Şimdi Ara

Fiyatlar Eşitlendi E8500 mü Q6600 mü ???? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
0
Favori
14.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: valenciaendoor

quote:

Orjinalden alıntı: gigabit78

arkadaşlar bu konu uzar gider
    yok oc yaptın mı, yok 5-6 program birden çalıştırdın mı
    vs vs vs
    şahsi fikrim 8500 yada fiyatı daha uygun olan8400
    NEDEN
    default sistemlerde kullandığımızda oyunlarda son derece akıcı oynayabiliyoruz
    bir darboğaz sözkonusu değil
    kimsede tahmin etmiyorum aynı anda 4-5 proğramı sürekli kullanacak
    belki 2 proğram kullanaılabilir zaten 8000 serisi çift çekirdekli aynı anda iki proğramı kaldırma esprisi ile yola çıkmamış mıydı
    yani bir problem oluşturmuyor
    bazıları çekirdek çok olsun
    çekirdek başına düşen yük azalır
    yada bir işi birden fazla çekirdek aynıanda daha hızlı yapar
    diye düşünebilir
    ama bu imkansız
    isterse cpunuz ayçekirdeği çiçeği gibi çekirdekten geçilmese bile br işlem için bir çekirdek görev yapar
    aksi düşünelemez bile
    hem tüm kuralları ihlal ettik kullanabildik diyelim
    askerde şöyle bir söz vardır
    bir asker 30 yumurtayı kırmadan taşıyabilir ama 30 asker bir yumurtayı kırmadan taşıyamaz
    geleceğe yatırım diyenler içinse
    adamlar bas bas bağırıyorlar nehalem diye 1600 fsb den bahsediliyor oc sınırın 1.6 w olacağını söylüyorlar
    Allah aşkına ne yatırımı
    öyle işlemciler yaygınlaşınca 8500 de q6600 de sadece anılarımızda kalır
    kimse kullanmaz kullananlarda
    şimdiki onboard ekran kartı takılı bilgisayarı olan kişiler gibi bilgisayarlarında doğru düzgün bir şey yapamadan durup başkalarının bilgisayarlarına iç geçiren bir hal alır
    şunu söyleyenler çıkabilir
    nehalem nezaman yaygınlaşır sen bunu farkındamısın diye
    onlara peşin cevap
    çift çekirdek dört çekirdek vista ne kadar hızlı hayatımıza girdiyse oda hızlıca girer
    biz daha yıılar var derken bakarızki herkes kullanıyor

birde oclu kullanıp faturayı nekadar kabartığınızı unutmayın bu sene içinde %65 zam geldi vede zamlar otomatiğe bağlandı
    yazdıklarımda haksız olduğumu düşünen varsa cevaplasın lütfen

3 sene önce x2 3800 alanlar işlemcilerini sorunsuz hala kullanabiliyorlar.ama 3 sene önce 3800+ alanlar işlemcilerini değiştirmek zorunda kaldılar. kendin de diyorsun nehalem geliyor diye.ama 2 çekirdekli işlemci tavsiye ediyorsun. 8 çekirdekli işlemcinin arefesinde 4 çekirdekli dururken 2 çekirdekli tavsiye etmek ne kadar mantıklı. 1 sene sonra 4 çekirdekli 2 çekirdekliden daha hızlı çalışacak. tıpkı şu an iki çekirdeklinin tekliden daha iyi çalışması gibi.
    not:Q6600 üm var. hem fm2008 oynuyorum hem tv(skyvision) izliyorum hem de nette geziniyorum yavaşlama olmuyor.bilgisayarı sürekli bu şekilde kullanıyorum.

not:Q6600 üm var. hem fm2008 oynuyorum hem tv(skyvision) izliyorum hem de nette geziniyorum yavaşlama olmuyor.bilgisayarı sürekli bu şekilde kullanıyorum.
    cidden bu dediklerini aynı anda yapabiliyor musun şaka bi yana ama senin beynin kaç çekirdek
    oyun oynarken tv izlemek internette dolaşmak üstüne bide yemek pişirsene
    cidden söylediklerin bana çok abartılı geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Arkadaşlar şimdi farkettim q6600 65nm e8500 45nm bende diyordum neden aynı fiyat ikiside q6600 45nm değilmiş işe yaramaz o halde 8500 almaya karar verdim...

