O zaman normal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (12. sayfa)
-
-
Şuanda İnternet Gitti Mersin Fiber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abonelik başlatırken çok iyiler, çok ilgililer, sonlandırırken ellerinden gelen bütün rezilliği yapıyorlar. Üç beş kuruş için muhattap olmaya gerek yok. Düzgün bir firma kullanmanızı tavsiye ederim.
-
4 aydır aboneyim. Bir kere sorun yaşadım. Geçen ay 1 hafta boyunca internetim yavaştı. Hız testi yaptığımda genellike 1mbps çıkıyordu
kendilerine
1.gün yazdığımda: telekom saha dolabınızda çalışma yapıyor. dendi
2.gün yazdığımda: yine saha dolabınızda çalışma yapılıyor dendi
2.gün tekrar yazdığımda: telekom genel bakım yapıyor dendi
3. ve haftanın geri kalanında defalarca yaptığım görüşmede adresinizdeki kabloda sorun var ona baktırın dediler. Arada ek vardı. O eki yenilettim fakat sorun düzelmedi. 4-5 gün sonra kendi kendine düzeldi.
O zamandan bu yana sorun yaşamadım.
Sorun benden mi kaynaklıydı onlardan mı bilemiyorum günahlarını da almak istemiyorum ama benim kablolarda sorun vardıysa nasıl oldu da birden bire düzeldi?
-
eleştirini biraz açar mısın.. Mesela başka firmaya geçmek isteyince çamura mı yatıyolar? geçişi onaylamıyolar mı? xdsl numarasını gizliyorlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xdsl numarası yazıyor, o konuda şüpheniz olmasın.
Arkadaşlar TürkNet sadece 100 mbps veriyor. Bu firmada 200 mbps fiyatı sadece 50 lira daha fazla. Bu firmaya güvenilir mi?
-
-
Netspeed maalesef telefonlarıma bile cevap vermediği için internet arayışındayım ve aslında dün Türknet'e müracaat ettim ama belgeler gelmeden geçiş konusunda biraz daha düşünmek istedim. 350 liraya 200mbps iyi ancak sürekli kopma olacaksa da anlamı yok gibi. Ne dersiniz?
-
Sorun yasamazsiniz. Cagri merkezi 24 e kadar acik.
Scatter arkadaş kullanıyor; sıkıntı olsa yazardı. Yedek sunucuları var; Telekom bazlı sorun olmadıkça problem çıkmaz. Tabii tercih sizin.
-
Ben surekli subelerine ugruyorum. Merkezlerine de gittim. Bize yakin, bayagi yatirim yaptilar. Pingler cok iyidir. Gecen aylarda netflix sunucusu gelmis amerikadan sadece kendi abonelerine ozel kullaniliyormus.
Turknet tavsiye ederim dun bende eve geldigimde farkettim ariza olmus modem de bildirdim sikayeti toplasan ya 2 saat surdu yada surmedi sorunumu cozduler hemen tt kaynakli alt yapi sikayetleri cok olmus fiber turknet kullandigimdan beri ilk defa sorun yasadim 60 gun hic kapatmadigim.oldu modemi sorun yasamadim not ne kullanirsaniz kullanin sorun olmayacak diyen bir iss olmaz asla kendi alt yapilarida olsa burda onemli olan sorun çözme sureleri bu arada a firmasi b firmasi olmasi onemli degil hatta bilindik marka bile olmasi onemli degil onemli tt kullanmiyorsan senin bulundugun yerde hangisi sorunsuz hizmet veriyor hangisi jitter olsun ping olsun sorunsuz veriyorsa onu kullanin ben turknet memnunum ama bu her yerde iyi olacagi anlamina gelmez birde surekli gelisime acik firmalari tercih edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 7 Ocak 2024; 12:36:3 >
Teşekkürler arkadaşlar geçmeye karar verdim, başvuruyu yaptım 200 mbps için.
-
Hangi firmaya gectiniz
fixnet hocam
hocam cgnat varmı
-
Karisik havuz, nat da gercek ip de denl gelebilir
Adsl; vdsl- fiber 35/ 100 tarifeleri güncellenmiş. Hepinize hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 12 Ocak 2024; 16:48:32 > -
100lük fibere 260 ödüyorduk iyi geçirmişler pardon zamlamışlar 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X