Kampanya birleştirme yoktur belki. İlk 6 ay indirimli kampanyası ayrı; arkadaşın varsa getir ayrı. Kodunuzu da boşuna bedavadan verdiniz.
|
FixNet ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Zaten faturaya girince bilgilerin yarısı hatalı çıkmış. Düzeltilir sanırım. -
Yarın ilk bizim faturalara bakarlar muhtemelen 😁
-
100 mbit paket mi hocam ? Bana 292 tl gelmiş fatura.
-
Siz de eylül ayında mı geçmiştiniz?
-
Yalandan bi fatura çıkmış sanırım umarım düzelir, benim iki abonelik var, ortalık çorba olmuş resmen...
100 VDSL 292,25 TL
35 Fiber 271,38 TL
-
Bir de Eylül faturası diyor, bu fatura eylülse eğer bu miktar olmaması gerekmez mi? Hepi topu 6 günlük bir kullanım var!
-
Düzeltilecek ödeme yapmayın dedi mh. Genel bir durum dedi.
-
Kampanyayı ellerine bulaştırdılar .Düzelsin bakalım
-
Evet. İnternet iyi gerisi teferrüat. -
Mesaj gelmiş ama daha sistemde eski fatura görünüyor
-
Bana gelmedi daha. -
İlgilenen arkadaşlar için referans kodu: SX02
-
Faturalar düzeltilmiş ben ödedim yarın son görünüyor. Açma kapama vs yansıtılmasın bir kontrol edin arkadaşlar.
-
260,94 gelmişti
Başındaki 2 ti atmışlar
60,94 olmuş 😂 -
hangi tarihte geçisiniz gerçekleşti, kaç günlük fatura çıktı size sanki bir hata var gibi benim faturalarda.
-
25 Eylül de geçiş yaptım
6 günlük çıkması lazımda
250 TL den 50 TL çıkması lazımdı.
Fatura da 50 TL ama sonra da eklenen birşey var açıklayıcı olmadığından anlamadım
Arar öğrenirim temsilciden
-
tarifeniz 35 vdsl mi?
-
Aynen
-
Merhaba. 30 dk içinde fixnete geçtim. Fixnete geçince e devletten onay sonrası sms geliyor onu modeme girince anında internet açıldı. 35mbit paket 290 tl ama arkadaş indirimi ile 260 tl. 100 mbit paket ise 310 tl ama arkadaş indirimi ile 280 tl. Tabi siz de arkadaşınızı getirirseniz ekstra 30 tl daha düşer.
Bu referans kodu 30 tl x 12 ay indirim sağlıyor her ikimize de. Referans kodu : 30EB ( ÜÇ, SIFIR, E, B)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X