Bildirim
FİZİK KANUN DEĞİŞİR Mİ SORUSU YANLIŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doğru cevabı bildiğim halde müfredatta kanun değişmez geçiyor diye 1 3 yaptım. Rezilliği görüyor musunuz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Sonuçlar gelince bir de ne görelim, ösym fikrini değiştirmiş. İnsan bize de söyler be ösymcim, sen ne desen bize doğru o sonuçta -
Tartışalım beyler değişir diyor cevapta -
Edit: Repost
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 26 Haziran 2016; 19:26:05 > -
Fizik bilimi mutlak dogrular icermezken kanunun degismemesi mantiksiz -
2005 basym ama bi bok anlamadym bende 1-3 yaptym eskiden böyleydi diye bi ?ey mi olur olum 11 yylda ne de?i?ti hükümet bile aynyquote:
Orijinalden alıntı: Gin and tonic
Doğru cevabı bildiğim halde müfredatta kanun değişmez geçiyor diye 1 3 yaptım. Rezilliği görüyor musunuz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Sonuçlar gelince bir de ne görelim, ösym fikrini değiştirmiş. İnsan bize de söyler be ösymcim, sen ne desen bize doğru o sonuçta -
Doğru cevap değişmez zaten abi yerçekimi kanunu her zaman formolü var o formüle göre evrenin her yerinde geçerliquote:
Orijinalden alıntı: cagrigungor55
Tartışalım beyler değişir diyor cevapta -
meb kitabı değişir diyor 12. sınıf . Not ben de 1-3 yaptım :Dquote:
Doğru cevap değişmez zaten abi yerçekimi kanunu her zaman formolü var o formüle göre evrenin her yerinde geçerli
Alıntıları Göster -
zaten onuda içine etmişler kanun değil o yasa bu aradaquote:
Doğru cevap değişmez zaten abi yerçekimi kanunu her zaman formolü var o formüle göre evrenin her yerinde geçerli
Alıntıları Göster
kütle çekim yasası kanunu yasa yerine kullanmışlar -
Aynen ben de.İnce düşündük diye soruyu yanlış yapıyoruz lan resmen -
canlarım lütfen paylaştığınız şu resimleri okuyun. o dergide öğrencilerin genellikle yaptığı hataları anlatmışlar. o makaleyi yazan adamın orada 1 tane yorumu yok. oradaki yazanların hepsi öğrenci hataları.quote:
Orijinalden alıntı: gözdoktorumtrak
meb kitabı değişir diyor 12. sınıf . Not ben de 1-3 yaptım :D
Alıntıları Göster -
modelleme sorusuda yanlis bence 1 3 olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUzanaMezunŞoku -- 26 Haziran 2016; 19:29:35 > -
http://dhgm.meb.gov.tr/yayimlar/dergiler/Milli_Egitim_Dergisi/166/index3-yalcin.htmquote:
Orijinalden alıntı: mertgonul
canlarım lütfen paylaştığınız şu resimleri okuyun. o dergide öğrencilerin genellikle yaptığı hataları anlatmışlar. o makaleyi yazan adamın orada 1 tane yorumu yok. oradaki yazanların hepsi öğrenci hataları.
Alıntıları Göster
link bu beyler aşağısında kaynakçalarıda var bilim yazısı bu öğrenci hatası filan değil ayrıca kanun=yasa
-
http://dhgm.meb.gov.tr/yayimlar/dergiler/Milli_Egitim_Dergisi/166/index3-yalcin.htmquote:
Orijinalden alıntı: mertgonul
canlarım lütfen paylaştığınız şu resimleri okuyun. o dergide öğrencilerin genellikle yaptığı hataları anlatmışlar. o makaleyi yazan adamın orada 1 tane yorumu yok. oradaki yazanların hepsi öğrenci hataları.
Alıntıları Göster
link bu beyler a?a?ysynda kaynakçalaryda var bilim yazysy bu ö?renci hatasy filan de?il ayryca kanun=yasa
-
quote:
http://dhgm.meb.gov.tr/yayimlar/dergiler/Milli_Egitim_Dergisi/166/index3-yalcin.htm
link bu beyler a?a?ysynda kaynakçalaryda var bilim yazysy bu ö?renci hatasy filan de?il ayryca kanun=yasa
4. Sonuç
Bilimin doğasının anlaşılmaması modern teorilerin kabulünü ve onlardan yeterince yararlanılmasına bir engel teşkil etmektedir. Ayrıca, öğrencilerin fen bilimlerine karşı ilgilerini de önemli ölçüde etkilemektedir. Bu çalışmada, yüksek öğretim öğrencilerinin teori, kanun ve ispat konusunda hem bilgi eksikliği hem de yaygın kavram yanılgılarına sahip olduğu belirlendi. Öğrencilerdeki hem bilgi yetersizliği hem de sahip oldukları yaygın kavram yanılgıları dikkate alındığında yüksek öğretimde “BiliminDoğası” ve “BilimFelsefesi” gibi derslere daha fazla önem ve yer verilmesinin önemi açık olacaktır.
oradaki yazanların hepsi öğrenci hataları.
-
Nerden dilekce veriliyor -
gençler bu resim sadece 100 kişide yapılan bi deney, resmi bilgiler değil, kitapta yazana bakın, ben bulamadım gerçi ama internette bi lisenin sitesinde gördüm değişir diyodu net bi şekilde..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CE73730B4
Nerden dilekce veriliyor -
kardeşlerim yıl boyu ygs fizik denemesi çözen biri mutlaka bunu görürdü fizikte daha dogrusu bilimlerde mutlak dogru yoktur -
her yanlışa ağlamayın artık meb 12 fizik kitabında yazıyo değiştiği hatta örnekte veriyolar değişen yasa ile ilgili -
bu yazı 2005 günümüz 2016 hocam biraz güncel
ve altında ciddi insanların imzasının oldugu ornekler verin
Benzer içerikler
- farklı cümle türleri ne demek
- 30 ingilizce ne demek
- ösym sonuç belgesi nasıl indirilir
- kimyasal özelliklerin aynı olması için
- hukuk okumak zor mu
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X