Şimdi Ara

Flash atarken öldürdüğün telefonu tekrar çalışır hale getirme / deleted for orochi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvado -- 2 Ocak 2014; 16:35:10 >

• İyi güzel anlatmışsın eline sağlık. Ama bir sorum var. Flaş atarken kabloyu söküpte bozup telefonu geri getirmeyi denedinmi

• dur bir flashı yakimde deniyim :P dermişim şaka bir yana bence çok faydalı bir konu olmuş.
  • @Aang67'nin uyarısıyla son safhada karşılaşabileceğiniz hataları yazdım.
  • Eline sağlık.
  • Çok gerekli bir konuydu bu.
    Kesinlikle yöneticilerden rica edip üst konu yapılması gerekir.
    Böylelikle özellikle orjinal fw'ye dönmek isteyenlere daha kolay link ulaştırılır.
    Teşekkürler...
  • Benim birinci nesil 5800 Euro2 Turkey Red 0559083
    herkesin bataryanın altındaki orjinal kodu yüklemesi gerekmez mi?

Erter String to Search
    Variants Search: 0559083 gibi.....
  • Çok güzel düşünmüşsün aynı şeyi telefon yanınca bende yapıyordum bilmeyenler için iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaDo

@Aang67'nin uyarısıyla son safhada karşılaşabileceğiniz hataları yazdım.

Aslında bu da gerekliydi ama demek istediğim; core, rofs ve uda'yı kopyaladığı sırada kablo temazsızlığı veya elektrik kesintisi durumunda telefonu ne yapacağını da anlatmandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaDo

@Aang67'nin uyarısıyla son safhada karşılaşabileceğiniz hataları yazdım.

Aslında bu da gerekliydi ama demek istediğim; core, rofs ve uda'yı kopyaladığı sırada kablo temazsızlığı veya elektrik kesintisi durumunda telefonu ne yapacağını da anlatmadı

Elektrikler geri gelince tekrar flashlanmaz mı yada kabloyu sağlam takarsa yani yeniden olmazmı flash işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xconnect
    Benim birinci nesil 5800 Euro2 Turkey Red 0559083
    herkesin bataryanın altındaki orjinal kodu yüklemesi gerekmez mi?

Erter String to Search
    Variants Search: 0559083 gibi.....

ben genel olarak kullanılan telefonlardan bahsetmiştim ama açıkça söyleyeyim ki hiç aklıma gelmemişti oraya bakmak :) bilgisayardan girdiğim zaman ek olarak yazacağım teşekkür ederim.

@Aang67 hocam telefonu ilk öldürdüğümde kabloyu çıkarmıştım, bu işlemi yaparak tekrar çalışır hale getirdim. Farklı bir yöntemi var mı bilmiyorum ama eğer ki varsa yüklerken sigortayı indirir birde öyle oluyor mu diye :)
  • 5800 yazılım atarak öldürmek imkansız gibi Yazılım yüklemesinde Hatalı Dosya veya Bozuk Dosya Atıldığından Telefon Açılmıyor Hepsi Bu Telefona İster Orginal İsterseniz Modlu Bi Fw Yükleyince Telefon Çalışıyor...

Flashı Yakmanız İmkansız NFE fazla Yüklenmiş Rofs2 Rofs3 Rofs1 dosyalarını Zaten Oluşturmuyor

Ben Yazılım Atarken Onlarca Kez Telefonu kablodan Çektim Pc kapadım AMa Telefona Bi Şey Olmadı
  • Telefona CFW attım açtım sürekli titremeye başladı sanırım yanlış dosyaları attım halbuki Done yazmıştı sonra bu yöntemi denedim v52 yükledim sağolasın gayet güzel çalışıyor şu anda
  • Sağolasın kardeş işimi gördün tşk ..
  • Sending CMT HASH for SOS+ROFS3
    Write result 27: 1701
    Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM356_52.0.007_006_U522.uda.fpsx...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    MCUSW: (null)
    APESW: (null)
    VariantSW: (null)
    Prodcode:
    Done!

SONUÇ: TELEFON HALA ACILMIYOR. ARKADASLAR ACIL YARDIM LUTFEN. DURUP DURURKEN ORJINAL FIRMWARE YUKLUYKEN SADECE OVI MAGAZADAN YUKLEMIS OLDUGUM PROGRAMLAR VARKEN TELEFONUMU KAPATIP TEKRAR ACMAK ISTEDIGIMDE TITREME KIPRASMA OLUP EKRAN BIRTURLU GELMEDI ISIGI DAHI. BENDE BURDA ANLATILANLARI DENEDIM BIRCOK KEZ AMA SONUC "0"
  • Yararlı bir anlatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadry

Sending CMT HASH for SOS+ROFS3
    Write result 27: 1701
    Processing C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM356_52.0.007_006_U522.uda.fpsx...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    MCUSW: (null)
    APESW: (null)
    VariantSW: (null)
    Prodcode:
    Done!

SONUÇ: TELEFON HALA ACILMIYOR. ARKADASLAR ACIL YARDIM LUTFEN. DURUP DURURKEN ORJINAL FIRMWARE YUKLUYKEN SADECE OVI MAGAZADAN YUKLEMIS OLDUGUM PROGRAMLAR VARKEN TELEFONUMU KAPATIP TEKRAR ACMAK ISTEDIGIMDE TITREME KIPRASMA OLUP EKRAN BIRTURLU GELMEDI ISIGI DAHI. BENDE BURDA ANLATILANLARI DENEDIM BIRCOK KEZ AMA SONUC "0"

http://forum.donanimhaber.com/m_46029728/tm.htm
    benim konudaki yöntemi dene

• ''salvado'' arkadaşım bu konuyu açtığın için çok teşekur ederim.
    bende x6 ya v31 den hacklı v30 yuklemeye çalışırken telefon göçtü ve açamadım. senin anlattığın yönteme bakarak bende x6 ya flash atarak telefonu kaldırdım.

klavyene ve ellerine sağlık.. tekrar teşekurler..
  • konu çok yararlı paylaşım için teşekkürler fakat bi sorunum var. c6 dan orjinale dönmeye çalışıyorum herşeyi yaptım son ana kadar görüntüde resimdeki gibi zaten ama Factory Settings" ve "Normal Mode" seçeneklerini aktif etmeme rağmen Searching for phone...Not found!!! diyor.
  • @KucukKurbaga, telefonuna taktında gelen bağlantı modunu PC Suite olarak seçmelisin. Sorun yine halledilmediyse büyük ihtimal bilgisayarında ovi pc suite yüklü değildir, yüklemen gerekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.