Faturalar zamanında ödenmektedir. Merhaba. 30 dk içinde fixnete geçtim. Fixnete geçince e devletten onay sonrası sms geliyor onu modeme girince anında internet açıldı. Tabi siz de arkadaşınızı getirirseniz her biri için ekstra 30 tl daha düşer. Bu referans kodu 30 tl x 12 ay indirim sağlıyor her ikimize de. Referans kodu : 30EB ( ÜÇ, SIFIR, E, B) |
FixNet ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Adana'da internet gitti var mı başka giden -
Giresun da yok. 4 tane numaraları var, dördü de meşgul çalıyor. Pingi de çözemediler 1 aydır... Sırf geçen birinden küfür yememek için kod paylaşmıyorum.
-
Adana Mersinle alakası yok, cumartesi gece saat 22.30 gibi bağlantı kesildi, herşey yolunda gözükmesine rağmen internet yoktu, hemen ticket açtım ve WP den yazdım, yaklaşık yarım saat sonra bağlantı geldi ve arkasına WP den cevap yazdılar, güncelleme yapıldı bağlantı düzeldi şeklinde, yani genel bi kesinti idi sanırım.
-
şuam internet bağlanti gitti.siteyede ulaşilamiyor.cagri merkezide aranmiyor -
İzmirde aynı şekilde internet yok telefonla ulaşılamıyor
Geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 4 Kasım 2024; 18:6:49 > -
Faturalar zamanında ödenmektedir.
Merhaba. 30 dk içinde fixnete geçtim. Fixnete geçince e devletten onay sonrası sms geliyor onu modeme girince anında internet açıldı. Tabi siz de arkadaşınızı getirirseniz her biri için ekstra 30 tl daha düşer.
Bu referans kodu 30 tl x 12 ay indirim sağlıyor her ikimize de. Referans kodu : 30EB ( ÜÇ, SIFIR, E, B) -
fixnet kampanya dönemi bittiği için fiyatları yükselmiş gözüküyor. 100 mbps hızında olan tarifeler 465 TL (115T referans kodumu veya başka birinin referans kodunu girerseniz 30 TL indirim yapar 12 ay boyunca 435 TL'ye gelir.)
peki ne gibi iyi kısımları geldi;
*öncelikle geçiş yapmak isterseniz benim siteye girip kayıt yapmam, fixnet tarafından aranıp edevletten onay vermem, önceki kullandığım poyraznetin hizmeti kesmesi ile fixnetin arayıp son onayı vermesi ve giriş bilgilerini sms olarak göndermesi toplam 30 dakika sürmüştü. ben de bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. (fixnet müşteri paneli ilk giriş için şifremi unuttum deyip şifre oluşturabiliyorsunuz.)
*teknik destek ve hizmet konusunda şimdilik baya iyiler. bir arkadaşım geçiş yaptıktan sonra tatilde olduğu için modeme giriş bilgilerini girmemişti. 1 kere aranıp yapamadınız mı acaba deyip kontrol bile etmişler. müşterisini takip eden bir firma gibi gözüküyor.
*arkadaşını getir kampanyası stacklenebiliyor, yani 5 kişiyi getirirseniz 150 TL indirim kazanırsınız 12 ay boyunca. maksimum indirim fatura tutarı kadar olabilmekte.
referans kodum 115T
-
Poyraz maduru olarak bu fixnete gecmistim.adres degisikligi sebebiyle nakil yapicam modemi kargolayacagim ve ucretini ben odiycem kargonun.980 tl de nakil ucreti istiyor.
Tabiki odemem sifirdan internet almak daha uygun
Bilginiz olsun -
Millenicom'dan geçiş yaptım biraz önce. Umarım memnun bir şekilde,uzun soluklu kullanım sağlarız. Millenicomda var olan ping sebebi dolayısıyla bir an önce kaçıp buraya geçiş sağladım. -40 gibi ping azalmam oldu tüm yurtdışı serverli oyunlarda. Dolayısıyla geçmeyi düşünürseniz pingler iyi durumda. Bu da referans kodum,
GMQK -
Fixnetteyim 3 aydır memnun kaldım hiçbir kesilme kopma yasanmadi günde 7/8 saat civarında kullanırım şuan 100 mgbit vdsl tarife kullanıyorum tavsiye ederim aylık 250 TL isteyen arkadaşlar referans kodumu kullanabilirler 30 TL'lik indirim veriyor her ay
Referans kodum: KFVE -
Referans kodumla üye olmak isterseniz;hem size hem bana aylik 30₺ indirim sağlanıyor.
Referans kodum:9S4F -
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922#38099922
Referans paylasım kurallarına dikkat edelim
-
Faturalar zamanında ödenmektedir.
Merhaba. 30 dk içinde fixnete geçtim. Fixnete geçince e devletten onay sonrası sms geliyor onu modeme girince anında internet açıldı. Tabi siz de arkadaşınızı getirirseniz her biri için ekstra 30 tl daha düşer.
Bu referans kodu 30 tl x 12 ay indirim sağlıyor her ikimize de. Referans kodu : 30EB ( ÜÇ, SIFIR, E, B) -
Kurallara baktım lakin bir sorun göremedim? Acaba neden uyarı verdiniz bana?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X