Şimdi Ara

Flash ta yaptığım buttonlara link verdim. Hostinge atınca çalışmıyor yardım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar flash ta yaptığım buttonlarıma

on ( release) {
    getURL("C:/Users/Eren/Desktop/uslular/iletisim.html");
    }

kodları ile iletişim sayfasının açılmasını istiyorum. bilgisayarımda açılıyor fakat dosyaları hostinge atınca linkler çalışmıyor neden acaba ? çok acil lazm yardım edin lütfen...

• C:/Users/Eren/Desktop/uslular/iletisim.html localhostuna göre link vermişsin farkındaysan ? sitendeki elementleri bi klasörde toplayıp linkleride "iletisim.html" olarak vermen lazım alt klasörlere link verirken de klasörismi/"link.html"
  • farkındayım local imde link verdim ama hostta www klasörü altına atıyorum dosyaları D:/inetpub/www/iletisim.html diyorum yine olmuyo
  • bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardım edermisiniz
  • Şimdi arkadaşlar,sitenize ait sayfaları sunucuda tam olarak nerede barındırıyorsunuz? Diyelim ki domaininizwww.sitem.com olsun.Sitenize ait sayfaların da sunucunuzdaki htdocs klasörünün(site kök dizininin)içinde olduğunu varsayalım.Sizin butonlarınıza vereceğiniz linklerhttp://www.sitem.com/sayfa.html şeklinde olmalıdır.Mesela iletişim sayfanız(iletisim.html),htdocs içinde iletisimverileri isimli bir klasörün içinde olduğunda bu sayfanın linkihttp://www.sitem.com/iletisimverileri/iletisim.html olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren2kose

merhaba arkadaşlar flash ta yaptığım buttonlarıma

on ( release) {
    getURL("C:/Users/Eren/Desktop/uslular/iletisim.html");
    }

kodları ile iletişim sayfasının açılmasını istiyorum. bilgisayarımda açılıyor fakat dosyaları hostinge atınca linkler çalışmıyor neden acaba ? çok acil lazm yardım edin lütfen...

Arkadaşım bütün html dosyalarının (anasayfa.html, iletisim.html, hakkimizda.html vb...) aynı klasör içerisinde olduğunu var sayıyorum. Bunun için flashta kullanman gereken kod bloğu:

on ( release) {
    getURL("iletisim.html");
    }

sadece bu kod bloğunu kullanmalısın ek olarak birşey daha var butonlarının olduğu swf dosyasıda bu html dosyalarının olduğu yerde olmak zorunda bu şekilde yaparsan istediğin sonuca ulaşırsın...

• Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Interferon sen benim konularımda da çok yardımcı oluyosun tuttum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: P@ntera

Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Interferon sen benim konularımda da çok yardımcı oluyosun tuttum seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.