Şimdi Ara

Fitness' ta Prof. Olanlar Cevaplasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl fitness yapıyorum..Bu ay bırakmayı düşünüyorum..Koşu ve esnemeyle ilgilenicem (Astsubaylık sınavları için) .. Sizce fitness' ı bıraktığım için güçsüzlesirmiyim? Kaslarim erir mi?

Not: Astsubaylık için 400 metre koşu--En az 4 barfiks--top firlatma--mekik--uzun atlama yapmam lazım....

Düşüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erir bırakma sonuçta spor yapmayacaksın kas olacak hali yok?
  • Dondurucuya koyarsan erimez
  • Bende 1 yıldır yapıyorum. ameliyat olduğum için 2 haftadır adam gibi antrenman yapamıyorum ben bile az da olsa eridim. sen diyorsun ki bıraksam erir mi? 2-3 ayda eski haline dönersin. o yaptığın şeyler ancak vücudunu esnetir.
  • Güçsüzleşsen bile 4 barfiks vs basit şeyler. Kasların erimez ama hacmini kaybeder. Eski haline dönmen kolay olur ama sen yine de fitness yaptığın dönemdeki gibi beslenmene dikkat edersen kolay kolay kondisyon eksikligi hissedeceğini sanmıyorum

• Evde sadece Dumbella calissam barfiks te yardimci olmazmi? Mesela evde mekik&sınav ceksem zinde durmazmiyim. .Yani mutlaka erir mi arkadaşlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibozan98 -- 30 Mayıs 2015; 15:46:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır body building değil fitness.. Peki gucsuzlesirmiyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ayda ne yaptınki eriyecek :D

• 1 yıl demiştim

• Peki sizce sadece kollarımı guclendirsem vücut hacmi olarak biraz zayıflasam daha fazla barfiks çeker miyim? Fitnessa ara vericem çünkü fitnessta agirlasiyoruz...Ağırlaşirsam kosuyu yapamam...

• Fitnessden kastın ne senin normal ağırlık çalışan biri ölçüleri ve hacminden dolayı hantal olur, uzmanlık sınavları için fitness değilde daha cok kondisyon bazlı calışman lazım. Barfiks şınav cardio 3lüsü işini görücektir. ayrıca erime olayı senın beslenmene bağlı kardesim az karbonhidrat bol proteın kütleni korumaya yardımcı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.