Şimdi Ara

FİZİK KİMYA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs-1 ilk 3011 e girdim.Matematik ve geometriden sorunum yok.Kimya deseniz yeni konular gelmiş yapamıyorum en az bir 9 10 soruyu yapamıyorum.Fizik deseniz en fazla 16 net yaptım bu sene. Boğaziçi Endüstri yada Bilkent Endüstri istiyorum.
    Ailem fizik ve kimya netlerimi arttırmam için baskı yapıyor.Abilerimde baskı yapıyorlar. ne yapacam bilmiyorum.Fizikten konu anlatımı aldım formül yayınları bide fem soru bankası aldım hangi kaynakları bitirirsem kimyayla fiziği 25 üstü yaparım ozaman amacıma ulaşabiliyorum inşAllah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemussels -- 3 Mayıs 2012; 19:01:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemussels

Ygs-1 ilk 3011 e girdim.Matematik ve geometriden sorunum yok.Kimya deseniz yeni konular gelmiş yapamıyorum en az bir 9 10 soruyu yapamıyorum.Fizik deseniz en fazla 16 net yaptım bu sene. Boğaziçi Endüstri yada Bilkent Endüstri istiyorum.
    Ailem fizik ve kimya netlerimi arttırmam için baskı yapıyor.Abilerimde baskı yapıyorlar. ne yapacam bilmiyorum.Fizikten konu anlatımı aldım formül yayınları bide fem soru bankası aldım hangi kaynakları bitirirsem kimyayla fiziği 25 üstü yaparım ozaman amacıma ulaşabiliyorum inşAllah

Bu durumdan ben de muzdaribim ben zaten sınavlarda biyoloji çözmüyorum ama kimya ve fizik giriyo banason denememde kimya 17,5 fizik 15

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemussels

Ygs-1 ilk 3011 e girdim.Matematik ve geometriden sorunum yok.Kimya deseniz yeni konular gelmiş yapamıyorum en az bir 9 10 soruyu yapamıyorum.Fizik deseniz en fazla 16 net yaptım bu sene. Boğaziçi Endüstri yada Bilkent Endüstri istiyorum.

Palmenin fizik ve kimya s.b bitirirsen hedefine ulaşırsın ama bitirebilirsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.