit karbonhidratlardan kaçın. proteine abanıcam diye karbonhidratı ihmal edersen büyüyemez ve güçlenemezsin, yerinde sayarsın. karb almassan hiçbir şey olmaz. supplementlerle olacak iş değil. bu sporu yapacaksan cebindeki paraya kıyman gerek. supplement olarak 3-4 ay sonra bölgesel antremana geçtikten sonra , kreatin, magnezyum, çinko ve kafein alabilirsin. hem preworkout etkisi gösterir hem de vucuduna mineral girip, doğal testesteron seviyeni arttırır. ayriyetten protein tozunu alıp her idmandan sonra ek protein kaynağı olarak içebilirsin. ayriyetten no skip leg day. yapacağın bacak antremanı testeron salgılanmanı uyarır ve daha hızlı gelişirsin, ağırlıklarında daha hızlı artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxbot -- 8 Eylül 2022; 19:22:53 >

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

hocam sen okulun içindeki hiç fitness salonuna gittin mi flamingoya gittiysen aylık ücreti pm den yazar mısın

• okulun içindekine gitmedim hocam flamingoya ilk dönem gittim fiyatını hatırlayamadım ama ucuzdu genele göre yani iyiydi 120 miydi neydi 150 olacaktı hatta yılbaşında öyle hatırladım. ama ben toplasan 2 gün gittim kanunide kalıyordum uzak geldi üşendim. flamingo güzel bir de fsmnin dibinde bir tane var ps salonun orada onu denicem gidince

• Çok ciddi vücut yapmak istemiyorsan 1,6-2x yapmana gerek yok. Kilondan fazla protein al idare eder. 200gr bonfile yesen 54gr protein yapıyor bile zaten.

Dediğim gibi ilerle vücut bi zaman sonra doyum noktasına ulaşır. Fazlasını istiyorsan protein miktarını arttırıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.