Yuhh ! Yok artık 65Nm diye işe yaramaz yani ....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: valenciaendoor

quote:

arkadaşlar bu konu uzar gider
    yok oc yaptın mı, yok 5-6 program birden çalıştırdın mı
    vs vs vs
    şahsi fikrim 8500 yada fiyatı daha uygun olan8400
    NEDEN
    default sistemlerde kullandığımızda oyunlarda son derece akıcı oynayabiliyoruz
    bir darboğaz sözkonusu değil
    kimsede tahmin etmiyorum aynı anda 4-5 proğramı sürekli kullanacak
    belki 2 proğram kullanaılabilir zaten 8000 serisi çift çekirdekli aynı anda iki proğramı kaldırma esprisi ile yola çıkmamış mıydı
    yani bir problem oluşturmuyor
    bazıları çekirdek çok olsun
    çekirdek başına düşen yük azalır
    yada bir işi birden fazla çekirdek aynıanda daha hızlı yapar
    diye düşünebilir
    ama bu imkansız
    isterse cpunuz ayçekirdeği çiçeği gibi çekirdekten geçilmese bile br işlem için bir çekirdek görev yapar
    aksi düşünelemez bile
    hem tüm kuralları ihlal ettik kullanabildik diyelim
    askerde şöyle bir söz vardır
    bir asker 30 yumurtayı kırmadan taşıyabilir ama 30 asker bir yumurtayı kırmadan taşıyamaz
    geleceğe yatırım diyenler içinse
    adamlar bas bas bağırıyorlar nehalem diye 1600 fsb den bahsediliyor oc sınırın 1.6 w olacağını söylüyorlar
    Allah aşkına ne yatırımı
    öyle işlemciler yaygınlaşınca 8500 de q6600 de sadece anılarımızda kalır
    kimse kullanmaz kullananlarda
    şimdiki onboard ekran kartı takılı bilgisayarı olan kişiler gibi bilgisayarlarında doğru düzgün bir şey yapamadan durup başkalarının bilgisayarlarına iç geçiren bir hal alır
    şunu söyleyenler çıkabilir
    nehalem nezaman yaygınlaşır sen bunu farkındamısın diye
    onlara peşin cevap
    çift çekirdek dört çekirdek vista ne kadar hızlı hayatımıza girdiyse oda hızlıca girer
    biz daha yıılar var derken bakarızki herkes kullanıyor

birde oclu kullanıp faturayı nekadar kabartığınızı unutmayın bu sene içinde %65 zam geldi vede zamlar otomatiğe bağlandı
    yazdıklarımda haksız olduğumu düşünen varsa cevaplasın lütfen

3 sene önce x2 3800 alanlar işlemcilerini sorunsuz hala kullanabiliyorlar.ama 3 sene önce 3800+ alanlar işlemcilerini değiştirmek zorunda kaldılar. kendin de diyorsun nehalem geliyor diye.ama 2 çekirdekli işlemci tavsiye ediyorsun. 8 çekirdekli işlemcinin arefesinde 4 çekirdekli dururken 2 çekirdekli tavsiye etmek ne kadar mantıklı. 1 sene sonra 4 çekirdekli 2 çekirdekliden daha hızlı çalışacak. tıpkı şu an iki çekirdeklinin tekliden daha iyi çalışması gibi.

cidden bu dediklerini aynı anda yapabiliyor musun şaka bi yana ama senin beynin kaç çekirdek
    oyun oynarken tv izlemek internette dolaşmak üstüne bide yemek pişirsene
    cidden söylediklerin bana çok abartılı geldi

şu an fm load aypıyor.takım at.madrid sezon 2014-2015. ntvspor da gürcan bilgiç var fb kadrosunu yorumluyor.ben de mesaj yazıyorum. monitör 22" ag neovo.

• Şunu farkettim. Burada atıp tutanların %95 i teknik bilgi olarak hiç bir şey bilmiyor. Konuşmalar hiç net değil, hiç bilimsel değil.

Birileri diyorki 4 çekirdekli programlar çıkınca quad iyi olacak, birileri de diyorki şuan zaten işlemleri işlemci dağıtıyor çekirdeklere diyor. E be kardeşim, madem bu işlemcinin görevleri çekirdeklere dağıtma gibi bir entegre sistemi var, o zaman neden 4çekirdek destekli programlar bekleniyor. Sistemin nasıl işlediğini tam bilen yok. Bunları söyleyince de aldığımız cevap belli "azıcık kafa çalıştır 2 çekirdek mi 4 çekirdek mi daha iyi anlarsın". Bilgisayar mühendisi olmadığımdan bu konuda kafa çalıştırma gibi bir cahilliğe girmeyeceğim açıkçası. Neyin nasıl işlediği herkes biliyor zaten di mi? Üzücü açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksilence

Şunu farkettim. Burada atıp tutanların %95 i teknik bilgi olarak hiç bir şey bilmiyor. Konuşmalar hiç net değil, hiç bilimsel değil.

