Merhaba Arkadaşlar Ben Malezyada yaşıyorum. Türkiyede bir ithalat firmam var. Gümrükte kayıtlı dış ticaret firması. İstanbulda yaşayan abim şu an firmanın işlemleriyle uğrasıyor ve benim adıma işlem yapmaya yetkili Çinde ve Honkongda bir kaç firma buldum Flash Disk ve SD Kart satıyor ve baya uygun işin ilginç yanı Flash Disk ve Sd kartta Gümrük vergisi yok KDV %18 ve Garanti belgesi istenmiyor Şirketi şu an kullanmıyorum belkide kapatabilirim diye düşünüyorum Bana Yardımcı olursanız maddi konuda yurtdışından bu ürünü getirip satabiliriz diye düşünüyorum Tüm forumları inceledim deli gibi flash disk sd kart isteyen var 3000 tane isteyen 4000 tane isteyen çok sayıda isteyen var ama kapı teslimi olacak diyolar Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim burdan ürünü ben kendi ellerimle test edip yollayacağım müşteri bulmak çok kolay yeterki mal tr ye gitsin atx kasa kutusuna en az 5000 tane Flash Disk sığar sanırım 5000 tane flash disk veya sd karttan sadece 1 dolar kar etsen 5000 dolar kazanırsın ki bu imkansız bir şey değil. belkide daha fazla Bu konuda Bana nasıl Yardımcı olabilirsiniz ne gibi önerileriniz olur ortak bi çalışma yapabilirmiyiz her türlü eleştiri ve öneriye açığım belki benimbilmediğim sizin bildiğiniz bir şeyler varsa paylaşın lütfen