Şimdi Ara

Fitness gitmelimiyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba lise 1 e gidiyorum. Kalipliyim 1.70 boyum var 90 kiloyum yasima gore fazla kilom var fitness a gitmelimiyim daha dogrusu beni alirlar mi ? Kas da yapmak istiyorum zayiflamak ta sizce ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boy iyi kilo fazla, ben de lise 1e gidiyorum, yazın 80 den 65-67ye indim fitness ve sıkı bir çalışma ile. Şuan bile 55'e inmek istiyorum. Boyum da 165-170 arası galiba.

• oyuncudroid O kullanıcısına yanıt
    Kaç ay gibi bir sürede bu hale geldin? Kas oldu mu peki ? Oradaki ilgi nasildi sana ? Son olarak ne kadar para ödedin ?

• 1,5 ay gittim. Hafif lüks bir yerdi. Çünkü burada 3 aylık 100 tl olan yerler de var. 200 tl ödedik sanırım. Tabi çok sıkı bir diyet de uyguladım. Fitness bittiğinde 73 kilo falandım, bittikten sonra da diyete devam ettim. Şuan ise diyeti bıraktım, 65ten fazlayım. Fitnessta benle ilgilendiler tabii, ancak sadece kas da çalıştım ama kas o kadar kısa sürede olacak bir şey değil. Yani kaslarım çok zayıftı zaten, biraz güçlenmiş oldu o kadar. Ama şuan kilodan dolayı çok mutluyum. Eski pantolonlarımı giyiyorum ve kemerimi en baştaki deliktan takıyorum Bence git, ama ben 1 buçuk ayda her gün gittim, pazar hariç çünkü o gün kapalıydı. Ama bir bahanen olsa iyi olur, ben askeri lise sınavlarına gidicem çalışmam lazım dedim de aldılar. Yoksa almıcaklardı galiba. Tabi kilo vermek istiyorum da diyebilirsin ancak o zaman seni spora yönlendirirler.

• oyuncudroid O kullanıcısına yanıt
    Ben kilo vermek ve kas yapmak icin gidecegim. Almazlar mi diyosun Hergun gidemem maglum sinavlar ve bizde cok sozlu yapiliyor ama hafta sonlari gidebilirim bizim burada 5 dakikalik mesafede fitness salonu var. Ama ilgi gostermezler diye bir endisem var.

• Niye almasınlar herkes kaslı mı doğuyor, eğer iyi bir yerse tabi ki ilgilenirler. Zaten gitmeye başladığınız zaman göreceksiniz kimse kimsenin vücudunu umursamıyor herkes kendi çalışmasına bakıyor. Yağ, tuz ve şekerden uzak durursanız çok yoğun bir çalışma yapmasınız bile kilo verirsiniz, kas işiyse düzenli gitmeye bakıyor. Kilonuz fazla kilo verdikçe kendinizi daha iyi hissedecek zaten devam edeceksiniz. Hergün gitme fırsatınız olmasa bile gidebildiğiniz kadar gidin kilo vermek haricinde sağlıklı bir iş yapmış olursunuz.
  • Lise 1'desin daha.
    Git sahilde yürüyüşe. Sonra şınav mekik
    Sonra barfiks derken kilo verirsin.
    Üniversiteye başlayınca da gidersin salona.
    Ben küçüklükten beri deli gibi spor yapardım. (yaş 19)
    Ama fitness da çok zorlanıyorum mesela.
    Sen hiç yapamazsın.
    O nedenle sabırlı ol, yürüyüş ile başla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen o kiloyu ver1.82-1.83 e vurur boyun

• Timelord278 T kullanıcısına yanıt
    Yani biraz yalvarırsan ve sahibi ya da antrenör iyi biriyse alırlar. Ama benim acelem vardı. E sana birşey olursa diye kimse de sorumluluk almak istemiyor. O yüzden yani. Bence kayıt ol, paradan başka birşey kaybettirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncudroid -- 11 Ekim 2016; 7:13:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.