Şimdi Ara

fizyoterapi hemşirelik diyetisyenlik puanlarının bu kadar düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yıl bariz bi şekilde puan düşüşü yaşandı bu bölümlerde sebebini anlamış değilim

• puanlar düşmüş olabilir ama kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanicid

bu yıl bariz bi şekilde puan düşüşü yaşandı bu bölümlerde sebebini anlamış değilim

beklenilen bir durum
  • sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    hocam çok uçuk bir şekilde düşüş yaşandı 3 5 bin değil bazı bölumler 35 ten 65 e kadar düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanicid

hocam çok uçuk bir şekilde düşüş yaşandı 3 5 bin değil bazı bölumler 35 ten 65 e kadar düştü

dostum sahipsiz malı herkes kapar öyle degil mi bu da böyle bir durum ne yazıkki.
    insanlar baktı önleri kapanmaya çalişiyor bu bölümlerin ne yazıkki sıralması yetenler 35k olanlar daha farklı alanlara yöneldi ayrıca o sıralamada olanlar çogu tercih yapmadılar buda istemsiz bir düşüş yaşatırdı sıralamalar.
    düşün mimarlık geçen sene 52k ile alırken bu sene 70k lardan bahsediliyor.
  • kullanicid K kullanıcısına yanıt
     fizyoterapi hemşirelik diyetisyenlik puanlarının bu kadar düşmesi

maalesef gerçekler bunlar.
    atama puanları açık ve bariz şekilde belli.
    atamalar yok denecek kadar az bazı sağlık bölümlerinde. bu yüzden puanlar düşmeye devam ediyor.
  • sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    Mf3 35k altı alan biri illa sağlık istiyorsa hemşirelik seçebilir. Ataması yine de makul, her zaman hemşire açığı var, işsizlik sorunu yok, kpss puanı düşük.
    Mühendislik bölümleri de sürüyle var 35k altında. Yıldız, kocaeli, dokuz eylül, sakarya, ege gibi yerlerde iyi bölümler var ve 35k altı ile alan itüde puanı nispeten düşük bazı bölümler de var.
    Ama o sıralamayla gidip de fizyoterapi, ergoterapi, odyoloji vesaire gibi şeyler yazıyorsa ben onun aklına şaşarım şu saatten sonra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar sağlık için iyi günler

On lisans olarak atamasi iyi olan sadece ilk ve acil yardım bölümü var oda 2 seneye biter zaten
    Diğer röntgen tıbbi laboratuvar Vs olsun yığınla bekleyen mezun var alim ise koca bir 0 röntgen Mesela bu sene hiç akıl yok ne kadar güzel değil mi

Lisans olarak Hemşirelik vardı bi onunda sağolsun önünü kapattılar dalga geçer gibi alim var bu sene 800 alim nedir Allah aşkına her sene 4-5 üniversiteden zaten o kadar kişi mezun veriyor diğerleri nolcak ? Gerçekten yazık 2 seneye kalmaz o da bitecek görürüz

Ftr ve diyetisyenlik bunları hiç saymıyorum zAten diyetisyenlilten dalga geçer gibi 20 tane öğrenci alımı olacakmış
    Fizyoterapist 16 tane

Ulan yazık Şu gençliğe o kadar sene çalış didin yüksek puanlar al 4 sene üniversitede bi dünya masraf yap sonra issiz kal diyecek söz bulamıyorum

• Ne yazık ki gün geçtikçe sağlık okuyanlar için ( diş tıp ) hariç stresli günler başlıyor
    Şu an hemşirelik 2. Sınıftayım tekrar ygs lys çalışıyorum diş kazanmak için
    İnşallah herkesin hakkında hayırlısı olur

• Paramedic candır ❤❤❤❤

• Hemşirelik iş sıkıntısı çekmiceksin dediler 2. sınıfa geldim bakalım nolucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.