Arkadaşlar ben bu aralar sadece mat ve geo çalışıyorum. Fen çalışmak içimden gelmiyor. Acaba son sene fen yetişir mi?
10. sınıf?
12. sınıfa geçtiğimin yazında fotosentez denklemini yazamıyordum. Bu sene 25 net yaptım. Yani halledilir
Niye yetişmesin ki hocam? YGS'ye kadar 12.sınıf 2.dönem konuları olmasa bile geri kalan tüm fen konularını rahatlıkla bitirebilirsin. Tabii bu dediğim düzenli ve sürekli bir çalışma sistemi olanlar için geçerli. Mat ve geometri çalışıp onları hafiften aradan çekersen (en azından biriktirmezsen) işinin daha kolay olacağını düşünüyorum. Bitip bitmemesi büyük oranda size bağlı.
Brütal
kullanıcısına yanıt
10. sınıf derken hocam?
10. sınıf mısın demek istedim. Yoksa sene derken okul dönemini mi kastediyorsun?
Hocam zaten şuan da matematiği düzenli bir şekilde götürüyorum hocalara geldik saolsun. Ama fen için internetten yeterli bir video anlatımı göremedim kitap başında da konu çalışabilen bir insan değilim. Fene ne zaman baksam düzenli şekilde götüremiyorum. Okulumuz 15 ağustosda açılıyor. Okulla paralel götürmek planım. Sene içerisinde düzene sokabileceğimi düşünüyorum bakalım.
CaplonC
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam tabii ki düzene girecektir kendinize sıkıntı yapmayın. O derslere çalışmayı pek sevmiyorsunuz sanırım? Aksine onlar daha zevkli gelirdi bana. Hem çalıştığınızı netlere yansıtacak olanlar (Özellikle kimya) onlar. Zamanlar yerine oturacaktır iyi çalışmalar.
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için
CaplonC
kullanıcısına yanıt
Biyoloji için 'fundamentals biyoloji' öneririm.
Güzel kanalmış hocam. Mühendislik istediğim için biyoloji çok önemli değil benim için ama arada bakarım. Önerin için saol
CaplonC
kullanıcısına yanıt
Hocam ygs fende biyoloji veya fizik farketmiyor orda yüksek yaparsın en azından.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme