Şimdi Ara

Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
18
Favori
33.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Upload hizlarina guncelleme mi geldi? 13 megabit aliyorum. Bir de indirme hızı olarak kablo ile bagli olmama rağmen 94 megabit alıyorum binaya kadar fiber var, pc de guncelleme falan yapılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 4 Eylül 2023; 8:49:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 29’unda yaptığım e-devlet üzerinden başvurudan tam 7 gün geçmesine tağmen, kimse gelip kurulum yapmadı. 7 günde kurulum yaptıramıyorsanız, arıza halinde kaç gün/hafta/ay beklemem gerekecek merak ediyorum. 2023 yılında, 7 günde kurulumu yaptıramamanız şaka olmalı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FixNet kullanıcısına yanıt

Sayın Fixnet, La Ley del Diamante arkadaşımız 7 gündür kurulumunun yapılmadığını belirtmiş. Fixnet dedik, kurumsal köklü firma dedik, tavsiye ettik önerdik. Sorunu en kısa sürede çözüme ulaştıracağınıza inanıyorum. Kurumsallığın gereğide budur. Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! 

• D-Smart'tan Fixnet'e geçtim. Geçiş süreci ne kadar sürüyor? Şu an 48 saat oldu. 1-7 gün diyorlar ama tam olarak kaç gün? D-Smart gecikmeye neden olabilir mi? Bir de taahhüsüz kullanılan günlerin faturasında başımıza neler gelir? Şu an 4 günlük taahhütsüz internet var, maksimum fiyattan gün sayısına göre mi hesap edecekler?

• qazzzz Q kullanıcısına yanıt

D-smart'ın geçişe onay vermesine bağlı, onay verirse 2-3 gün içinde geçiş olur. D-smartta hangi tarifeyi kullanıyorsan onun taahhütsüz fiyatı üzerinden kullandığın gün kadar fatura çıkar.

• aktivasyon ve kurulum ücreti yok fiber de 10 Eylüle kadar.
    yeni başvuru yaptım telefonu kapattım 10 dk sonra türktelekom ekibi aradı geldi interneti bağladı gitti. Yer Antaya merkez 35 mb fiber bağlantı.

Bağlantı+Aktivasyon Bedeli 450.00 TL dir. Havale veya Kredi kartına 12 taksit'e kadar aylık taksitlerle ödeyebilirsiniz. *Kampanya kapsamında Fiber İnternet paketlerinden 10 Eylül 2023 tarihine kadar alınmamaktadır.
    Evde KURULUM hizmetimiz ile elektrikçi çağırmanıza gerek yok! 400 TL Evde Kurulum bedelini kredi kartınıza 12 taksit'e kadar aylık taksitlerle evinize kadar kurulum sağlıyoruz. (Fiber paketlerde alınmamaktadır. İç tesisatınız olması şartıyla.) *Kampanya kapsamında A/VDSL İnternet paketlerinden 10 Eylül 2023 tarihine kadar alınmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan07 -- 7 Eylül 2023; 11:46:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

29 ağustos abonelik başvurum, bugün itibariyle 9 gün oldu, 7. iş günü olmasına rağmen, hiçbir ilerleme yok. Beni arayıp “gecikme için kusura bakmayın” diyen bile yok.

Hatta ve hatta yetmezmiş gibi, firmayı aradığımda bugün 7. iş günü, bugünde kurulmazsa tt yetkilileriyle iletişime geçer, neden halen kurulmadığı hakkında bilgi alırız diyorlar.

2 gün önce ise, türktelekoma yazdık geri dönüş olmadı demişlerdi, yani gerçekten yazıp yapmadıkları bile meçhul…

• Aktivasyon ve kurulum sürecinde telekom biraz diğerlerinin işi diye savsaklıyor ya da bilerek geciktiriyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam bu benim D-Smartta da başıma gelmişti.

Geçişte herhangi bir sorun yaşamadım. D-Smart çabucak halletti. FixNet işlemleri yaptı, müşteri hizmetleri ilgili gibi duruyor ama tabii şu an yorum yapmak için erken.

• Bu gün sabah 10:30 da müsteri hizmetleri ile görüşüp edevlet onayı ile abonelik başvurusu yaptım. 11:00 da türktelekom teknik ekip aradı 5 dk içinde geldi 15 dakikada kabloyu çekti modemi kurdu bağlantıyı yaptı gitti.

• Erkan07 E kullanıcısına yanıt

Hocam bugün an itibariyle 10. gün…

Hadi cumartesi-pazar saymazsak 8. İş günü ve halen hiçbir gelişme yok. Firma arayıp bilgide sağlamıyor. Bugün tekrar aradım, ilk defa bilgi verdiler; Ttkom da fiber modem bulunmadığı için bağlantı sağlayamıyormuş. Bu süreç uzamaya devam edebilirmiş…

• Bir aydır sorunsuz şekilde çalışıyor. Bir iki sefer internette sorun oldu, yandex dns ya da chrome'un arada şişmesiyle ilgili şeylermiş.

Bu firma için söylenebilecek tek sorun Edirne merkezli olması yüzünden ping değerlerinin Edirne'ye uzaklaştıkça yükselmesi. Ben İzmir'den 20ms ping değeri alıyorum. Benim için sorun yaratmıyor ama belki düşük ping isteyenler için bu yüksek olabilir. 16mbps ile ping'in 10ms falandı, normalde hız yükselince ping düşmesi gerekiyor ama Edirne merkezli olmasından bu haliyle arttı.

Ayrıca bir ay geçmesine rağmen hala fatura çıkmadı, bu kötü mü iyi mi bilmiyorum, normalde kullandığımız ayın faturasını ödemiyor muyduk? Yani iki fatura çıkması gerekirken henüz hiç fatura çıkmadı, destek ekibine yazdım bakalım halledilmeyecek bir sorun değildir bu, adamlar bonkör sanırım :) Fatura çıkarmayarak biz paraya önem vermiyoruz mesajı vermişler diyeceğim ama tabii mevzu altyapılarındaki bir hata ile ilgili olmalı, bu sorunu da kendileri için çözmeleri gerekiyor.

Bu ayin faturalari daha cikmadi. Birkac gune sms gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nakil için 900 TL mi istemişler yoksa ben mi yanlış anladım?

Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL!
  • sinanert21 S kullanıcısına yanıt

Doğru.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Turktelekom toptan sayfasını genel erişime kapatmış. Arkada birşeyler çeviriyorlar büyük ihtimal. Nakil ücretleri tüm firmalarda bu civarı fiyatlarda. İnternet taşımakta dert artık.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Biraz tuzlu olmuş.

Netspeed 300

Netman 400

Poyraznet 400

Türknet 600 (1. si bedava)

Pananet 850

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    şuan fiber nakil veya sifir baglanti ucretsiz. Bakir veya nakil yeni baglanti 450 i mis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.