Şimdi Ara

Fitness - İyi bir vücuda sahip olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fitness ile alakalı bir yer bulamadım ben de buraya yazayım dedim. Evde yapılan dumbell veya farklı programlarla vücudu geliştirmek mümkün mü? Yakınımızda olan fitness salonu aylık 400 lira istiyor ve öğrenciyim böyle bir parayı da veremem. Çok uzakta bir fitness salonu var o da 180 lira diyor fakat her gün gidiş-geliş 4 lira otobüs parası ödeyince o da 300 lira oluyor. Yakında fitness salonu olmadığı için de geriye evde çalışmak kalıyor. Önereceğiniz youtube kanalları veya programlar var mı? 15 Yaşındayım ha 17-18 yaşlarında muhtemelen fitness'a giderim fakat şimdi de sağlıklı bir yaşam için beslenmeye, spora dikkat etmek en azından kaslı olmasa da fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Boy 1.83 Kilo 78 Vücutta yağ fazlasıyla var özellikle bacaklarda, kalça kısmında ve yüzümde. Şimdiden yazacaklarınız için teşekkürler.

• Evde biceps-triceps-omuz basabilirsin dumbel ile.

Onun haricinde evde istikrarlı bir şekilde tüm kas gruplarını çalışabilmen için hem ekipmanların hemde az buçuk bilgin olması gerektiğini düşünüyorum.

Bence ilk etapta 6-7 ay bir spor salonuna gidip fitness kültürü oturtup biraz birşeyler görüp öğrendikten sonra evde çalışmak ya da salonda devam etmek daha doğru diye düşünüyorum.

Bu arada herşey yapılır hiç çalışmamaktan tabi ki daha iyidir ama salonda yaptığın ile evde yaptığın birbirine denk olmaz anlatmaya çalıştığım o.

Denk olması için hem en azından Barbell-Dumbel seviyene göre ağırlıkların, sehpa ya da Rack tipi ekipmanın olması lazım ve biraz bileşik egzersizleri doğru formda yapabiliyor olman lazım.

Ama Kol ve omuz basarsın deli gibi onda sınır yok :)

• Sırf oyrum yazmak için üye oldum 4bin lira nedir arkadaş altın kaplama mı dumbellar? Git pazarlığını yap senelik 2000'e anlaşırsın evde sakatlık çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.