Şimdi Ara

FLASH BELLEKTEN PROGRAM ÇALIŞTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim okulun lablarında sisteme bişey kurdurmuyo benimde aklıma geldi flash belleklerden program çalışırmı acaba diye. ben programı direkt flash belleğe kursam ordan çalışırmı yoksa daha teferruatlı bişeylermi lazım bi yardım ederseniz itü lablarını ele geçirecem

• program kurdurmaması doğal o bilgisayarların coğu korumalıdır ve yöneticiden başkaları program kuramaz sen flash disk ten de denesen başka bi kaynaktan da denesen program o bilgisayara kurulacağı için bilg izin vermez.ancak bilgisayara yönetici oturumuyla girersen yapabilirsin
  • hoca flash diskten çalışan yazılımlar var..... ancak her yazılımı flash diskten çalıştıramazsınız malesef
    bazı ofis yazılımları flash diskten çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

program kurdurmaması doğal o bilgisayarların coğu korumalıdır ve yöneticiden başkaları program kuramaz sen flash disk ten de denesen başka bi kaynaktan da denesen program o bilgisayara kurulacağı için bilg izin vermez.ancak bilgisayara yönetici oturumuyla girersen yapabilirsin

yonetici sifresi bilen birini kafaya alman lazim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: murataydin

arkadaşlar bizim okulun lablarında sisteme bişey kurdurmuyo benimde aklıma geldi flash belleklerden program çalışırmı acaba diye. ben programı direkt flash belleğe kursam ordan çalışırmı yoksa daha teferruatlı bişeylermi lazım bi yardım ederseniz itü lablarını ele geçirecem

evet böyle birşey var
    ben mesela flashget ve opera yı flashbellek den açıyorum(özellikle operayı tavsiye ederim geçmiş sık kıllanılanlar vs. herşey diskte kalıyor)
    http://www.opera-usb.com/operausben.htm

google da yüklemek istediğin programın başına portable yazıp ararsan bişeyler bulabilirsin(portable flashget)

• quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

arkadaşlar bizim okulun lablarında sisteme bişey kurdurmuyo benimde aklıma geldi flash belleklerden program çalışırmı acaba diye. ben programı direkt flash belleğe kursam ordan çalışırmı yoksa daha teferruatlı bişeylermi lazım bi yardım ederseniz itü lablarını ele geçirecem

evet böyle birşey var
    ben mesela flashget ve opera yı flashbellek den açıyorum(özellikle operayı tavsiye ederim geçmiş sık kıllanılanlar vs. herşey diskte kalıyor)

google da yüklemek istediğin programın başına portable yazıp ararsan bişeyler bulabilirsin(portable flashget)

aga eğer olursa varya dile benden ne dilersen

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

evet böyle birşey var

aga eğer olursa varya dile benden ne dilersen

olacak tabi
    daha ayrıntıli bişeyler istersen pm at adaşım
    bende itü den birini arıyodum aslında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.