Birileri diyorki 4 çekirdekli programlar çıkınca quad iyi olacak, birileri de diyorki şuan zaten işlemleri işlemci dağıtıyor çekirdeklere diyor. E be kardeşim, madem bu işlemcinin görevleri çekirdeklere dağıtma gibi bir entegre sistemi var, o zaman neden 4çekirdek destekli programlar bekleniyor. Sistemin nasıl işlediğini tam bilen yok. Bunları söyleyince de aldığımız cevap belli "azıcık kafa çalıştır 2 çekirdek mi 4 çekirdek mi daha iyi anlarsın". Bilgisayar mühendisi olmadığımdan bu konuda kafa çalıştırma gibi bir cahilliğe girmeyeceğim açıkçası. Neyin nasıl işlediği herkes biliyor zaten di mi? Üzücü açıkçası.

hocam bilende konuşuyor bilmeyende konuşuyor
    q6600 işlemcisi olup hiç e8400 işlemcili bilgisayar kullanıp karşılaştırmamış olanda var
    e8400 işlemcisi olup hiç q6600 işlemcili bilgisayar kullanıp karşılaştırmamış olanda var
    bende uzun süredir her ikiside var
    bir sürü test yaptım, ayrıca bir sürü yazılımda kullanıyorum. e8400 farkedilir şekilde daha hızlı
    e8500 açık ara q6600'dan daha hızlı olacaktır zaten, tartışmaya bile gerek yok
    zaten testler var anlamayan anlasın diye koyduk ama insanlar boş keseden atmaya meraklı işte, önüne geçemiyorsun
    kendi haline bırakmak lazım böylelerini

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Şunu farkettim. Burada atıp tutanların %95 i teknik bilgi olarak hiç bir şey bilmiyor. Konuşmalar hiç net değil, hiç bilimsel değil.

hocam bilende konuşuyor bilmeyende konuşuyor
    q6600 işlemcisi olup hiç e8400 işlemcili bilgisayar kullanıp karşılaştırmamış olanda var
    e8400 işlemcisi olup hiç q6600 işlemcili bilgisayar kullanıp karşılaştırmamış olanda var
    bende uzun süredir her ikiside var
    bir sürü test yaptım, ayrıca bir sürü yazılımda kullanıyorum. e8400 farkedilir şekilde daha hızlı
    e8500 açık ara q6600'dan daha hızlı olacaktır zaten, tartışmaya bile gerek yok
    zaten testler var anlamayan anlasın diye koyduk ama insanlar boş keseden atmaya meraklı işte, önüne geçemiyorsun
    kendi haline bırakmak lazım böylelerini

+1
    bende böyle düşünerek 2 ay önce
    Q6600 ü satıp E8400 aldım, zaten oyunlar iki çekirdek kullanıyor
    3.2 de ancak stabil olan(4 çekirdek orthos açınca) Q6600 kullanıcağıma
    4.2 de E8400 (2 saat orthos açık full stabil test ettim) kullanıyorum
    açık ara oyun perfromansında E8400 Q6600 ü geçiyor
    E8500 ise elimde olsa 4.5 de stabil çalışırdı büyük ihtimalle
    fiyatları aynı olabilir ama bırak E8500 ü E8400 bile Q6600 dan üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor111 -- 13 Eylül 2008; 20:36:00 >

• gayet basit...

şu an için E8500 1 SENE SONRA Q6600

• quote:

Orjinalden alıntı: ali277

gayet basit...

şu an için E8500 1 SENE SONRA Q6600

1 Sene sonra q6600 ise şu anda da q6600 demektir çünkü 3ghz de çalışan q6600 şuan hiç bir oyunda sıkıntı yaratmaz zannımca.
  • 4 çekirdek destekli programlar önemli tabiki...Çünkü o programlar kendi içlerinte tak başına çalışırken 4 iş parçacığı ayrı veri yollayıp işlenmesine izin veriyor...Windowstaki masa üstü kullanımda CPU kendi elinden geldiği kadar paylaşım yaptırmaya çalişiyor ama dikkat et orada tek program yok 15 tane web sayfası + HD video + MSN + MP3 + DVD yazımı vs..vs..

