Şimdi Ara

Flash animasyonu ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Flash ile siteye bir animasyon eklemek istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda ve flash ile ilgili çok bir bilgim yok bunun için sizlerden yardım istiyorum.

bir çok sitede kullanılan film şeridi efekti ile resimler yavaş yavaş kayacak ve mouse üzerine geldiğinde duracak resmi tıkladığımızda ise yeni pencerede resmin büyük hali açılacak bunu ile ilgi örnek, hazır şablon nereden bulabilirim veya nasıl yapacağımı söyleyebilirmisiniz.

Kolay gelsin.

• dostum o kayma ve film şeridi işini html ile de yapabilirsin...mesela şu kodla:
    <MARQUEE onmouseover=this.stop() onmouseout=this.start()
    scrollAmount=2 direction=left height=181>
    <center>
    <center>
    buraya resimlerin adresleri gelecek...
    </center>
    <CENTER></CENTER></CENTER></CENTER></CENTER></CENTER></CENTER></CENTER></MARQUEE>

ama yine de flash ile yapsan daha iyi olur tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hussoloji -- 21 Nisan 2006; 14:28:48 >
  • teşekkür ederim kod için; ama flash ile yapmam gerekiyor. Sitenin daha çarpıcı durması için
  • Flash bilgin yeterli düzeyde değilse yapacağın kaydırma efekti marquee kodundan daha kötü durabilir bilgin olsun. Onun dışında animasyonu yaptıktan sonra flash otomatik olarak XXXX.HTML XXXX.SWF diye 2 dosya oluşturur publish sonrası. BUnlardan html uzantılı olanın kodalrını alıp normal sayfanda ilgili yere yerleştirerek animasyon ekleyebilirsin.
  • tam olarak ne yapacagını anlat ben sana bi tane beleş yapıp gondercem soz hemde full
  • fotoğraf filminin negatifini tab ettirdikten sonra elindeki kısmı düşün. onu bir makinaya bağla süreki resimler dönsün dursun. mouse üzerine geldiğinde duracak tıkladığında ise resimin büyük hali ekrana yeni pencerede açılacak
    yaparsan çok teşekkür ederim
  • Up
  • Arkdaşlar sorunu çözdüm ama flash ile değil. Java Script ile istediğimi yaptım. Teşekkür ederim ilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.