Şimdi Ara

Fiyatlar daha da düşermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart Nisan Mayıs aylarını hatırlayın,benzer dönemi yaşıyoruz.O günlerde yaprak kımıldamıyordu,kimsenin aklında bile değildi arabalar.Tedbirler kaldırıldı hazirandan itibaren uçuşa geçti piyasa.Çünkü araba ihtiyaç mecbur alıyoruz almaya devam edeceğiz.şuanda geçici bir durgunluk var.1-2 ay sonra tedbirler kaldırılmaya başlayınca tekrar hareketlenir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaa077 -- 9 Aralık 2020; 0:40:50 >

• 200 binlik araba 3 bin lira düşse ne olacak? Sıfır fiyatları düşmeden birşey beklemeyin
  • Ocak da yapılan yeni vergiler,kur artısları,amerika yaptırımları vs derken mart ayına kadar düşüş ve sarışların % 40 düşüş olacagını düşünüyorum(not alın )
  • Yollarda devamlı sıfır araçların tırla taşındığını görüyorum son 1 haftadır. Fiyatlar düşer
  • ekrem742 kullanıcısına yanıt

fiyatlarmı %40 düşecek?

• Kış mevsiminde araba ve motor satışları düşer genelde havalar ısınmaya başlayınca artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 9 Aralık 2020; 1:11:28 >
  • Tedbir ile alakası yok bu işlerin. Biz olmayan paramızla saldırdık araçlara. Faiz bu işin kilit noktası. Geçen sene yalandan ucuza taşıt kredisi çıktı fiyatlar arttı. Sonra faizler 0.79 a düştü bu sefer patladı gitti. Faizler %15 tık kesildi herşey. %17- %20 olursa daha da düşecek mecbur çoğu marka %50 ye çekmeye çalışacak fiyatları. 2. el %20 ucuzlayabilir. %100 arttı zaten %20 de düşsün bir zahmet.

• araba bakıyordum düşmeyene kadar erteledim almıyorum.ev fiyatına teneke satıyorlar şaka gibi

• ardaa077 A kullanıcısına yanıt
    Hayir satis su anda %37 aciklandi gecen aya gore zaten bunun surekliligi devam edecektir
  • Satışlar çok azalırsa devlet hedeflediği ötv gelirinden mahrum kalmamak için mutlaka ötv indirimi yapar. 100 kişiden 100’er lira vergi toplamaktansa 150 kişiden 75 lira vergi toplamayı seçer hem devlet hem vatandaş mutlu olur. Çünkü fiyatlar o kadar arttı ki satışlar azalmaya başladı. 2018’de 450bin 2019’da 600bin civarı araç satıldı. 2000 yılında bile 950bin araç satılmıştı.

Ben ötv indirimi bekliyorum. Devletin kafasında süreli indirim varsa bile bunu söylememeli. Bu seferde stokçular piyasayı bozuyor
  • Düşmez kalkmaz bir Allah, canın bile yarına çıkacağının garantisi olmayan dünyada insanoğlu sürü psikolojisiyle hareket eder.

Bir yerden bi kıvılcım çakar, bakmışın bi sabah, emlak, 2. el araç hepsi, yerle bir olur!

Kapitalizmin başkenti bile morkıç kriziyle dibe vurduysa, burası da verilen batık krediler ve işsizlik yüzünden aynı sonu yaşar. Dövizde kalan ilerde çok kırbaç vurur, çok...

Not; YTD
  • sıfır varda ucuz değil ki Hocam biraz esner ama yine yüksekliğini korur bence , bence yine araba almak isteyen aklına yatan uygun arabayı bulursa hemen almalı ...

• fiyatlar daha da düşermi sorusu sorulmus ve konu sahıbı daha onceden fıyatların dusup hala daha dusecekmı oldugunu merak edıyor. sahıbındene gırıp baktıgımda ıse 98 model 1.0 corsanın 45 50 beygırlık bı cop kutusunun 70bin oldugunu gordum. gercekten cok dusmus. bu araba 50 ye dusse ne yazar. bu arabanın ederi 5 bin bile değil.

• yemin ederim bu millete herşey müstehak,

geçen sene 137 ye aldığım araba 280 olmuş bi düşüş yokta hadi 270 e düşmüş millet bayram ediyor düştü dahada düşecek diye, ne diyim Allah akıl versin

• "Mart Nisan Mayıs" "yaprak kımıldamıyordu" derken ?

Size göre öyle olabilir de noterde çalışan arkadaşlar hiç öyle demiyor, piyasa Haziran da filan patlamadı 2019 Kasım-Aralık gibi başlamıştı o iş.

• 10 bin lik dususler basladi
  • Sahibinden com da çok fazla araç var satilmayi bekleyen
    Çok sıkıntılı süreç geliyor
  • Türkiye'deki eskimiş püskümüş aracın parasına aynısının sıfırını yurt dışında alıyosun. 22 yaşındaki mazda mx 5 e yurt dışındaki 2020 modelinin parası isteniyo. bu ne lahana bu ne memleket a...

• ardaa077 A kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum. Eskiden beri her yıl kasım aralık aylarında araba fiyatlarında düşüşler olur. Çeşitli kampanyalar yapılır. Bayiler stoklarını bitirir. Yeni yılla birlikte yeni modeller gelir yaz aylarının yaklaşmasıyla da araba fiyatları yükselişe geçer. Bu hemen hemen her yıl bu şekilde olur
  • iGroN İ kullanıcısına yanıt

Şehirdeki en yoğun noter kapı komşum.ordan biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.