Şimdi Ara

FixNet ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, poyraz'dan fixnet'e geçtim 1 saat içinde onaylandı.

geçecek arkadaşlar için referans kodum: B7HU (12 ay boyunca 30tl indirim kazanıyorsunuz)

müşteri hizmetlerini arayarak kolaylıkla geçiş yapabiliyorsunuz.

tek yapmanız gereken konuşma sırasında e-devlet üzerinden onay vermek.

poyrazwifi kapandığı için geçtim.

ayrıca referans kodunu da söylerseniz indirim kazanırsınız.

tt altyapısını kullanıyor, bu arada. sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

• Geçişim çok hızlı oldu ve dakikasında arayıp her türlü bilgilendirmeyi yaptılar an itibariyle taahhüt edilen hızı alabiliyorum ve hiçbir sorun göremedim uzun süre abone kalıcam gibi gerçekten fiyatı üzmez seviyede tavsiye ediyorum.

Ayrıca referansım ile kayıt oluşturursanız ikimizede 12 ay boyunca geçerli 30 TL indirim sağlanacaktır.

Referans Kodu : REJK
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Giga geçişi beceremedi

Fixnete sizin referans ile geçişim tamamlandı  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağolun tekrardan
  • Gigaspeed yapamadığını aynı saat yaptılar
    Bağlantı için birşey diyemem ama iyi çalışıyorlar tecrübeler yardımcı olmak için can atıyorlar

Referans Kodu : L72I

Kullanan etiketleyebilir
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Rica ederim  

• Dün akşam Netspeed’den Fixnete geçiş başvurusunda bulundum.Bu sabah geçiş tamamlandı.Süreç gerçekten çok hızlıydı.
    Referans kodumla üye olmak isterseniz;hem size hem bana aylık 30₺ indirim sağlanıyor
    Referans Kodum:9S4F
  • 2 gün oldu geçiş başvuru yaptım 14 aydır millenideyim halen onaylanmadı

• eminne2828 kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini Arayıp başvurumuzu sorgulatmadınız mı ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

MOBİLDEN EDEVLETE GİRDİM ÖYLE 2.ONAY GELMİŞ ARAMADILAR AMA BEN ARADIM AKTİF OLDU İLGİNÇ

• Referans kodum. 2WSK 12 ay boyunca 30tl indirim kazanalım

• eminne2828 kullanıcısına yanıt

İlginç olan nedir ?

• geçecek arkadaşlar için referans kodum: B7HU (12 ay boyunca 30tl indirim kazanıyorsunuz)

• Referans kodu CHP9

• Kullanmak isteyen arkadaşlar için kod: DWHB

• İnternet paketleri sayfasında (link aşağıda) seçtiğin paketin altındaki e-devlet ile başvuruyu seçtikten sonra açılan sayfada 2. sırada referans kodu soruyor oraya girebilirsin;

Referans Kodu : RZ60

Referans kodu ile bağlantı yapıldığında 12 ay boyunca 30 TL indirim faturanıza yansıyacaktır.

www.fixnet.com.tr
    FixNet - Fiber Internet
    https://www.fixnet.com.tr/evinterneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavazaki22 -- 26 Eylül 2024; 15:14:39 >
  • 30 dk içinde poyraznetten fixnete geçtim. Poyraznet de sağolsun anında onay verdi ilk talep süresinde. Fixnete geçince e devletten onay sonrası sms geliyor onu modeme girince anında internet açıldı.

Geçmek isteyen olursa referans kodu 30 tl x 12 ay indirim sağlıyor her ikimize de. Referans kodu : 30EB ( ÜÇ, SIFIR, E, B)
  • Aşağıdaki referans kodu ile kayıt olun 12 ay boyunca aylık 30 TL indirimden faydalanın.

Referans Kodu : 0PAX
  • Referans kodumla üye olmak isterseniz;hem size hem bana aylık 30₺ indirim sağlanıyor

Referans Kodum:9S4F
  • vdsl geçişim inanılmaz bir hızda oldu.

siteye girip kayıt yapmam, aranıp edevletten onay vermem, poyraznetin hizmeti kesmesi ile fixnetin arayıp son onayı vermesi ve giriş bilgilerini sms olarak göndermesi toplam 30 dakika sürdü.

fixnet müşteri paneli ilk girişte şifremi unuttum deyip şifre oluşturuyorsunuz.

isteyenlere fixnet referans kodum: 115T

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.