Şimdi Ara

Fitness Sektöründe İthal Ürünler Yerli Ürünler Arasında Fiyat Farkı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1 aydır çalışma istasyonu araştırıyorum, hala model seçebilmiş değilim, fakat birşey dikkatimi çekti: Normalde yerli ürünlerin daha ucuza denk gelmesi lazım, fakat hiç de öyle ucuz değiller, hatta malum bir yerli üretim firmasının ürünleri nedense ithal markalardan bile pahalı. Bu niye böyle anlamadım?

• dediğin marka gymholix ise pahalı ama yurt dışındakiler kadar kaliteli.o fiyatlara çıkabilsem tek tercihim o marka olur.

İyi araştırmak lazım ucuza kaçma sakın ben o hataya düştüm. fitneshangar diye bir yerden ürün aldım.görseller ile alakası olmayan uyduruk bir sehpa geldi. sehpayı elden çıkarttım ama zararım büyük firma karşılayacağını söyledi tabi yalan.aylardır 450 lira geri yatıramadı.

Sonra letgodan yine ucuz ama görsellerde güzel görünen rack aldım rezalet bir ürün geldi anında elden çıkardım.

Yerli firmaların çoğu internetten görsel bulup rengini değiştirip ufak tefek oynayıp kendi tasarımıymış gibi gösteriyor.gelen ürünlerin alakası olmuyor.

Tam aradığın ürünü bilmiyorum ama yerli olarak gymholixe göre yine biraz daha ucuz olan sertaysporu önerebilirim.Bir de pasificshop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 27 Ağustos 2020; 10:8:31 >
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, fakat ucuz değil onlar da, insan bekliyor yerli ürünlerin ithal ürünlere kıyasla ucuz olmasını.. Şu an ABD'den ürün bakıyorum, gümrük vergisiyle bile daha ucuza denk gelecek gibi görünüyor, tabii hala araştırma içerisindeyim, fakat genel olarak söylemem gerekirse TR'deki yerli firmalar fiyat konusunda hayal kırıklığına uğrattı..
  • Aynı şey supplementler konusunda geçerli , daha 3-4 sene önce dolar kur vs düşükken forumda birisi sahibi olduğu protein tozlarını ve proteinli sütleri tanıttı fiyatlar normal yabancı ürünlere göre daha pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.