Şimdi Ara

Flash Player Virüsü (Ya da her neyse)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İnternete girmeye çalıştığımda (herhangi bir tarayıcıdan) Google'a girmek istediğim zaman "Warning. Your flash player may be out of date. Please update to continue" gibi bir şey çıkıyor ve yükleme sayfasına gönderiyor. Ki bu gönderdiği sayfa da çok büyük ihtimal sahte bir sayfa. Aynı şekilde YouTube'a da giremiyorum. Ve bu şey yalnızca evin internetinden bağlanmaya çalıştığımda oluyor. Telefonda bile çıkıyor bu hata. Ama internet paketimle girince herhangi bir sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
     Flash Player Virüsü (Ya da her neyse) Flash Player Virüsü (Ya da her neyse)

• Ayni sorun bendede var sifirlamadan cozmek istiyorum virus programlari bulmuyoer
  • iobit malvare fighter ile tarayın. tarayıcıya musallat olan virüsleri temizlemede bayağı iyi bir antimalvare....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celibar -- 22 Mart 2014; 12:19:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos45

Merhaba arkadaşlar. İnternete girmeye çalıştığımda (herhangi bir tarayıcıdan) Google'a girmek istediğim zaman "Warning. Your flash player may be out of date. Please update to continue" gibi bir şey çıkıyor ve yükleme sayfasına gönderiyor. Ki bu gönderdiği sayfa da çok büyük ihtimal sahte bir sayfa. Aynı şekilde YouTube'a da giremiyorum. Ve bu şey yalnızca evin internetinden bağlanmaya çalıştığımda oluyor. Telefonda bile çıkıyor bu hata. Ama internet paketimle girince herhangi bir sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam şu linkten sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
    http://mu.gen.tr/warning-your-flash-player-may-be-out-of-date-virusu.html

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos45

Merhaba arkadaşlar. İnternete girmeye çalıştığımda (herhangi bir tarayıcıdan) Google'a girmek istediğim zaman "Warning. Your flash player may be out of date. Please update to continue" gibi bir şey çıkıyor ve yükleme sayfasına gönderiyor. Ki bu gönderdiği sayfa da çok büyük ihtimal sahte bir sayfa. Aynı şekilde YouTube'a da giremiyorum. Ve bu şey yalnızca evin internetinden bağlanmaya çalıştığımda oluyor. Telefonda bile çıkıyor bu hata. Ama internet paketimle girince herhangi bir sorun yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba Hijacthis yükle fixle bu kadar basit sorun olursa pm gönder yardımcı olurum. Hayırlı Forumlar.

• C:'ye format attım o bile fayda etmedi. Ne biçim bir illettir anlamadım. Söylediğiniz şeyleri deneyeceğim
  • Slm ayni sorun bendede var. Bilgisayari formatladim yine kurtulamadim.. imdatt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar. tplink kullanan varsa modemi değişssin.d dolapta başka modem vardım taktım direk düzeldi. bende format attım düzelmemişti. tplink güvenlik açığından oluyormuş baktığım kaynaklara göre
  • arkadaşlar modemi değiştirmeye imkanı olmayan arkadaşlar için geçici bir çözüm var,ben denedim düzeldi :

telekom altyapısnı kullanıosanız telekomun dns girin yada modeme güncel yazılım atmakla sorun duzelıcek modemde guvenlık acıgı oldugundan sızı farklı adreslere yonlerıo

195.175.39.39
    195.175.39.40
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar. Sorun DNS ile ilgili. Google DNS'i kullandığımda sorun çözüldü
  • carlos45 C kullanıcısına yanıt
    Aslında DNS değiştirmek geçici bir çözüm. Hackerlar şuan DNS yönlendirmesi ile saldırıyor fakat Zyxel firmware e sahip adsl modem kullanlar yani bu güvenlik açığından etkilenen kullanıcıların ADSL modemlerini değiştirmeleri iyi olur.

WARNING! Your Flash Player may be out of date.Please upgrade to continue http://uzmanim.net/soru/warning-your-flash-player-may-be-out-of-date/3017 linkini arkadaşlarım sürekli güncel tutuyorlar. Şuan en fazla bilgiyi bulabileceğiniz link.

• Bende ugrasacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun modemden kaynaklanıyor modemin yedeklemesi varsa tekrar kurun yoksa resetleyip tekrar kurun ve panel şifresini değiştirin sonra bilgisayar a open dns girin çözülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Aslında DNS değiştirmek geçici bir çözüm. Hackerlar şuan DNS yönlendirmesi ile saldırıyor fakat Zyxel firmware e sahip adsl modem kullanlar yani bu güvenlik açığından etkilenen kullanıcıların ADSL modemlerini değiştirmeleri iyi olur.

WARNING! Your Flash Player may be out of date.Please upgrade to continue http://uzmanim.net/soru/warning-your-flash-player-may-be-out-of-date/3017 linkini arkadaşlarım sürekli güncel tutuyorlar. Şuan en fazla bilgiyi bulabileceğiniz link.

Merhaba Hijackhis den flash update fixledikten sonra sorunu çözebilirsiniz. Düzelmezse hizmetlerden durdurup devre dısı bırakın son olarak hijackthis den fixleyin sorun çözülmüş olacaktır. Hayırlı Forumlar.

• Beyler bu virüs bana da bulaştı silemiyorum yardım edin

-DNS değiştirdim
    -adwcleaner kurdum, tarattım, bir şeyler sildi
    -Malwarebytes Anti-Malware kurdum şu an tarıyor.Tarama bitti birsürü şey sildi bu kadar zararlı şey var mıydı be.Neyse bu da asıl şeyi silemedi.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 13 Mayıs 2014; 12:56:37 >
  • Hocam guvenli modda combofix ile tarama yapiniz. Sorun hallolmassa malwarebtys isini gorucektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.