on ( release) { getURL("C:/Users/Eren/Desktop/uslular/iletisim.html"); }
kodları ile iletişim sayfasının açılmasını istiyorum. bilgisayarımda açılıyor fakat dosyaları hostinge atınca linkler çalışmıyor neden acaba ? çok acil lazm yardım edin lütfen...
C:/Users/Eren/Desktop/uslular/iletisim.html localhostuna göre link vermişsin farkındaysan ? sitendeki elementleri bi klasörde toplayıp linkleride "iletisim.html" olarak vermen lazım alt klasörlere link verirken de klasörismi/"link.html"
farkındayım local imde link verdim ama hostta www klasörü altına atıyorum dosyaları D:/inetpub/www/iletisim.html diyorum yine olmuyo
bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardım edermisiniz
Şimdi arkadaşlar,sitenize ait sayfaları sunucuda tam olarak nerede barındırıyorsunuz? Diyelim ki domaininizwww.sitem.com olsun.Sitenize ait sayfaların da sunucunuzdaki htdocs klasörünün(site kök dizininin)içinde olduğunu varsayalım.Sizin butonlarınıza vereceğiniz linklerhttp://www.sitem.com/sayfa.html şeklinde olmalıdır.Mesela iletişim sayfanız(iletisim.html),htdocs içinde iletisimverileri isimli bir klasörün içinde olduğunda bu sayfanın linkihttp://www.sitem.com/iletisimverileri/iletisim.html olur.
quote:
Orijinalden alıntı: eren2kose
merhaba arkadaşlar flash ta yaptığım buttonlarıma
on ( release) { getURL("C:/Users/Eren/Desktop/uslular/iletisim.html"); }
kodları ile iletişim sayfasının açılmasını istiyorum. bilgisayarımda açılıyor fakat dosyaları hostinge atınca linkler çalışmıyor neden acaba ? çok acil lazm yardım edin lütfen...
Arkadaşım bütün html dosyalarının (anasayfa.html, iletisim.html, hakkimizda.html vb...) aynı klasör içerisinde olduğunu var sayıyorum. Bunun için flashta kullanman gereken kod bloğu:
on ( release) { getURL("iletisim.html"); }
sadece bu kod bloğunu kullanmalısın ek olarak birşey daha var butonlarının olduğu swf dosyasıda bu html dosyalarının olduğu yerde olmak zorunda bu şekilde yaparsan istediğin sonuca ulaşırsın...
Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Interferon sen benim konularımda da çok yardımcı oluyosun tuttum seni
quote:
Orijinalden alıntı: P@ntera
Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Interferon sen benim konularımda da çok yardımcı oluyosun tuttum seni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme