Şimdi Ara

FixNet ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Özelden bilgi paylasımı yapılmıstır

• Fixnet'e geçmek isterseniz aşağıda paylaşmış olduğum referans kodunu verebilirsiniz. Bu kod 12 ay boyunca 30 lira indirim sağlar faturanızdan.

GMQK
  • Referans kodumla üye olmak isterseniz:hem size hem bana aylık 30₺ indirim sağlanıyor.

Referans kodum:ZFLG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminne2828 -- 12 Aralık 2024; 20:59:24 >
  • fixnet indirime girmiş yine; 100 mbps hızında olan tarifeler VDSL 365 TL, FİBER ise modem dahil 415 TL olmuş. 115T referans kodumu veya başka birinin referans kodunu girerseniz 12 ay boyunca her ay 30 TL indirim yapar; VDSL 335 FİBER ise model dahil 385 TL'ye gelir.

*öncelikle geçiş yapmak isterseniz benim siteye girip kayıt yapmam, fixnet tarafından aranıp edevletten onay vermem, önceki kullandığım poyraznetin hizmeti kesmesi ile fixnetin arayıp son onayı vermesi ve giriş bilgilerini sms olarak göndermesi toplam 30 dakika sürmüştü. bu kadar hızlı olmasını hiç beklemiyordum. (fixnet müşteri paneli ilk giriş için şifremi unuttum deyip şifre oluşturabiliyorsunuz.)

*teknik destek ve hizmet konusunda şimdilik baya iyiler. bir arkadaşım geçiş yaptıktan sonra tatilde olduğu için modeme giriş bilgilerini girmemişti. 1 kere aranıp yapamadınız mı acaba deyip kontrol bile etmişler. müşterisini takip eden bir firma gibi gözüküyor.

*arkadaşını getir kampanyası birleştirilebiliyor, yani 5 kişiyi getirirseniz 150 TL indirim kazanırsınız 12 ay boyunca. maksimum indirim ise fatura tutarı kadar olabilmekte.

referans kodum 115T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitteteke -- 12 Aralık 2024; 22:7:15 >

• Fixnet'e geçmek isterseniz aşağıda paylaşmış olduğum referans kodunu verebilirsiniz. Bu kod 12 ay boyunca 30 lira indirim sağlar faturanızdan.

GMQK
  • Referans kodumla üye olmak isterseniz:hem size hem bana aylık 30₺ indirim sağlanıyor.

• Bu fixnet iyi hoş da faturayı çok geç çıkarıyor. Fatura oluşturma tarihi 12.12.2024 gözüküyor ama ben 18.12.2024 de müşteri paneline girdiğimde fatura gözükmüyordu. 20.12.2024 te fatura maili gelmis ve son ödeme tarihi de 20.12.2024. Ben maili görmediğim için gecikiyorum 3 aydır. Bu nedenle referans indirimi yansitilmiyor dikkatli olun.
  • Referans ihtiyacı olan dostlar buyursun

D1JK
  • Raz3rs kullanıcısına yanıt

Bile bile yapıyorlar hocam, indirimi yansıtmamak için türlü türlü hileler. Aslında REF sistemli çoğu firma bunu yapıyor maalesef.

• Referans Kodu : IV7Y

• Referans kodumla üye olmak isterseniz:hem size hem bana aylık 30₺ indirim sağlanıyor. (12ay boyunca)

Referans kodum:53JT

• Not:İndirim arkadaşınızın abonelik başvurusu yapması ve aktivasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından bir sonraki ay başlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.