hocam sizin referans kodunuzu kullandim.bilginiz olsun : ) ama benim başvurum 20 dakika sürmedi.gece 22.00 da basvurdum .öğle 13 .00 gibi açildi.yinede dıgerlerine göre hizlı oldu |
FixNet ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
30 dk içinde poyraznetten fixnete geçtim. Poyraznet de sağolsun anında onay verdi ilk talep süresinde. Fixnete geçince e devletten onay sonrası sms geliyor onu modeme girince anında internet açıldı.
Geçmek isteyen olursa referans kodu 30 tl x 12 ay indirim sağlıyor her ikimize de. Referans kodu : 30EB ( ÜÇ, SIFIR, E, B) -
Şimdilik bir sıkıntımız yok, ref kodu CHP9
-
Şu referans kodunu nereden alıyorsunuz online işlemler e girdim bulamadım -
Mevcut Kullanıcı: Referans Kodu müşteri paneline giriş yaptıktan sonra sırasıyla hizmetler, durum, referans kodu altında bulunmaktadır.
-
Tşk ederim
-
Referans kodumla üye olmak isterseniz;hem size hem bana aylık 30₺ indirim sağlanıyor
Referans kodum:9S4F -
Bende poyrazdan geçtim ama internet çok kötü evin altına santral olmasına rağmen çok yavaş ,geçtiğine pişman oldum
Edit:20 Ekim 2024 te Fixnet müşteri hizmetlerini aradım, kabloda ezilme olabilir dediler ve kontrol ettim şuan iyi görünüyor hız, eğer benden kaynakliysa özür dilerim,haklarını helal etsinler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizarli -- 20 Ekim 2024; 15:21:57 > -
Kullanmak isteyen arkadaşlar için kod: DWHB
-
Merhaba. 30 dk içinde fixnete geçtim. Fixnete geçince e devletten onay sonrası sms geliyor onu modeme girince anında internet açıldı. 35mbit paket 290 tl ama arkadaş indirimi ile 260 tl. 100 mbit paket ise 310 tl ama arkadaş indirimi ile 280 tl. Tabi siz de arkadaşınızı getirirseniz ekstra 30 tl daha düşer.
Bu referans kodu 30 tl x 12 ay indirim sağlıyor her ikimize de. Referans kodu : 30EB ( ÜÇ, SIFIR, E, B) -
Üstteki arkadaşın koduyla oldum siz de benim kodumla olursanız sevinirim 0SIY
Hızlı dönüş yapan bir firma fiyatları kıyasladım daha uygunu bulamadım bulan pm atabilir
-
Taşınacağim, aboneligi nasil fesih ediyoruz bilgisi olan var mi -
Fixnete geçtim bende çok memnunum geçmek isteyenlere öneririm.Hem ben hem kullanan kişiye her ay 30 tl indirim sağlayan kodum aşağıdadır.
Referans Kodu : D9WT
-
Merhaba, geçişim çok hızlı oldu ve dakikasında arayıp her türlü bilgilendirmeyi yaptılar an itibariyle taahhüt edilen hızı alabiliyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.
Referansım ile kayıt oluşturursanız ikimize de 12 ay boyunca geçerli 30 TL indirim sağlanacaktır.
Referans Kodu : ACPJ
-
referans kodum :DCUD
poyrazdan geçtim geçince hızım 35 mbit idi o kadar yükseltin dememe rağmen hat değerleriniz desteklemiyor diye yıllarca sallamışlar meğersem az daha kabloları değişecektim boşuna fixnete geçtim 80 mbite sabitlendi hızım çok memnunum
-
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Ya poyraz in yoğunluğundan sanırım öyle oldu. Bizim bir arkadaşada telefonda başvuru alamıyoruz yoğunluktan Web sitemizden yapın demişler
Bu arada ben mesajinizi yanıtladım diye hatırlıyorum ama yanitlamamisim şimdi farkettim.
Referans kodu KH68
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 14 Ekim 2024; 23:26:27 > -
Fatura çıkmış biz geçtiğimizde fiyat neydi hatırlıyormusunuz
25 Eylülde geçmiştim 260 Lira çıkmış
-
250 tl idi. Ref ile 2. Aydan itibaren 220 olacak diye hesaplamıştım hatta. Siz referansı kullandım deyince iyi fatura 190 oldu diye sevinmiştim
Bana da 260 gelmiş WhatsApp hattı ilgilenmiyor muhasebe için arayın dediler. Yarın arayacağım. -
Aynenn bana da aynı cevabı vermidel normalde 6 ay kampanyadan yararlanıyoruz 250 ücret idi
Sizin referans işi tamam zaten bidaha ki ay 30 TL düşecek
Bize 25 -30 eylül arası fatura çıkması lazım
Yarın düzeltirler muhtemelen fatura sms ide gelmedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X