Bu durumda 4 çekirdek tam olarak olmasa bile yinede ayrı ayrı programlar çalıştığı için kullanılılabiliyor ve PC yavaşlamıyor..Anlatmak istediğim buydu..Şunu düşün Mainconcept diye bir videp düzenleme programı var..Bu manyak program 4 çekirdeğe tam destek verdiğinden tek başına çalışırken işlenecek verileri 4 lü guruplar halinde yolluyor CPU ya yada o şekilde işlenmesine imkan veriyor.3.16Ghz 8500 2.4Ghz Q6600 ün bariz farkla gerisinde kalıyor..

Bu gücü ve imkanı gören bazı insanlar özellikle Yukarıda anlatığım 4lü işlem olayını oyunlardada görmek istiyorlar..Tıpkı Mainconcept de olduğu gibi..Ama şu anda tek başına oyun çalışırken CPU nun 2. çift çekirdeği olması gerektiği gibi kullanılamıyor.Diğer arkadaşların dediğine göre bazen oyunu kapatmadan çıkıp DVD yazma MSN, internet falan diğer işler için komut verdiğinde 4 çekirdeğin farkını anlıyorsun..Kısacası TEK uygulamalarda şu an için verimlilik sınırlı sıkıntı burada..
    quote:

• slm arkadaslar gunlerdir yorumlarinizi takipediyorum.3 sayfa yorumunnerdeyse hepsini ezberledik ben son 5 senedir laptop kullaniyordum ilk defa aklimdan bi pc toplamak gecti islemci almak isterken tesadufen bu basligi gordum E8500 mu ?? Q6600 mu.gordukten sonrada takildim kaldim burda gercekten ustun pc kuruculari kullanicilari varsa desinki arkdas benim o desin ve gercek yorumunu yazsin.en iyilere sorum su olacak -----Asus P5Q Pro ana kart_Gainward Bliss 9600 GT 512 Mo Golden Sample Edition ekran karti_4096 ram baret ve windows vista ultimate kullanacagim amacim genelde oyun oynamak ve internette gezinmek muzik dinlemek vs olacak.fransada kaliyorum alacgim yerde iksinin fiyati arasinda 13 euro var sizce gercekten hangisini almaliyim.
    EN IYI YORUMUNUZU YAZIN.BI TARTISMA DAHA CIKMASIN LUTFEN
  • Beyler bir de şöyle birşey var 6600 ün stok fanı ile 3.6 yı çok rahat görürsünüz ancak 8500 de 3.4 ü bile zor geçersiniz stok fan ile..

Eğer 8500 ü full performans kullanacaksanız iyi bir soğutucu almayı da göze almalısınız..

Kaldıki hiçbir oyun 8500 ü full zorlayacak kapasiteye sahip değil.. Ben hiç oc yapmadım şimdilik, ancak Crysis Warhead gelince nimetlerinden fazlasıyla faydalanacağımı biliyorum..

Yeni alacak arkadaşlar artık şunu bir kenara bırakın.. Quad serisi ancak ve ancak render, texturing vs işlerle de uğraşacaksanız işiniz görecektir.. Yoksa günümüz oyunlarının çok ama çok az bir kısmı (Lost Planet gibi) Quad destekli olarak piyasaya çıkıyor.. Bu nedenle de cache leri yüksek, ghz frekansları yüksek duo lar çok daha verimli çalışıyorlar..

Hatta ileride oyunların GPU ya yönelik üretileceğini düşünürsek (PS3 ve XB360 daki gibi) Quad Duo tartışması çok ama çok gereksiz..

Tamamen araç amaç ilişkisine göre alış verişnizi yapın..

• quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Beyler bir de şöyle birşey var 6600 ün stok fanı ile 3.6 yı çok rahat görürsünüz ancak 8500 de 3.4 ü bile zor geçersiniz stok fan ile..

Eğer 8500 ü full performans kullanacaksanız iyi bir soğutucu almayı da göze almalısınız..

Kaldıki hiçbir oyun 8500 ü full zorlayacak kapasiteye sahip değil.. Ben hiç oc yapmadım şimdilik, ancak Crysis Warhead gelince nimetlerinden fazlasıyla faydalanacağımı biliyorum..

