< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (10. sayfa)
-
-
Ocak ayında telekom ile FTTH internetimde taahhütüm bitiyor, Fixnet'e geçmek istiyorum. Oyunlardaki özellikle yurtdışı ping seviyeleri nedir? Türktelekom ile FTTH sistem olmasına rağmen çok saçma sapan ping değerleri alabilmekteyim bazen.
-
Ben edirnedeyim yurtdisi pinglerim cok cok iyi cunku edirneden direk yurtdisina gidiyorum. Kendi fiberleri var netix ve cogent ile direk baglilar. Lg.fixnet.com.tr den bakabilirsin. Ftth ise pinglerin dsle gore 5-6ms daha dusuk olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır ben de ona göre geçmeyi düşünüyorum da
-
Tavsiye ederim. Beğenmezsen 3 ay sonr başka firmaya geçersin.
-
Oyun içinse Fixnet'i deneyebilirsin, memnun kalmazsan farklı iss ye geçersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun arkadaşlar
Netspeedin son zammından sonra yeni İss arıyorum fixnet duydum tavsiye eder misiniz
4 aydır sorunsuz kullanıyorum. Fiyat yükseltmeyecwğinin garantisi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal3x -- 23 Ağustos 2023; 9:10:37 >
Netman veya Pananet e de bakabilirsin. Pananet te peşin ödeme var 12 aya kadar.
Hocam daha yeni fiyatları güncellenmedi mi?
Yurtdışı ping önemliyse geçebilirsin. Fiyatı güncel zamlı, fiberde modem ücreti dahil.
Evet guncel fiyatlar.
1 haftadır DNS ile sansür aşılıyor. O işlemi de hallettiler sağolsunlar. Geçtim geçeli ciddi manada memnunum. İnşallah bu şekilde sorunsuz devam ederiz.
-
Merhaba arkadaşlar daha önce turknet kullanıp fixnete geçen deneyimlerini aktarabilecek arkadaş var mı ? Konum: İstanbul bu arada
Hocam taahhutsuz gec begenmezsen 3 ay sonra geri donersin. Sorun yasayacagini sanmiyorum. 24.00 a kadar ariza icin de cagri merkezi var.
4 aydır kullanıyorum. 1sn bile kesinti yaşamadım.
Fiyatları yaklaşmış Turknete maalesef eskiden daha uygundu o yüzden risk almayabilirim
Yüksek Uptime bunu gerektirir. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X