Şimdi Ara

fiziksel hasar ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler belki komik gelecek ama bişi sorcam oyuna yeni basladım uzun süredir oynamıyorum
    http://i.hizliresim.com/D7b396.jpg

şu resimde Nasus'un Q yeteneğinde Nasus'un bir sonraki saldırısı 30 fiziksel hasar verir diyor ama parantez içinde (+78) diyor
    saldırı gücümde de 78 yazıyor

neden orada 30 yazıyor 30 nerden çıkıyor ya da bi anlayamadım

Q yeteneğinin seviyesini yükselttikçe değişiyor ama parantez içinde yazan yine farklı

• ayrıca ilginç olarak orada 90 yazarken mesela Q basınca 188 vuruyorum minyonlara bu nasıl oluyor

çok karışık değil mi 90 vurmam gerekirken nsıl 188 vuruyorm
  • Yetenek sayesinde gelen taban fiziksel hasar. parantez içindekiler eşyalara veya duruma göre değişiyor. Taban hasarlar sadece yetenek seviyesi ile değişebilir.
  • Nasus q su stack yapabilen bir yetenek o mavi olan kısım yaptığın stack kadar artıyor turuncu yer ad kısmından yüzdelik olarak alınıyor ve taban hasarı bunlar toplaniyor karşıdaki vuruş yaptığın kişinin minyonun vbnin zırhına göre yüzdelik olarak düşüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Sanki bazı yetenekler, yetenek seviyesinden farklı olarak şampiyon seviyesine göre de hasar artışı sağlıyordu. Şu alan hasarı vuran Rengar Q'su öyleydi galiba. Hatırlayamadım farklı örnekleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Evet doğru, Öyle olanlar genelde açıklama kısmında belirtiliyor zaten.
    Rakan'ın Q dan gelen can yenileme öyleydi misal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

Nasus q su stack yapabilen bir yetenek o mavi olan kısım yaptığın stack kadar artıyor turuncu yer ad kısmından yüzdelik olarak alınıyor ve taban hasarı bunlar toplaniyor karşıdaki vuruş yaptığın kişinin minyonun vbnin zırhına göre yüzdelik olarak düşüyor

AD kısmından yüzdelik olarak alınıyor derken ne kadarını yüzdelik olarak alıyor bi de o heronun özelliği mi anlamadım?

http://i.hizliresim.com/76n7DY.jpg

yeşil olan +10.5 nerden geliyor burada da bu mesela?
    bu yeşil olan +10.5 nerden geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bloodyxTR B kullanıcısına yanıt
    Yeşil = Yetenek Gücü
    Turuncu = Saldırı Gücü.

Bu ss de swain gücünün bir kısmını yetenek gücünden alıyor. % Lik kısmı Oyun içi yazmıyor, ancak harici sitelerde bulabilirsin.
    http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Swain

Bu siteye göre pasifi her 100 AP de 30 hasar arttırıyor, taban hasarı da seviye başına göre artabiliyor.
  • Şimdi nasus örneğinde ilk verilen senin taban ve yeteneğe verdiğin puana göre artan bir değerdir

İkincisi minyonlara q ile son vuruş yaptığında gelen yüklerin miktarıdır 90 yükse +90 hasar kazanırsın

Sonuncusu ise senin saldırı gücün olur bu saldırı gücünün belirli bir yüzdeliğini kullanmanı mümkün kılar

Hepsini birleştirdiğinde q nun hasarı oluşmuş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.