Şimdi Ara

Fixnet Aboneliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uygun fiyata İSS arayışım vardı. Bir yerlerde Fixnet ismini okudum ve araştırmaya koyuldum. Türknet kadar bilindik veya duyulmuş vir firma değil. O yüzden hakkında çok bir yazı da yok. Belki benim gibi birileri araştırırsa okur diye birkaç detay vermek istiyorum.

Başta da dediğim gibi tercih nedenim uygun fiyatlı olması. Türk Telekom altyapısı ile 81 ilde hizmet veriyorlarmış.
    Yalın 4 Mbps'e kadar limitsiz internet hizmetini 24 ay taahhütle 36₺ karşılığında alıyorum. Taahhüt verdiğim için bağlantı ücreti yok, isterseniz evde kurulum da taahhüt kapsamında ücretsizmiş.

Çağrı merkezini arayıp internet talebimi bildirdim. Hemen mail adresime sözleşme ve taahhütname gönderildi. Gerekli evrakları doldurup kimlik fotokopisi ekleyerek MNG kargo ile ücretsiz gönderdim. Ayrıca evrakları doldurduktan sonra mail yoluyla da atmıştım. Böylece kargoyu beklemeden süreç hızlansın diye işlemlere hemen başladılar. Kısa bir süre sonra randevu verildi. Randevu saatine pek uyulmasa da TT ekipleri geldi ve bağlantımı sağladı.

İlk günüm ve güzel gidiyor. Umarım sorun yaşatmaz. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

Müşteri hizmetlerinde arayıp canlı canlı biriyle konuşabiliyorsunuz. Online destek dayatması yok.
    Statik IP hizmeti varmış.
    Evde kurulum da ankastreden daire içine kadar tesisat varsa oluyormuş. Yoksa TT ekibi ilgilenmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kkzlckk -- 15 Kasım 2019; 17:52:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netspeed yeni bir tarife çıkarmış. 25 liraya 4 mbps, 60 GB AKK. AKK geçtikten sonra 1 mbps hız. Ve taahhütsüz. Bence daha mantıklı netspeed.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FixNET 2009 dan beri piyasada. Neden reklam yapmadıkları hakkında bir fikrim yok. Edirne'de kendi fiber altyapıları var. Anladıgım kadarıyla VAE olarak degil de direk al-sat yapıyorlar, IP adreslerinde TürkTelekom yazıyor :)
    Açık söylemek gerekirse TT ye laf geçirebiliyorlar, netspeed kullandıgım süre boyunca hiç bir altyapı sorununu çözdürememişti TT ye. Kısacası bende memnunum kendilerinden.

+ Ek olarak CGN kullanmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 15 Kasım 2019; 22:32:31 >
  • Jeroww J kullanıcısına yanıt
    Netspeedin sitesine baktığımda böyle bir tarifeye denk gelmedim. Uygun bir tarifeymiş.

Gerçi 60GB sonrası 1mbps hızla bir şey yapılır mı tartışılır?

• NT2L N kullanıcısına yanıt
    Katkı için teşekkürler.

CGN nedir?

• CGN için forumda konu açılmış, Tık
    Pek sevilmez kendisi

• 4-5 yilnonce 6-7 ay kadar 32 mbit full limitsiz tarifelerini kullanmistim ( ozamanlar akk var tabii ) gayet memnun kaldim ben hizmetlerinden ve mh temsilcisi olarak 3-5 kisi calisiyor kucuk bir firma oldugu icin 2-3 kere aramis olsaniz ayni kisilere denk gelirsiniz ama ozaman gorustugum kisiler gördüğüm en bilgili iss mh temsilcileriydi (hala ayni kisiler varmidir bilmiyorum hatta biri bayandi erkeklere tas cikartircasina bilgiliydi)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    8 ay önce açıldı
    Superonline Yalin VDSL Taahhut Yenileme
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en ucuz tarifeler sahip iss

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

en ucuz tarifeler sahip iss
    Daha ucuzu TurkNet var hocam. 35 Mbps'e kadar 75,99₺.
  • Edirne'de kendileri ile gidip bizzat ofislerinde görüştüm. Köklü bir firma yıllar öncesi hosting işleri yapıyorlardı. Kendi fiberlerinden faydalanmak istedim ancak adresimde maalesef altyapıları yok. AirFiber seçenekleride var ama ben pek sıcak bakmıyorum o olaya. Sanırım 10-15 kişi bulursam altyapıyı getirebilirler.
  • Miga kullanıcısına yanıt
    Hocam benim merak ettigim, TT altyapısından farkı ne sordunuz mu?
    Yani demek istedigim mesela TurkNet fiber için özel paketler oluşturmuş, 1000Mbps e kadar seçenekleri var. Çok daha pahalı şekilde SoL 10Gbps e kadar bireysel paket sunuyor. FixNET'in kendi altyapısında sagladıgı bir avantaj var mı? yoksa TT altyapısı gibi mi kullanıyorlar?
    Nerede yaşıyorsunuz? Türknet, SOL gibi geniş çaplı bir firma değiller. Ancak 1Gbps ye kadar hizmet verebileceklerini biliyorum. Ayrıca TT ekipleri üstünde epey etkililer. Aynı zamanda kablonet'e altyapı kiraladıklarını düşünüyorum. Fakat fiyat konusunda bir fikrim yok. Ayrıca kendi altyapısında türknet gibi uploadı aşabilecek kapasitedeler. Mesela gidip biz bina olarak size geçeceğiz 20 kişi bize 100/50 internet verin deseniz verebilirler. Özel tekliflere açık bir firma. Türk telekomun 2000 daireli sitelere verdiği gibi paketler verebilirler. Forumda görmüşsünüzdür 100/50 kullanıcılar var Türk telekomda.
  • Miga kullanıcısına yanıt
    Benim yaşadıgım il'de altyapıları yok. TT altyapısı üzerinden 2 aboneligim var kendilerinde. Dediginiz gibi TT ekipleri üzerinde etkililer.
    Ben küçük de olsa altyapısı olan her firmanın kendi çapında rekabet ortamı oluşturması gerektigini düşünüyorum. Edirne'deki müşterisi benimle aynı şartlarda internet kullanmamalı. Örnek vermek gerekirse Edirne'de altyapısı olan bir adreste 300/50 gibi bir paketi x fiyattan müşteri sayısına bakmaksızın verebilmesi gerekir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Daha ucuzu TurkNet var hocam. 35 Mbps'e kadar 75,99₺.

Alıntıları Göster
    4 mbit 35 tl ye veriyor adamlar

Hocam verebiliyorlar öyle bir teklif alınabilir. Ancak politikaları ne kadar çok müşteri o kadar çok büyüme gibi birşey değil. Az ama temiz hizmetli bir tavırları var. Fiyatları yüksek bazı paketlerde ancak bir sorun yaşadığınız da hızlı aktivasyon alabiliyorsunuz. Bana özel mesaj gönderir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.