Şimdi Ara

FITNESS'I BIRAKMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım. 5 sene önce 3 4 ay gitmiştim. 3 ay önce tekrar başladım. 2 ay haftada 2 gün gittim. Sonra haftanın her günü olan seansa geçtim ama finaller bütler varken pek vakit ayıramadım. Aşağıdaki resmi yaklaşık 1 ay önce çektim. Gelişimi hissedemiyorum. Hatta olan vücudumu kaybediyorum gibime geliyor. 5 sene önce 3 4 ay gidip bıraktıktan sonra evde şınav falan çekerdim. Sanki lisede daha iyi vücudum varmış gibime geliyor.

Spordan sonra 200-300gr dana kuşbaşı yiyorum, sabahları da 2 tam yumurta ve yulaf, öğlenleri makarna, yoğurt vs. yani beslenmeye dikkat ediyorum. Ne yapayım sizce bırakayım mı? Spora tekrar başladığımı arkadaşlarıma söylemememe rağmen sen spora mı başladın omuzların iyice genişlemiş diyenler oldu. Ama bence vücudum kötü, çalıştıkça kas kaybediyorum sanki. Göbeğimi hala eritemedim. Karın kasım var ama göbeğim çok kötü.

Göbeğimin çıkması gayet normal. 5 senedir hiçbir sporu yapmadım. Sürekli oturdum. Ondan çıktı göbek.

Bir de yağ oranımı söyler misiniz? Boyum 180, kilo 72 73 arasında gidip geliyor.

FITNESS'I BIRAKMALI MIYIM?

Bir de sağ trapezi sıktım, sol trapezi sıkmadım o yüzden o şekilde dengesiz görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 24 Haziran 2017; 12:33:52 >

• 15 gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

15 gibi duruyor.

Hocam konuyu güncelledim tekrar okur musunuz?
  • Gayet iyi daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Gayet iyi daha ne olsun

Yani yerimde olsanız devam mı ederdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 24 Haziran 2017; 13:59:6 >
  • Evet

• quote:

Evet

Hocam emeklerim boşa gidiyormuş gibi hissediyorum. 2 ay için normal mi vücudum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu spor böyle dostum . Gayet iyisin

• quote:

Bu spor böyle dostum . Gayet iyisin

Hocam teşekkür ederim. Spor salonundaki hocam ve yine salondaki tanımadığım bir adam da vücudun iyi dedi geçenlerde.

Bu spor böyle derken ne demek istediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 24 Haziran 2017; 18:4:57 >
  • Doğal olarak vücut geliştirmek çok zor ve uzun bir yol . Senelerce çalışman lazım iyi bir vücut yapman için .

• 2-3 ayda nasıl olmayı bekliyorsun?

• quote:

Doğal olarak vücut geliştirmek çok zor ve uzun bir yol . Senelerce çalışman lazım iyi bir vücut yapman için .

Hocam ama fitness yaptıkça kas kaybediyormuşum ve göbek yapıyormuşum gibime geliyor. Psikolojik mi?
  • Evet

• Sweatcoin
    Sweatcoin | It pays to walk
    https://www3.sweatco.in/i/emir953430
    bu uygulamayla hem spor yaparak kilo verirsin ve dengeli beslenirsin hemde büyük markalarda indirim kazanabilir ayrıca para kazanabilirsin

• Ergen konusu malesef. Çoğu ergenin yaşadığı psikolojik dönem. Bizde yaşadık. Spor yaparsın sanki beceremiyorum bu işi psikolojisi, sesim ince psikolojisi, büyümüyorum psikolojisi.. Vsvsvs. Merak etme genç durumun iyi ve Yaşın 20 yi geçtiğinde ve hatta 30 a dayandiginda sende kendine ne salakça şeyler düşündük ne salakça konular açtık diyeceksin. Ama endişelenme hepimiz yaşadık bu evreleri.

Ölçülerini düzenli ölçmüyor isen, kanıtın yoksa o zaman psikolojik.

Eğer istatistiki birşeyler ortaya koysaydın (ölçüler) o zaman bazı noktalarda yanlış yapıyorsun diyebilirdik.

Ama dediğim gibi psikolojik ergenlik dönemi.

Zaten eğer ki yeterli beslenme var ise, düzenli spor var ise ve aşırı kalori kaybı yok ise, insan evrimine ters olurdu, spor yaptıkca gerileme.

Vücut yağlı ise, Kalori açığı oluşturuyor ise, o zaman yağ yakımi nedeniyle tabiki küçülme olacaktır ve eğer ki, spor ve protein takviyesi yok ise, o zaman vücut enerjiyi sadece yağ depoları dan çekmez, ayrıca kaslardaki enerjiyi de kullanır. Yani kas kaybı. İnsan evrimi bunu gerektirir.

• quote:

Bir de sağ trapezi sıktım, sol trapezi sıkmadım o yüzden o şekilde dengesiz görünüyor.

10 dakkadır bunu deniyorum hocam helal olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.