Şimdi Ara

Fiyatına göre en iyi akıllı telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle telefonlarla pek aram olmadığını belirteyim ve konuya gireyim. Akıllı telefon istiyorum. Öncelikle fiyatı uygun olsun, dokunmatik olsun, kamerası 5 megapixel ve üstü olsun, mümkünse android işletim sistemli olsun, çok fazla kasma donma yapmasın. Oyun çok adetim değildir olmasa da olur. Ama en önemlilerinden biri de müzik mp3 kalitesi iyi olsun. Var mı böyle bir telefon bileniniz? Bu hafta içinde birşey alıcam. Öyle çok telefon alan da biri değilim aldım mı en az 2 sene kullanayım. Kalitesiz ürün almayayım. Bi yardımcı olsanız? Şuana kadar birkaç yere baktığım kadarıyla Nokia C-03 mü C-05 mi öyle bir telefon var o iyi gibi, yada Dark Evo'nun bi telefonu var e40 modeli o da iyi gibi duruyor ama dediğim gibi çok anlamıyorum. İnternet'te de çok uç yorumlar var Dark için. Ya harika ya berbat. Beni bir aydınlatın size zahmet.

• Bütçe belirtmemişsiniz. Ben f/p olarak bir şeyler yazmaya çalışayım.

600-700 tl Moto G Asus zf5
    Paralel ithalat olmaz demezseniz lg g2, sony z2.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe belirtseniz iyiydi yoksa htc one alın geçin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük bütçeye Moto G ve Zenfone 5
    Yüksek büyçeye iPhone 6, Z3

• Cevaplarınız için teşekkürler. Evet bütçe düşük şuan. Max 500 lira diyebilirim. Bu arada Dark Evo hakkında yorumu olan ?
  • Dark evoya para falan vermeyin fason cin cihazlari butceniz icin nispeten en uygunu moto g dir,ucuz cihazlar icinde kasma donma sorunu olmayacak bir cihaz moto G,eklerseniz asus zenfone 5te cazip bir model.

• Anladım teşekkürler. Yalnız yinede bütçemi aşıyor. Nokia X, HTC windows phone 8s, Huawei ascend, Htc desire. bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? ihtiyaçlarımı karşılayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Bütçe belirtmemişsiniz. Ben f/p olarak bir şeyler yazmaya çalışayım.

600-700 tl Moto G Asus zf5
    Paralel ithalat olmaz demezseniz lg g2, sony z2.

+1 doğru

• Bütçeniz 500 tl imiş. Ne yazık ki bu fiyattaki androidlerden tat alamazsınız lumialara yönelin derim. L525, 530 bakın tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 liraya android pek tavsiye etmem o paraya lumia 525 alabilirsiniz illa ki android olsun derseniz zenfone 4 alyn
  • Kardeşim 500tlyi asla aşamam diyosan Zenfone 4 kesinlikle zenfone 4
  • Teşekkürler arkadaşlar Zenfone 4'te karar kıldım büyük ihtimal ile onu alacağım sağolun.
  • Arkadaşlar bir de son olarak uygun bir fiyata Huawei Ascend G301 buldum. Bu telefonu bileniniz var mı? İnternette pek rastlamadım.
  • Zenfone 4 : 450 tl

Lg G2 : 1000 tl civarı puan vs ile daha da uyguna alınabiliyor

Piyasadaki bence en iyi 2 f/p telefonu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.