Bildirim
FLASH BELLEKTEN PROGRAM ÇALIŞTIRMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü, 4 Mobil
Giriş
-
program kurdurmaması doğal o bilgisayarların coğu korumalıdır ve yöneticiden başkaları program kuramaz sen flash disk ten de denesen başka bi kaynaktan da denesen program o bilgisayara kurulacağı için bilg izin vermez.ancak bilgisayara yönetici oturumuyla girersen yapabilirsin -
hoca flash diskten çalışan yazılımlar var..... ancak her yazılımı flash diskten çalıştıramazsınız malesef
bazı ofis yazılımları flash diskten çalışıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
program kurdurmaması doğal o bilgisayarların coğu korumalıdır ve yöneticiden başkaları program kuramaz sen flash disk ten de denesen başka bi kaynaktan da denesen program o bilgisayara kurulacağı için bilg izin vermez.ancak bilgisayara yönetici oturumuyla girersen yapabilirsin
yonetici sifresi bilen birini kafaya alman lazim :) -
quote:
Orjinalden alıntı: murataydin
arkadaşlar bizim okulun lablarında sisteme bişey kurdurmuyo benimde aklıma geldi flash belleklerden program çalışırmı acaba diye. ben programı direkt flash belleğe kursam ordan çalışırmı yoksa daha teferruatlı bişeylermi lazım bi yardım ederseniz itü lablarını ele geçirecem
evet böyle birşey var
ben mesela flashget ve opera yı flashbellek den açıyorum(özellikle operayı tavsiye ederim geçmiş sık kıllanılanlar vs. herşey diskte kalıyor)
http://www.opera-usb.com/operausben.htm
google da yüklemek istediğin programın başına portable yazıp ararsan bişeyler bulabilirsin(portable flashget)
-
aga eğer olursa varya dile benden ne dilersenquote:
Orjinalden alıntı: tracy
quote:
arkadaşlar bizim okulun lablarında sisteme bişey kurdurmuyo benimde aklıma geldi flash belleklerden program çalışırmı acaba diye. ben programı direkt flash belleğe kursam ordan çalışırmı yoksa daha teferruatlı bişeylermi lazım bi yardım ederseniz itü lablarını ele geçirecem
evet böyle birşey var
ben mesela flashget ve opera yı flashbellek den açıyorum(özellikle operayı tavsiye ederim geçmiş sık kıllanılanlar vs. herşey diskte kalıyor)
google da yüklemek istediğin programın başına portable yazıp ararsan bişeyler bulabilirsin(portable flashget)
-
quote:
aga eğer olursa varya dile benden ne dilersenquote:
Orjinalden alıntı: tracy
quote:
evet böyle birşey var
olacak tabi
daha ayrıntıli bişeyler istersen pm at adaşım
bende itü den birini arıyodum aslında
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pc mouse görmüyor
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- bios güncellerken elektrik gitti
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- cable not connected ne demek
- telefonum şarj olmuyor
- udf dosyası nasıl açılır
- dlss nedir
- suya düşen telefon
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X