Şimdi Ara

fizik deneme onerisi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba mezunum fizik konularina calismak yerine deneme cozup eksikliklerimi oyle gormek iatiyorum deneme onerir misiniz?
    öneri lütfen !!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangli10 -- 7 Eylül 2014; 22:09:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• karekök ve fem 25 li lys . ama butun konuları bıtırıpde 1 tane soru bankası cozmedıysen tavsıye etmem bolum denemesını yarısını boş bırakırsın eger bıtmedıyse konuların . bıtmedıyse teknofem+ palme soru bankası seklınde ılerlemenı tavsıye ederım ben oyle yapıyorum
  • DaRKSiDeRS55 kullanıcısına yanıt
    haklısın aslında soru bankası şart ama gözümde o kadar büyüyor ki biran önce deneme çözmek istiyorum en iyisi senin gibi yapmak teşekkür ederim
    benim taktiği uyguluyon iyi yapıyon konularda nerdesin
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    ygs bitti zaten cogu konuyu hatırlıyodum. lys de calısmadım ama cogu aklımda su dalgaları modern fızık ısık kırınım felan cok durmustum zamanında ustunde hala aklımda o yuzden sımdı bı lys denemesı yapsam 20+ gelir heralde. ama deneme ıcın cok erken once palmeleri bitircem ondan sonra deneme cozucem lys denemesi onda ygs de oluyor zaten. bu ara turkce ve geometri kasıyorum 1 haftaya bıtıcek ygs kısımları sonra fizige abancam inş sen nerdesın?
    mezunsun galiba bende mezunum bende geçen sene acayip abanmıştım optiğe dalgalara felan ama genede çalışıyorum çabuk bitiyor temel oldugu için iş güç enerjideyim kimya ygs bitti yarın lys başlayacam inş biyolojidede fotosentezi etkileyen faktörlerde kalmıştım matematik karekök çözüyorum problemlere geldim ama öncesinde yapamadığım sorular var ve hiç birisini kimseye sormadım problemleri çözüp mantığa geçince çözmeyi bırakıp önceki yapamadıklarımı sorup,öğrenip mantıktan devam etcem arkamda bilmediğim soru tipi bırakmak istemiyorum geometride ise çokgen ve paralelkenar bitti karekök çözüyorum ama art arda yapamadıklarım çıkıyor deli oluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.