< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Ben fixnetten kaçar, fazla bile kaldık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bekliycem ayni kalitedeki firmalar kac para olacak on gore devam tamam yaparim. Ama muhtemelen kalirim 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
320tl olmuş fixnet alternatif iss arayan bulan yeşillendirirse sevinirim, taahhütlü de olabilir.
-
Digerleri de yapacaktir muhtemelen.
Digerleri de yapacak ama normalde turknet ilk zam yapan firma olurdu sonrasinda diger iss ler zam yapardi. Daha turk net zam yapmadan fixnetin yapmasi uzdu. Yeni kazanacaklari musterilerin 1 aylik faturasi bizden ciksin diye mi erkenden yaptilar acaba?
Fixnet ten kacanlar varsa onerilerini bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzip -- 12 Ocak 2024; 21:42:43 > -
Olabilir hocam :) subata kadar kimler ne yapacak gorecegiz. Fixnetten gecmek isteyenlere onceden turknet ya da netspeed derdim ama netspeedde bu aralar bozmus sanirim cok sikayer varmis. Digerleri biraz bana macera gibi geliyor. Tek alternatif Turknet
Kablonet fiyatları fazla tuzlu. Diğerleri de zam yaparsa; 270- 300 civarı olur. Sorun yaşamıyorsan, memnunsan devam etmekte fayda var. 1 bardak sütlü kahve 200 TL düşün yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben devam ediyorum. :) Arkadasa alternatif amacli soyledim. Kablonet mevcut abonelere iyi fiyat veriyor. Yeni aboneler pahali.
-
Aynen bir kahve parasi. Paranin degeri kalmadi ki artik. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scatter -- 12 Ocak 2024; 23:23:15 >
5-6 ay önce bağlatırken ocakta zam olmaz falan diye söylemişlerdi ama oldu. Zam yapacaklarsa bile 1 seneyi geçmeden yapmamaları lazım, en azından yeni müşterilerinin ilk senesi falan diye düşünmeleri lazım, şu ara fazla yoğun olmasam uğraşırdım ama muhtemelen uğraşamayacağım.
Kesintisiz hizmet veriyorlar, o çok iyi nerdeyse bunca zaman bir iki sefer kısa süreli kesinti oldu ama fiyatı artık hiç cazip değil.
-
6 ay da bir zam yapmaları normal. Maaşlara da zam yapılıyor, kimse de şikayet etmiyor. Hatta bu zam yetmez daha fazlasını isteriz diyenler var.
Valla ben de memnunum. Hatta en memnun kaldığım firma. Dayanabildiğim kadar devam ederim. Sonrasına bakarız.
Valla ülkenin durumu ortada ona lafım yok ama yeni müşterilerine en azından 1 sene dokunmamaları gerektiğini düşünüyorum. O kadar araştırıp fiyat makul olduğu için bir iss seçiyoruz sonra pat diye zam geliyor, ne kadar zam olacağı da belli değil. Şu an fiyatları araştırmadım ama fiyatı makul seviyeyi aşmış olabilir.
-
Hocam makul degil en az sorunlu iss bakmak daha mantikli. 60tl zam suan 1 paket marlboro fiyati. Bakiyorum ucuz diye gecip saydiriyorlar. Ucuz aliyor hizmet yok ne anladim bu isten. Fixnet ozelinde degil. Ucuz iyi hizmet veren bulursan tabiki gecmen mantikli, ama ucuz olup kaliteli olan yok :)
Herkes kendi tarafından haklı. Firmaların 1 sene sabit fiyat garantisi vermesi için, firmalara da 1 sene sabit gider garantisi verilmesi lazım.
6 ay önce fixnet'e geçmeden önce netspeed'e bakmıştım daha uygundu. Şimdi fiyatlarını karşılaştırdım fixnet daha pahalı. Çok büyük fiyat farkı yok ama netspeed upload hızlarını artırmış. Sırf bunun için bile geçebilirim. İlk geçişten sonra bekleme süresi vardı sanırım, bir ara vakit bulup bakıp geçiş yapabilirim.
Elbette herkes kendi hesabını yapacak ama demek istediğim bu, belli düzeyde müşterilerini tutmak için karlarını (diğer firmalarla rekabetle birlikte) düzenlemeleri gerekiyor. Bu şekilde tüketicilerin lehine bir durum olabilir.
Eskiden taahhüt kötüydü, şimdi taahhüt iyi. D-smart'la yaptığım 2 yıllık son taahhüt bitiminde internete 50 lira civarında para ödüyordum, nerden nereye geldik.
Düzeltme: Upload hızları herkesin artmış benim yenim haberim oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazzzz -- 16 Ocak 2024; 1:15:36 > -
netspeed'deki referans indirimini de unutmamak lazım, sırf son aylarda başlayan ping,hız dalgalanması vb sorunlar için fixnete geçmiştim ama burada da değişen bişey olmadı referans indirimlerimi kaybettiğim gibi bağlantımda da iyileşme olmadı sanırım altyapı kaynaklı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X