Yeni alacak arkadaşlar artık şunu bir kenara bırakın.. Quad serisi ancak ve ancak render, texturing vs işlerle de uğraşacaksanız işiniz görecektir.. Yoksa günümüz oyunlarının çok ama çok az bir kısmı (Lost Planet gibi) Quad destekli olarak piyasaya çıkıyor.. Bu nedenle de cache leri yüksek, ghz frekansları yüksek duo lar çok daha verimli çalışıyorlar..

Hatta ileride oyunların GPU ya yönelik üretileceğini düşünürsek (PS3 ve XB360 daki gibi) Quad Duo tartışması çok ama çok gereksiz..

Tamamen araç amaç ilişkisine göre alışverişinizi yapın..

8500 kullanıcısı olup o.c. ile uğraşanlara sorarsanız en takoz 8500de bile stock min 3.8 görürsün ki ben 4.2 gördüm

Ben Q6600 almadım hatta 8400den 8500e geçtim.İyiki almamışım çünkü şu andaki ekran kartımda ftw biosu yüklü ve sonuna kadar overclocklanmış halde oyun için tasarlanmış bir sistem ayrıca photoshop ta kasma olmuyor hiç...

Yakında da e8600 almayı düşünüyordum.Ama Q9550 yede bakmaya çalışıyorum 4 çekirdek desteği falan bekleyemeyeceğim açıkçası bu kadar para verip sistem kurmuşken performanstan kaybetmek istemem....
    Q9550 vs e8600 oyun testleri bulamadım halaa...Eğer Q9550 8500ü aratmayacak kadar oyun performansına sahip olursa onu alacağım(2 çekirdek destekli oyunlar...) ama daha düşüğünüde istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 16 Eylül 2008; 22:19:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burak9006

8500 kullanıcısı olup o.c. ile uğraşanlara sorarsanız en takoz 8500de bile stock min 3.8 görürsün ki ben 4.2 gördüm

Söylediklerime böyle bir cevap görmem yazımın devamını okumadığını gösteriyor.. Stok fan ile 4.2 görmüş tekbir işlemci gösterebilir misin?? İşlemci boşta 70C olmayacak ancak..
  • bu iki cpu arasında kalmış biri olarak kararsızlığım hala sürmekte
    bilgisayara alacağım parça ne olursa olsun (hatta bilgisayar parçası dışında elektronik olarakta) alacağım ürün için siteyi iyice bir kurcalar, altını üstüne getiririm ve kim ne yazmış okurum, fakat burada da olduğu gibi her kafadan bir ses çıkıyor ve olan benim gibi bu konularda profesyonel olmayan arkadaşlara oluyor, şu an kullandığım bilgisayarın parçalarını yine yanı şekilde forumu irdeliyerek aldım ve 3 seneden fazla bir süredir aynı sistemi rahat bir şekilde kullandım, şimdi sistemimi yenilemek istiyorum fakat gördüğüm kadarıyla işim 3 sene öncesinden daha zor gibi, çeşitli işlemcilere çeşitli yorumlar geliyor, şu an amd işlemci kullanmaktayım fakat forumdan okuduğum kadarıyla e8500 ve q6600 fırtınası esiyo bu sıralar bende bu iki işlemciden birisini almak istiyorum fakat yazıyı okudukça kararsızlığım daha da arttı ve sanırım sistemi değiştirmekten vazgeçicem sanırım sistemi alacağım son güne kadar bu yazıları okumaya devam edeceğim, yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ederim (benim açımdan her ne kadar kararsızlığımı gidermese de)

• quote:

quote:

Söylediklerime böyle bir cevap görmem yazımın devamını okumadığını gösteriyor.. Stok fan ile 4.2 görmüş tekbir işlemci gösterebilir misin?? İşlemci boşta 70C olmayacak ancak..

boşta 55 derece civarı yüke sokmadım e0 revizyon cell shock 1150lik ram ler p5Q dlx anakart dayımın yakın bir arkadaşına topladığım pc de denedik sonrasında blue orb taktık 4.0 günlük kullanıyor(ben kıbrısta okuduğum için herhangi bir sorunda yanına gitme olasılığım yok o yüzden stabil olarak düşük voltajlı değer olarak bunu tercih ettim)

c0 rev ilede 4.1 ya da 4.05 gibi birşey gördüm.vid(1.115 olan seri c0 lardan)

Stock ile 3.8 çok stabil kullanılacağına eminim toplamda 3 tane e8500 denemiş biri olarak

