Şimdi Ara

FİYAT PERFORMANS DEGERLENDİRMESİ YARDIM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Sİyah renk jetta 1.6 102 beygir düz motor comfortline bakıcagım, amaherkesin oldugu gibi parayı kolay kazanmadıgımdan hata yapmak da istemiyorum, lütfen fikirlerinizi yazarmısınız.

araç 46000 km de...
    2006 nisan ayı çıkışlı...
    araçta 5 hasar kaydı var 3 tanesi 400 tl civarı 2 tanesi 3000 tl, çarpma sonucu tramerde çıkıyor.
    comfortlıne içi full bir araç krem koltuklar.
    otomatik vites topuzda dsg yazıyor ama sanırım bu motorlar triptonic.
    40000 de bakımı yapılmış 2014 yılına kadar vizEli ön tekerler degişmesi gerekebilir, arkalar iyi durumda...
    iç tavanda ufak bir döşeme sarkması var tahmini 200 tl den eski haline gelir...
    Tüp yyok araçta...

fiyat 28.500 tl

uygunmudur, alınırmı??? degerli cevaplarınız için şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 7 Ekim 2012; 13:10:51 >

• Yokmu söyleyecek sözü olan...
  • kazalı araca o kadar para verilirmi yahu. git vectra elegance al... yada comfortline. o fiyata temiz mutlaka bulursun.
  • Bana pek mantıklı gelmedi. 3000TL lik çok kaza gördüm, araçların hali vahimdi.
    Yinede kesin birşey söylemek mümkün değil buradan.
  • beni en çok km si cezbediyor gerçi, expertizden de temiz raporunu alırsa araç alırım diyorum aslında bir yandan da siyah istemiyordum vs.vs...
  • Eski ilanlarımı gezerken gördüm. Aracı almıştım arkadaşlar alır almaz zenec 2011 ekran ve tüp taktırdım , aldığım günden beri tık yok 2 ufak kazam oldu onun dışında sadece periyodik bakıma girdi.

Alalı kaç sene geçti hala beraberiz kara şimşekle lastikleri değiştirdim almış olduğum günden beri 100.000 km daha yapmışım.

İyi ki almışım. Dayıma 2020 model ford focus aldım Çok şık çok güzel ama arabamın sürüş keyfi yok malesef.

FİYAT PERFORMANS DEGERLENDİRMESİ YARDIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 4 Temmuz 2021; 15:4:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    fiyat performans vpn tavsiyesi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.