Şimdi Ara

Fitness Programı Hk(Yorumlarınız için Teşekkürler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygıdeğer hocalar&arkadaşlar selamlar,

Geçen hafta sonuna doğru spor salonuna gitmeye başladım.Fiziki bilgilere değinecek

olursam,yaş 25,boy 1.78 ve şuanda 79 kiloyum.Göbekte olan yağlanma dışında genel olarak fit bir durumdayım.Salondaki hoca ilk 3 gün adaptasyon amacıyla koşu bandı,bisiklet ve eliptik bisikletle başlamamı istedi,bu doğrultuda başladım.

Hoca 3.günün sonunda ekteki resimde bulunan programı haftada 3 gün 1 ay boyunca yapmamı istedi.Ancak,gün araya koymadan ardışık olarak 3 gün hareketleri yapmamı söyledi. 3 gün üst üste yapıp sonrasında 4 gün boyunca dinlenmek sizce doğru bir yol mudur? Genelde forumlarda ve yazılarda sürekli gördüğüm antrenmanın bir gün sonrasında dinlenmek gerektiği belirtiliyor. Ayrıca,programda yer alan hareketlerin kısa vadede etkisini gösterip göstermeyeceği hususunda da görüşünüzü paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Görüşlerini ve yorumlarını paylaşan hocalara ve deneyimli arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Fitness Programı Hk(Yorumlarınız için Teşekkürler)

• Öncelikle bu hocadan kaçmanı öneririm. Eğer bu işte ciddiysen, vaktine ve eforuna değmesini istiyorsan kendin biraz araştırarak çok daha iyisini yapabilirsin. Böyle bir durumda isen belirt, nasıl ve ne konuda araştırma yapman gerektiğini paylaşayım. Yok değil isen bu program da seni şu an olduğundan daha iyi bir seviyeye getirir, yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.Ben açıkçası sarfettiğim eforla kısa sürede güzel bir noktaya geleceğime inanıyorum.Ancak,yukarıda da belirttiğim gibi üst üste 3 gün listedeki antrenmanı uygulasam ardından dinlensem çok faydalı olmayacağını düşünmeye başladım,normal şartlarda neredeyse tüm konularda yapılan antrenmanın ertesi gününde dinlenmeye ayrılması gerektiğini okuyorum.Bir yandan da acaba ilk ayım olduğu için bu şekilde olması gerektiğini düşündüğü için mi 3 gün üst üste yapmamı istediğini düşünüyorum.

Bu konudaki düşüncelerinizi ve kısa sürede etkili bir sonuca ulaşmak için izleyeceğim yol konusunda tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.Desteğiniz için tekrardan teşekkürler.

• Üstteki arkadaşa katılıyorum programı kafasına göre yazmış daha hareketleri bile doğru yazamamış arkadaş. Çok merak ediyorum "Dumbell front press, dumbell lat fly" neymiş bi gittiğinde sorar mısın? "Xentosion". Hocaya sorsana hocam hummer curl yapıcamda kaldıracak Hummer bulamıyorum diye Fitness Programı Hk(Yorumlarınız için Teşekkürler)  Hocam paranızı alın çıkın bu salondan veya koçluk yapmasın bu arkadaş size. Hatta mümkünse kimseye yapmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 23 Şubat 2022; 22:45:9 >
  • Carlion kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

Görüşünüzü paylaştığınız için teşekkürler. İlgili programı uygulamak kısa vadede yarar sağlar mı ve belirttiği gibi 3 gün üst üste devam edip ardından dinlenmek konusunda görüşünüz nedir? Değerlendirmeniz için tekrardan teşekkürler.

• OmerYilmazz O kullanıcısına yanıt

3 gün art arda spor bana göre mantıksız. Vücudun kendini toparlaması için 1 gün dinlenme genel olarak önerilen bir şey. Sadece benim değil kimsenin önermeyeceği bir şey olur 3 gün ard arda spor yapılması. Arkadaş neye dayanarak söyledi bilmiyorum. Programa gelecek olursak programda ekstra bir şey yok yani hareketleri kafasına göre yazmış senin işine yarar mı dersen yani yarar ama çok daha iyi programlar yazılabilir mi dersen yazılabilir. İnternetten araştırmalar yaparak çok daha iyi programları kendin bile oluşturabilirsin. Yeni program edinene kadar uygulamanda bir sakınca yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 23 Şubat 2022; 23:38:30 >
  • Yani program zaten failde.. Birde 3 gün ardarda yapıp 4 gün dinlen demesi tam fatality olmuş biraz kafadan kontak senin bu hoca sanırım.

Sen yeni başlayan biri olarak full body tek parça program ve temel hareketler gireceksin bir gün çalış 1-2 gün dinlen şeklinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.