• quote:

quote:

quote:

boşta 55 derece civarı yüke sokmadım e0 revizyon cell shock 1150lik ram ler p5Q dlx anakart dayımın yakın bir arkadaşına topladığım pc de denedik sonrasında blue orb taktık 4.0 günlük kullanıyor(ben kıbrısta okuduğum için herhangi bir sorunda yanına gitme olasılığım yok o yüzden stabil olarak düşük voltajlı değer olarak bunu tercih ettim)

c0 rev ilede 4.1 ya da 4.05 gibi birşey gördüm.vid(1.115 olan seri c0 lardan)

Stock ile 3.8 çok stabil kullanılacağına eminim toplamda 3 tane e8500 denemiş biri olarak

Yahu bende E0 8500 BT ile 4.6 gördüm çok fazla zorlamama rağmen, hatta o yüzden şimdi harıl harıl BT arıyorum.. Ancak stok fanla yükte hele 3.6 üzerinde işlemci cız bız olur resmen.. Ben hiç denemedim hiçbir arkadaşın denemesini de önermem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 16 Eylül 2008; 23:10:31 >

• quote:

Yahu bende E0 8500 BT ile 4.6 gördüm çok fazla zorlamama rağmen, hatta o yüzden şimdi harıl harıl BT arıyorum.. Ancak stok fanla yükte hele 3.6 üzerinde işlemci cız bız olur resmen.. Ben hiç denemedim hiçbir arkadaşın denemesini de önermem..

BT güzel bir soğutucu hakkaten

e0 ızorlayıp hava ile 4.98 gören vardı.

http://resim.donanimhaber.com/m_25299754/mpage_1/key_//tm.htm#25299754

Stock soğutucunuzda problem olabilir bence.Belki de macundan da kaynaklıdır ama e0 revizyonu için 3.6ya voltajsız ve ısınmadan çıkması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 16 Eylül 2008; 23:26:08 >

• Çıkıyor ancak yükte 71C yi görmek beni caydırmaya yetti de arttı.. C0 da da aynı şey vardı gerçi..

45nm leri performanslı yaptılar ancak acısını soğutuculardan çıkardılar.. Hiç koyamasalar daha iyiydi.. En azından 20 ytl ucuza mal olur rahatça yeni bir soğutucu alabilirdik..

Inventus da buldum aradağım BT yi bakalım mail order işini sevmesemde alacağım sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 16 Eylül 2008; 23:30:57 >
  • arkadaşlar bazılarınız kadar bu işi bilmesemde çok saçma bişi war...bazıları q6600 için geleceğe teknoloji felan diyor :) harbiden gülünür.neden?

şu an için yani bugün için bile bir nebze de olsa eskimiş bir teknoloji nasıl olacak da ileride kullanılabilecek?ha kullanılır ewet ben p4 3.0 kullanıyorum halen mesela ama ne kadar kullanılıyo su an?

E8500 kişisel tercihimdir:
    1: nm 45 teknolojisi ile fazladan transistörler ile cache bellek farkını kapatacaktır.
    2: 3.16 Ghz (buna herkes b.k atmasın lütfen herkes oc yapacak diye bişi yok yapamayan var , yapmak istemeyen var,tırsan var korkan var vs vs düz 3.16 Ghz bence süper)
    3:1333Mhz ve 1066Mhz farkı var diim size anlayın

bazı şeyler kişisel fikirdir ama siz genel geçer fikir diye ortaya atıyosunuz.BENCE e8500 şu anda ev kullanıcılarına hitap eden süper bi işlemcidir.biri de botlardan bahsetmiş CsS'nin ya bırak hocam ne botu Crysis'te E8500 2 kat fark atmış q6600 e sen gitmişin Css bot diyosun...Gerçekçi yaklaşın.bende karar verememiştim ama profesyonel yaklaşanlar , E8500 ya da Q6600 kullansalarda ew kullanıcılarına kesinlikle oyun amaçlı vs E8+ serisini öneriyolar arkadaslar...bilginiz olsun...

Not: kimseyi hedef göstermedim üzerinize alınmayın sadece konustuklarınıza bakıp kararsızlığımı 2 katına çıkarttığınızdan dolayı bizi zor durumda bırakıyosunuz kişisel fikir her zaman kişiseldir 10 kişide aynı düşünse kişisel fikirLER olmaktan ileri gidemez ... Q6600 kötü bi işlemci de değildir sadece kıyasta E8500 iyidir derim KANIMCA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronMorte -- 17 Eylül 2008; 2:01:12 >

• 4 çekirdek destekli oyun varmı piyasada?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.