Şimdi Ara

fizyoterapi mi beslenme ve diyetetik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aslında tıp düşünüyorum ama 2. ve 3. seçenek olarak da bu iki bölüm arasında kararsızım.

Ege beslenme ve diyetetik ya da dokuz eylül fizyoterapi olabilecek gibi şimdilik.

Bu bölümlerin çalışma şartları bulma durumu hakkında bilgisi olan varsa merakla bekliyorum.

İkisi arasında da bi tercih yapmam söz konusunu olacağı için ikisiyle ilgili karşılaştırmalarınızı da öğrenirsem çok iyi olacak...

• beslenme ve diyetetik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametal17

beslenme ve diyetetik

saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _denef_

Arkadaşlar ben aslında tıp düşünüyorum ama 2. ve 3. seçenek olarak da bu iki bölüm arasında kararsızım.

Ege beslenme ve diyetetik ya da dokuz eylül fizyoterapi olabilecek gibi şimdilik.

Bu bölümlerin çalışma şartları iş bulma durumu hakkında bilgisi olan varsa merakla bekliyorum.

İkisi arasında da bi tercih yapmam söz konusunu olacağı için ikisiyle ilgili karşılaştırmalarınızı da öğrenirsem çok iyi olacak...

+1
  • quote:

quote:

beslenme ve diyetetik

saol.

• bnce çok fark yok gibi ama ben olsam ftr derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

quote:

quote:

beslenme ve diyetetik

saol.

komik olan ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

quote:

quote:

beslenme ve diyetetik

saol.

komik olan ne?

• Bu iki mesleği ben de çok araştırdım.Olay şu ki ikisininde iş imkanları şu an için fena değil fakat ve lakin şu anın ftr ve beslenmecileriyle konuştuğum zaman bizim zamanımızda her yıl 40 kişi mezun oluyordu dediler.Sen veya ben şuanda girsek 5 sene sonra mezun olacağız 5 seneye kadar bilmem kaç bin kişi mezun olacak.İş imkanlarını düşürecek.

Ayrıca beslenme ve diyetetik uzmanıyla konuşutuğumda fztciler biraz daha doktorun emri altında çalışıyor demişlerdi.

Şu ana bakarak konuşursak fztcilerin iş imkanları daha iyi.
  • ege beslenme ve diyetetik?
  • Diş hekimliğinde uzmanlık falan filan olayları var, şu aralar biraz sıkıntıdalar belirsizlikten dolayı. FTR nin geleceğine de pek güvenmeyin bence. Bugünkü kazandıkları paralar sizi yanıltmasın derim. İnşallah ilk tercihiniz olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.