Bildirim
FİZİK KANUN DEĞİŞİR Mİ SORUSU YANLIŞ
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Doğru cevabı bildiğim halde müfredatta kanun değişmez geçiyor diye 1 3 yaptım. Rezilliği görüyor musunuz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Sonuçlar gelince bir de ne görelim, ösym fikrini değiştirmiş. İnsan bize de söyler be ösymcim, sen ne desen bize doğru o sonuçta -
Tartışalım beyler değişir diyor cevapta -
Edit: Repost
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 26 Haziran 2016; 19:26:05 > -
Fizik bilimi mutlak dogrular icermezken kanunun degismemesi mantiksiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2005 basym ama bi bok anlamadym bende 1-3 yaptym eskiden böyleydi diye bi ?ey mi olur olum 11 yylda ne de?i?ti hükümet bile ayny -
Doğru cevap değişmez zaten abi yerçekimi kanunu her zaman formolü var o formüle göre evrenin her yerinde geçerli -
meb kitabı değişir diyor 12. sınıf . Not ben de 1-3 yaptım :D -
zaten onuda içine etmişler kanun değil o yasa bu arada
kütle çekim yasası kanunu yasa yerine kullanmışlar -
Aynen ben de.İnce düşündük diye soruyu yanlış yapıyoruz lan resmen
canlarım lütfen paylaştığınız şu resimleri okuyun. o dergide öğrencilerin genellikle yaptığı hataları anlatmışlar. o makaleyi yazan adamın orada 1 tane yorumu yok. oradaki yazanların hepsi öğrenci hataları. -
modelleme sorusuda yanlis bence 1 3 olucak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUzanaMezunŞoku -- 26 Haziran 2016; 19:29:35 >
http://dhgm.meb.gov.tr/yayimlar/dergiler/Milli_Egitim_Dergisi/166/index3-yalcin.htm
link bu beyler aşağısında kaynakçalarıda var bilim yazısı bu öğrenci hatası filan değil ayrıca kanun=yasa -
http://dhgm.meb.gov.tr/yayimlar/dergiler/Milli_Egitim_Dergisi/166/index3-yalcin.htm
link bu beyler a?a?ysynda kaynakçalaryda var bilim yazysy bu ö?renci hatasy filan de?il ayryca kanun=yasa -
quote:
Orijinalden alıntı: cagrigungor55
link bu beyler a?a?ysynda kaynakçalaryda var bilim yazysy bu ö?renci hatasy filan de?il ayryca kanun=yasa
4. Sonuç
Bilimin doğasının anlaşılmaması modern teorilerin kabulünü ve onlardan yeterince yararlanılmasına bir engel teşkil etmektedir. Ayrıca, öğrencilerin fen bilimlerine karşı ilgilerini de önemli ölçüde etkilemektedir. Bu çalışmada, yüksek öğretim öğrencilerinin teori, kanun ve ispat konusunda hem bilgi eksikliği hem de yaygın kavram yanılgılarına sahip olduğu belirlendi. Öğrencilerdeki hem bilgi yetersizliği hem de sahip oldukları yaygın kavram yanılgıları dikkate alındığında yüksek öğretimde “BiliminDoğası” ve “BilimFelsefesi” gibi derslere daha fazla önem ve yer verilmesinin önemi açık olacaktır.
oradaki yazanların hepsi öğrenci hataları.
-
Nerden dilekce veriliyor
gençler bu resim sadece 100 kişide yapılan bi deney, resmi bilgiler değil, kitapta yazana bakın, ben bulamadım gerçi ama internette bi lisenin sitesinde gördüm değişir diyodu net bi şekilde.. -
kardeşlerim yıl boyu ygs fizik denemesi çözen biri mutlaka bunu görürdü fizikte daha dogrusu bilimlerde mutlak dogru yoktur
her yanlışa ağlamayın artık meb 12 fizik kitabında yazıyo değiştiği hatta örnekte veriyolar değişen yasa ile ilgili -
bu yazı 2005 günümüz 2016 hocam biraz güncel
ve altında ciddi insanların imzasının oldugu ornekler verin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- aktif metaller bazlarla tepkime verir mi
- benzeyen ses olayı
- ösym sonuç belgesi nasıl indirilir
- atom hacmi nasıl artar
- halkasal dna
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X