arkadaşlar 8 gb silicon power flash disc sahibiyim. içine portable apps uygulaması yüklemiştim. sorunsuz kullanıyorum uzun zamandır ancak iki gündür bi problem var. portable apps uygulaması yükleyince oluşturulan dosyalar vardır ya, documents klasörü içinde, music, pictures vs vs. sadece bunları görebiliyorum. yani bilgisayarımdan diskime tıkladığımda direk documents klasörünü açıyor. yani documents klasörünü ana dizin olarak görüyo. başka başka bilgisayarlarda denedim aynı. yanlişlıkla diğer dosyaları sildim mi acaba diye düşündüm ilk başta. documents içindeki dosyaların boyutuna bakıyorum 2,88 gb. bilgisayarımdan diskin boyutuna bakıyorum. 7,51 gb. kullanılan alan 6,75 gb. yani nasıl bişey anlamadım. bu sorunu daha önce yaşayan oldumu, nasıl çözdü yada yardım edebilecek varmı acaba ?? önemli dosyalarım vardı ana dizinde.. : (
hiç cevabı olan yokmu buna arkadaşlar.
hiç mi yardım edecek biri yok arkadaşlar. bu olay bi tek benim başıma mı geldi yaniii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme