Şimdi Ara

fiyatlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dolar rekor kırıyor bu haftasonu pc yi alıcaktım ama 1 hafta önce 2050 tl tutan sistem şuan 2200 tl tutuyor sizce almalıyım yoksa beklemelisiniz miyim ? Dolar daha yükselecek gibi duruyor.Bide seçimden sonra düşecek fln diyolarlar ama ne kadar düşecek fazla düşmeyecekse beklemeye değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fed parayı geri çekiyor ekonomist gibi konuşmaya gerek yok belli ki dolar ya bu civarlarda gezecek ya da artacak ki aylardır dolar artıyor.Kısacası şimdi beklersiniz 1 ay 2.7 olur yine üzülürsünüz maalesef 100-200 lira için şu anda riske giremiyoruz :(

fiyatlar hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerzekce isler -- 7 Mart 2015; 3:31:33 >
  • Seçimden sonra da birden çakılmaz.Benim tahminime göre yine 2,30 2,40 gibi değerlere gelmesi ekim aralık arasını bulur.Herşeyi aldım 2.20 iken ekran kartına gelmişti sıra yılbaşı girdi ertesi gun artmaya basladı bu fiyatlara geldi.Para kenarda duruyor bakalım bu fiyatlardan almaya gönlum el vermiyor bir turlu.
  • kazak12345 K kullanıcısına yanıt
    Bence şimdi almalısın hocam beklediğine değmiycek gibi, daha da artarsa üzülürsün. Ekonomistlerin yorumları çok düşmeyeceği yönünde. Sosyal medya kullanıyorsan Mahfi Eğilmez'in yorumlarını dikkate alabilirsin bu konuda.

• Sağolun arkadaşlar yarın almaya karar verdim

• Başka fikri olan var mı ?

• Doların düşmesi uzun zaman alir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.