Şimdi Ara

FİXNET Hakkında Tecrübelerim // 9 aydır kullanıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan ayından beri fixnet üzerinden taahhütsüz vdsl2 hizmeti alıyorum.Artısıyla,eksisiyle yaşadıklarımı ve tecrübelerimi anlatmak istedim.Araştıranlara faydası olabilir.

1-Öncelikle firma taahhütsüz çalışıyor.Bu açıdan bazen 5-10 lira fiyat dezavantajı olabiliyor.Ancak benim gibi taahhüt ile bir firmaya bağlanmamak isteyenler için güzel bir fırsat.

2-En önemli noktalarda birisi yalın internet paketleri yok.Mutlaka telefonunuz olması gerekiyor ki bu da extra 20 tl aylık telefon faturası demek.

3-Fatura kesim olayı son birkaç aya kadar önden ödemeliydi,artık ttnet gibi fatura ertesi ay kesiliyor.Yoksa daha kullanmadan fatura ödüyordunuz.

4-En güzel olay şu ki,biraz pahalı olmakla birlikte tamamamen adil kullanım kotası olmayan 16 ve 32 mbps paketleri var.Ve istediğiniz ay bir alt veya üst pakete geçiş yapabiliyorsunuz.Diyelim ocak ayında çok download yapacağım derseniz bir önceki ay haber verip birdahaki ay için akksız pakete geçebiliyorsunuz.

Ancak burada ben öğyle bir sıkıntı yaşamıştım.Diyelim 1 ay 159 tl akksız 32mbps paket kullanmıştım.Ayın son günü düşük pakete geçmiştim.Ancak bunlar faturayı önden kestiğinden düşük hız kullandığım diğer aydada 159 tl fatura çıkarmışlardı.Neyse arayıp konuştum,yine 159 ödedim ama 3.ayda bana fatura çıkarmadılar.Biraz karışık olsada sorunu çözdük.Artık fatura ertesi ay kesildiğinden bu tarz bir sıkıntı yaşamazsınız heralde.

Tek dikkat etmeniz gereken ay sonu gelmeden bu konu hakkında tam olarak konuşmak.

5-Müşteri hizmetleri ulaşma konusundaysa gündüzleri hiç sorun yok,sanırım aksam 22.00 dan sonra kapanıyor.Ancak müşteri hizmetleri ttnete göre çok daha bilgili.Gidip yok ping nedir bilmemne demiyorlar.Birkaç kere ping sıkıntısı yapamıştım ve direk kendi serverlarına speedtest.net üzerinden test yaptım ve direk ordan gördüler.

Fatura konusunda işbankası vb.anlaşmalı bankaları var,onlardan otomatik ödeme talimatları verebiliyorsunuz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Bende şu anda memnun olmakla birlikte 60tl internet + 20tl telefon faturası ödüyorum ve akk 35 gb. 24mbps/2mbps vdsl kullanıyorum.

Vodadone net fiber olarak geçen vdsl2 paketleri var,150akk ve 3 mbps upload hızı olan SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-60 paketini düşünüyorum.70 lira + 10 tl telefon yine 80 lira yapıyor.Daha iyi upload ve yüksek akk.Ancak 24 ay taahhüt var.Bakalım kararsızım bende.

• Dostum yurt disi sunuculara tracert atar misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang102030 -- 28 Aralık 2015; 22:21:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • göknet sınırsız 35 mbps AKK yok ayda 90TL,

GÖKNET
    Page not found | GÖKNET
    https://www.goknet.com.tr/servisler.html

inanılmaz bir rakam eğer yalın ücretide dahilse mükemmel.
  • dostum kaç mb dowlond iniyor 5 mbitmi açıklarsan iyi olur
  • benim nethouse ile sözleşmem bitiyor bu ayın sonunda fixnete geçmeyi düşünüyorum bende
  • En düşük paketleri taahhütsüz olarak 45 lira görünüyor.

+Konuya ek olarak firma günümüzde yalın olarak da hizmet veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.