Şimdi Ara

FIYATLAR NE OLUCAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllıca yorumlar almak istiyorum arkadaşlar shell faslı bitti herkesin üstünde shell var fiyatları yerlerde,şimdi dual +8 mirage ım var satsammı satmasammı kararsız kaldım ki şu anda eski fiyattan müsteri hazır bekliyo,bu fiyattan satıp bir kac gün sonra yarı fiyatına alırım sanıyorum siz ne düşünüyosunuz ne yapmak lazım ?

• sat alırsın bence
  • sheller düstü ama görevlerden md +8 cıkmıyo dikkat ha evet dogru serverların genelınde fiyatlarda düsme oldugu dogru ama farkındaysan bu benım oynadıgım server için gecerkı d1 maradonda pazr kuran yok kuranda görev itemlerini satıyo yada görev yaparken cıkan esyaları suan herkes görev pesinde kosuyo bence adım adım pazarı takip cok sıkı takip et
  • md +8 satan yokda mırage gorevı var,shelide +8 satmıyolar ama su anda b1 de 60 m a shell gordum seti +1 i 300 m a alabılıyosun,goruntu suki zarar etmem az kar ederim yada çok kar ederim...
  • hazır konusu açılmışken merak ediyorum set itemlerde varmı şuan oyunda hani vardıya giyince hepsini birbirinin özelliklerini aktif ediyordu onu nerden bulucaz
  • eski fiyattan alıcı varsa düşünmeden sat

aynen yarın fiyatına alırsın 1 hafta sonra
  • su mirage görevini acıklayın arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her hafta zam amac ne acaba
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence takılar ileride çok para yapacak humanlardaki keilan olayı bitmiş durumda yer değişmiş.

düşen itemler eskisine göre çook düşük. bu gün kasa ağzına kadar dolu olduğundan, takıları

+ 8 e upgrade yapayım dedim. bu sakinlikte 7 denemeden sadece 2 si yandı diğer 5 sağlam +8

str oldu hatta hiç yakmadan 4 tanede heal ve dex +7 bastım benim için keyifli bir gün tabi bu

takıları satmayıp piyasanın artmasını bekliyecem.+6 str leri bida nerden bulucam yani kaynağım

şuan için belli değil
  • BANA WORMDAN ÜST ÜSTE 23 TANA OPAL ÇIKTI OPALİ NE KADARDAN KOYMALIYIM SERVER BERAMUS
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garfield_crater

BANA WORMDAN ÜST ÜSTE 23 TANA OPAL ÇIKTI OPALİ NE KADARDAN KOYMALIYIM SERVER BERAMUS

oha yuh 23 tane ard ard ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    tabi bu tepkilerim sana diil oyuna
    ama harbiden yuhh!!!
  • bence satma çünkü +8md fln düşmüo,shell fiyatları ve +1 itemler düşücek(ib,shard,totomic,iron impact)
  • üzerine item düzeceksen fıyatlar düsmüsken ve eski fiyatta alıcı varsa sat gitsin ya
  • öyle yada böyle mirage lar satıldı arkadaşlar 25 er gbden müşteri bulduk hic olmadı aynı fiyata geri alırız yada düşer üstümüze başımızı bişiler alırız bahtımıza artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asasianss

öyle yada böyle mirage lar satıldı arkadaşlar 25 er gbden müşteri bulduk hic olmadı aynı fiyata geri alırız yada düşer üstümüze başımızı bişiler alırız bahtımıza artık..

Tanesi mi 25Gb vallah iyi para ama sanki kazik atmissin
  • beramusda +8 md fiyatı bu zatende bundan sonra ne olucak önemli olan o .)
  • +7 chitin shellerin fiyatı daha düsermi?
  • quote:

beramusda +8 md fiyatı bu zatende bundan sonra ne olucak önemli olan o .)

bunun +7si 170 m +8 i ile nie bu kadar fark war arada annamdım?
  • quote:

md +8 satan yokda mırage gorevı var,shelide +8 satmıyolar ama su anda b1 de 60 m a shell gordum seti +1 i 300 m a alabılıyosun,goruntu suki zarar etmem az kar ederim yada çok kar ederim...

mirage görevi nasıl yapılıyo ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.