Şimdi Ara

Diş mi Hakimlik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Appeo Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İibf son sınıf öğrencisiyim 23 yaşındayım. Hakimlik sınavına çalışırken diş hekimliğine geçmek istiyorum. Ancak çok kararsız kaldım. Hazırlık dahil 5 yıl okudum hakimliğe çok az kaldı. Ancak ailemden sadece annem kaldı ve yaşı baya ileri 61 yaşında ve kısacası göz kanseri teşhisi kondu operasyon yapıldı ancak sürekli kontrole gitmek gerekiyor. Bulunduğumuz şehirde okuler onkoloji daha yeni bölüm olarak açıldı. Hakim olduğumda annem yanımda şehir şehir gelmek istemiyor hakimlikte sürekli tayin olunan bir meslek. Gelse bile okuler onkoloji bölümü çoğu şehirde yok diye biliyorum. Zaten hakimliğe ilgim yoktu ve bende daha önceden 3,4 yıldır tıpa geçmek istedim ancak annem engel oldu. Şimdi de hakimliğin çalışma temposunda annemle yeterince ilgilenemem gibi geliyor. Evet yaşım 23 hakim olsam daha garanti bir meslek daha erken kazanç sağlayabilirim ancak hakimlik akademisine başladıktan sonra başka şehirde olacağım annem de gelmek istemiyor. Bulunduğumuz şehirde sürekli kalmak istiyor annemin yaşı ilerledikçe ben şehirden şehire tayin olucam. Diş hekimliği okusam zor evet ama mezun olursam 28 yaşında hem mezun olana kadar hem de bulunduğumuz şehirde annemin yanında olabilirim. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iibf'den idari hakim olmak için bakan yeğeni oğlu falan olman lazım. daha realist hedefler koy.

• Emin misiniz hocam, çok yorucu olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: diamante35

Emin misiniz hocam, çok yorucu olmaz mı?

Yorucu olduğu için emin değilim dişten.

• diş okurken maddi açıdan problem olmazsa yapılabilir

• Hakim olacağına nasıl bu kadar eminsin
    Bu arada konu da çok saçma hakimlik dişten çok usttedir,öyle bir torpilin varsa tabi ki hakimlik seçilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

reis'in yeğeni değilse iibf'den hakim olamaz zaten fantezi yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    7 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle hemen hakim olunabiliyorsa iyiymiş :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.