Bildirim
Fizik Atom Teorileri Sorularım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
4.soruda nh/2pi formulunu kullanacagiz, azalir dedigi icin 2 alt yorungeye gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu 2013 sorusunda 4. seviyeye göre konuşalım.4. seviyeden taban durumuna farklı durumlarla inebilir.ilk ihtimal direkt olarak inebilir.yada 2. seviyeye iner ordan da zaten tabana geçer.hemen ardından 3. basamağa ,2.basamağa ordan da tabana geçer.yada direkt olarak tabana geçebilir.toplamda 7 ihtimalimiz olmuş olur.7 ihtimalin 2 si lyman alfa ışıması yapar.zaten cevap da lyman alfa olması gerek.olasılığı da 2/7 oluyor. -
http://sketchtoy.com/65263128 2012 sorusu -
Dr frankyy7 hocam şimdi anladım o soruyu 2 ye inmesi için 3 4. 5 lazım zaten 1 tek 4 var o yüzden saolun .
Onuyum hocam lyman a olayını anladım sanırım yani olayın istisnası felan yok bildiğimiz olasılık yapıyoruz heralde hocam birde 2012 sorusunu sizden rica etsem yazarak anlatır mısınız neden öyle olduğunu tekrardan teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
simetri sorusunu şöyle düşün h/2pi n=1 demek oluyor bize soruda zaten n=3 e uyarıdıgını söylüyor 1 basamak azalmalı yani n=3 deki degerden n=2 deki degeri çıkarmalısın
6,67-4,86=1,81 -
eno70 hocam şimdi kaptım ordaki olayı da çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X