Herkese merhabalar. 4,5 Aydır Vücut Geliştirme sporunu yapmaya çalışıyorum. Bu sporu podyum vs. için değil. Fiziksel olarak iyi gözükmeye çalıştığım için yapmaktayım. Bu süreçte kafama takılan bazı sorular var ancak bir türlü cevap bulamıyorum. Bu sebepten sizlere sormak istedim. Aşağıda bana ait olan ölçümler bulunmaktadır. Boyum 175 Sizlere olan sorularım şu şekilde
2- Şu andaki beslenmem bulk ve makrolarım vücut ölçülerime göre programlı ve günlük 130 gr kadar protein almaya çalışmaktayım ancak ben de herkes gibi devamlı olarak buna sadık kalamıyorum. Ya da bunu tamamlamaya imkanım olmayabiliyor bu durumda protein tozu kullanmak istiyorum. Bu durum sizce doğru olur mu ? 3- Antrenörüm şu anki beslenmem ile alakalı problem olmadığını ancak kendimi bu kadar kasmama gerek olmadığını, asıl bulk için ağustos ayında başlayıp 2024 Mart'a kadar devam edebileceğimi ve ardından definasyona geçebileceğimi söyledi bunun sebebi neden olabilir ? 4- Şu anda vücut formuma görsel olarak baktığımda pozitif yönde olduğunu söyleyebilirim. Yani siz de gördüğünüz üzere yağ oranım hızlı bir şekilde düştü ve vücudum oturdu. Ancak yine de biraz da olsa yağ ve karın çevresinde az da olsa bel simidi vs. gibi kötü görüntü mevcut. Bunun tamamiyle toparlanıp, kas kütlesinin artması ve güzel gözükmesi ortalama olarak ne kadar zaman alır ? Şimdiden yorum yapacak herkese teşekkürler... |
Bildirim