Bildirim
flac konusunda yardım
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman75
meraba mp3 sarkıları nasıl flac ceviriyoruz hangi programlar var resimlerle anlatabilecek arkadas varmı acaba birde mp3 ile flac arasında ses kalitesinde cok bariz farklar varmı acaba?
mevcut mp3ünü flaca çevirirsen ses kalitesi artmaz hiç bir şekilde,zaten sıkıştırılmış bir mp3ü tekrar flaca çevirmen mantıksız ses kalitesi artışı elde edilmez boşuna yer kaplar.normal elinizde mevcut olan cddeki şarkıları(mp3 olmamalı) flaca çevirebilirsiniz ama,flac zaten cd kalitesindeki şarkıdır bunu da jetaudio ile yapabilirsiniz arkadaşın biri anlatmıştı önceki mesajlarına d2 ana konusunda.bolca flac kaydı dinleyen biri olarak söylüyorum sesler daha gerçekçidir flacta,ses daha hoş gelir kulağa ve daha bol ve doyurucu gelir mp3ten,ama bence 320 kbpslik mp3 şarkı ile aynı şarkının flac versiyonu arasında iyi bir playera sahipseniz çok az fark var,sadece çok sevdiğim şarkıların flac versiyonunu atıp dinliyorum playerıma.
-
total video converter ile çevirebilirsiniz,320 kbpslik bir şarkı ile arasında pek fark yok boşuna yer kaybı bence -
free mp3 wma converter v.1.18 ile mp3 flac cevırdım 4 mb mp3 25 mb oldu wınamp ta dınlerken 128 kps olan kalıte 700-8oo hatta 1000 kps olaarak gorunuyor bu seste bır artıs degılmıdır acaba bırde 312 kps mp3 leri nereden ve hangi programlarla indiriyoruz acaba -
Ben çok sevdiğim parçalar için flac tercih ediyorum. Ama malum çok yer kaplıyor, o nedenle diğer parçalar için yüksek kalite mp3 tercih etmek daha mantıklı geliyor bana da. Nereden indirdiğimize gelince genelde ben ares kullanıyorum. -
areste aramalarımda mp3 ler hep 128 kps acabı bıra ayarımı var 3320 kps aratmak için -
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman75
areste aramalarımda mp3 ler hep 128 kps acabı bıra ayarımı var 3320 kps aratmak için
boyut tuşuna tıkla yukarda küçükten büyüğe ya da büyükten küçüğe artar dosya büyüklüğünü,mb büyüklüğünden anlarsın kaliteyi... -
Peki bisey sormak istiyorum ben. Suan CD den alinmis "wma" dosyalari flac'a cevirirsek herhangi bi kalite artisi olmaz degil mi? -
bu wma dosyaları ile kastettiğiniz cdden kopyaladığınız 4 5 mblık olanlarsa çevirince flaca kalite artışı olmaz,ama eğer sorunuz orijinal cddeki şarkıları flaca çevirince kalite artar mı olursa yine hayır,sıkıştırılmıl bir ses formatını daha kaliteli yapamassınız;ama mp3e çevirmeyip flaca çevirirseniz orijinal cddeki sosyaları tabii ki flac daha kaliteli.
flac formatının ses kalitesi=orijinal cddeki ses kalitesi -
quote:
Orjinalden alıntı: utuman
bu wma dosyaları ile kastettiğiniz cdden kopyaladığınız 4 5 mblık olanlarsa çevirince flaca kalite artışı olmaz,ama eğer sorunuz orijinal cddeki şarkıları flaca çevirince kalite artar mı olursa yine hayır,sıkıştırılmıl bir ses formatını daha kaliteli yapamassınız;ama mp3e çevirmeyip flaca çevirirseniz orijinal cddeki sosyaları tabii ki flac daha kaliteli.
flac formatının ses kalitesi=orijinal cddeki ses kalitesi
Boyle dusunuyodum bende. wav'a devam o zaman
Tesekkurler -
Hazır flac konusu bulmusken sorumu buraya patlatayım.
Cowon D2'me attığım flac dosyalarının bazıları çalışıyor.
Bazılarını ise player hiç oynatmıyor atlayıp bir sonraki parçaya geçiyor.
Sorunu ilk olarak 3.55 firmware de yaşadım.
Bugün forumdan takip ettiğim kadarı ile d2 mi d2+'a çevirdim.
Ardından 3.02 yükledim. Şu an hala aynı sorunu yaşıyorum.
Mesela elimde full flac prodigy 'nin yeni albümü var d2 hiçbirini oynatmıyor.
Sizce sorun ne daha öncve böyle bir sorun ileten oldu mu ve çözümü nedir bilen varsa ve yadımcı
olursa çok sevinirim. -
flac müzikleri direk explorer aracılığıylamı attınız
ben jetshell ile kopyaladım attığım bütün flacları çaldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X