Merhaba, işyerinde ortak kullanım için kullanılacak bir scanner arıyoruz. Bilgisayar bağlantısı gerektirmeden, flash bellek veya hafıza kartına tarama yapabilen bir scanner var mı?
Yani tarayacak belgesi olan kişi tarayıcıya gidip flash belleğini takacak ve direk belleğe tarama yapacak.
Teşekkürler.
"Epsonun px60,720,730,820,830 ve bunlara benzer makineleriyle usb bellek ,hafıza kartına tarama yapabiliyorsunuz. "
Canon MX-410 modeli de yapabiliyor. Epson SX420W aldım ama USB'ye tarama fonksiyonunda da gözüm kalmadı değil. Neyseki wi-fi üzerinden tarama yapabiliyorum. Sonuçta bilgisayarı taşıyıp kablo takmak zorunda kalmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Canon MX-410 modeli de yapabiliyor. Epson SX420W aldım ama USB'ye tarama fonksiyonunda da gözüm kalmadı değil. Neyseki wi-fi üzerinden tarama yapabiliyorum. Sonuçta bilgisayarı taşıyıp kablo takmak zorunda kalmıyorum.
ek olarak mx360 modeli canon mg serisinin üst modelleri (5kartuşluları) hemde baya kaliteli tarayıyor bunlar
kaliteli tarama isterseniz usb belleğe epson 6 kartuşlular canon 5 kartuşlular iki markanın bu tip makineleri cok seri ve harika kalitede tarıyor hemde aynı hızda yoğunluk ayarı yaparak belğeyi dahada keskinleştirebiliyorsunuz.