Akıllıca yorumlar almak istiyorum arkadaşlar shell faslı bitti herkesin üstünde shell var fiyatları yerlerde,şimdi dual +8 mirage ım var satsammı satmasammı kararsız kaldım ki şu anda eski fiyattan müsteri hazır bekliyo,bu fiyattan satıp bir kac gün sonra yarı fiyatına alırım sanıyorum siz ne düşünüyosunuz ne yapmak lazım ?
sat alırsın bence
sheller düstü ama görevlerden md +8 cıkmıyo dikkat ha evet dogru serverların genelınde fiyatlarda düsme oldugu dogru ama farkındaysan bu benım oynadıgım server için gecerkı d1 maradonda pazr kuran yok kuranda görev itemlerini satıyo yada görev yaparken cıkan esyaları suan herkes görev pesinde kosuyo bence adım adım pazarı takip cok sıkı takip et
md +8 satan yokda mırage gorevı var,shelide +8 satmıyolar ama su anda b1 de 60 m a shell gordum seti +1 i 300 m a alabılıyosun,goruntu suki zarar etmem az kar ederim yada çok kar ederim...
hazır konusu açılmışken merak ediyorum set itemlerde varmı şuan oyunda hani vardıya giyince hepsini birbirinin özelliklerini aktif ediyordu onu nerden bulucaz
BANA WORMDAN ÜST ÜSTE 23 TANA OPAL ÇIKTI OPALİ NE KADARDAN KOYMALIYIM SERVER BERAMUS
quote:
Orjinalden alıntı: Garfield_crater
BANA WORMDAN ÜST ÜSTE 23 TANA OPAL ÇIKTI OPALİ NE KADARDAN KOYMALIYIM SERVER BERAMUS
oha yuh 23 tane ard ard ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tabi bu tepkilerim sana diil oyuna ama harbiden yuhh!!!
bence satma çünkü +8md fln düşmüo,shell fiyatları ve +1 itemler düşücek(ib,shard,totomic,iron impact)
üzerine item düzeceksen fıyatlar düsmüsken ve eski fiyatta alıcı varsa sat gitsin ya
öyle yada böyle mirage lar satıldı arkadaşlar 25 er gbden müşteri bulduk hic olmadı aynı fiyata geri alırız yada düşer üstümüze başımızı bişiler alırız bahtımıza artık..
quote:
Orjinalden alıntı: asasianss
öyle yada böyle mirage lar satıldı arkadaşlar 25 er gbden müşteri bulduk hic olmadı aynı fiyata geri alırız yada düşer üstümüze başımızı bişiler alırız bahtımıza artık..
Tanesi mi 25Gb vallah iyi para ama sanki kazik atmissin
beramusda +8 md fiyatı bu zatende bundan sonra ne olucak önemli olan o .)
+7 chitin shellerin fiyatı daha düsermi?
quote:
beramusda +8 md fiyatı bu zatende bundan sonra ne olucak önemli olan o .)
bunun +7si 170 m +8 i ile nie bu kadar fark war arada annamdım?
quote:
md +8 satan yokda mırage gorevı var,shelide +8 satmıyolar ama su anda b1 de 60 m a shell gordum seti +1 i 300 m a alabılıyosun,goruntu suki zarar etmem az kar ederim yada çok kar ederim...
mirage görevi nasıl yapılıyo ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme