Şimdi Ara

Flash Belleğimin İçeriğini Göremiyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; benim Kingston Data Traveler II Plus-Migo 2 GB. flash belleğim var. Bugün kendi bilgisayarımda varolan bazı dosyaları(exel, word tabanlı) flash belleğime attım ve üzerinde çalıştım. Daha sonra bu çalışmalırımın çıktısını almak için işyerimizde yazıcımızın bulunduğu odada ki bilgisayara flash belleğimi taktım. Sorunsuz çalıştı. Çalışmalarımın üzerinde birtakım değişiklikler yapmam gerekti ve çıktı almadan önce bu değişiklikleride sorunsuz bir şekilde yaptım. Bu arada bir kahve molası verdim. Flash belleğim bilgisayarda takılı vaziyette bıraktım ve kahvemi içtikten sonra çıktılarımı almak için flash belleğimi açtım.
    Flash belleğimin içinde personel, muhasebe, ŞNT, programlar olmak üzere dört farklı klasör vardı. Üzerinde çalıştığım muhasebe klasörü yok olmuştu. diğer klasörler duruyordu.
    Bilgisayarda bir problem olduğunu düşünüp flash belleğimi farklı bir bilgisayarda açtım. ama bu sefer bütün dosya ve klasörlerim kaybolmuştu. hatta flash belleğimi satın aldığımda içinde olan 'secue traveler' programı ve migo sürmüde yok oldu.
    Flash belleğin içinde hiçbir şey görünmediği halde özelliklerinde kullanılan alan 795 mb. olarak görünüyor.
    veri kurtarma programı ile flash belleğin içini taradım ve bütün dosyalarımı buldum. tabii exel tabanlı maaş programlarım ve bazı dosyalarım çalışmaz vaziyette idi.

daha bellek ilginç bir şekilde biçimlendirme istedi ve yaptım. hatta kingstonun sitesinden secure traveler programını bulup içine kurdum ve tıpkı ilk aldığım günkü gibi çalıştırdım. tam herşey yoluna girdi derken(bozulan dosyalarımın dışında) aynı şeyi tekrar yaptı. şu anda flash belleğimin içinde birşey görünmüyor ama kullanılan alan 420 mb. görünüyor. yani içinde dosyalarım var ama göremiyorum.

fazla uzun oldu ama umarım derdimi tam anlatabilmişimdir. yardımlarınızı bekliyorum...

• flaş diskin bence sorunlu git garantiden değiş derim
  • Servis yolu GÖZÜKMÜŞ maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Belleğimi Kullanamıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.