Şimdi Ara

Flash Videolarda Yeşil Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ: videoya sağ tıkla > ayarlar > hızlandırıcıyı kapat

Flash videolar site ve tarayıcı farkı gözetmeksizin yeşil bir pencereden ibaret olarak görünüyorlar, bir süre ses devam ediyor ardından takılıyor. Bunun akabinde Eklenti hata verdi: Shockwave Flash tarzında bir uyarı geliyor

Ekran kartımın sürücüsünü silip tekrar yükledim, flashplayer'ı silip tekrar yükledim, ekran kartının eski sürücüsünü yükledim fakat sorun devam etmekte.

Bilgisayar üzerinde mkv film izledim herhangi bir sıkıntı yok.

HD4890 kullanıyorum.

Sizce sıkıntı nerde?

EDIT: Eklemeyi unutmuşum, ekran kartının driver'ını sildiğimde sorun ortadan kalkıyorç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B. Bulut -- 27 Mayıs 2012; 17:30:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B. Bulut

Flash videolar site ve tarayıcı farkı gözetmeksizin yeşil bir pencereden ibaret olarak görünüyorlar, bir süre ses devam ediyor ardından takılıyor. Bunun akabinde Eklenti hata verdi: Shockwave Flash tarzında bir uyarı geliyor

Ekran kartımın sürücüsünü silip tekrar yükledim, flashplayer'ı silip tekrar yükledim, ekran kartının eski sürücüsünü yükledim fakat sorun devam etmekte.

Bilgisayar üzerinde mkv film izledim herhangi bir sıkıntı yok.

HD4890 kullanıyorum.

Sizce sıkıntı nerde?

codec kaynaklı oluyor sanırım.İster codec i kaldır istersen bi video açıp sağ tıklayıp donanım hızlandırma özelliğini kapat sonra tarayıcıyı kapa aç düzelir.
  • Hali hazırda codec paketin yüklü ise sil k-lite codec pack var onu kur.Ben yıllardir k-lite kullanıyorum hiç sorun çıkmadı.
  • videonun üzerine sağ tıkla ayarlara gir ordan ilk sekme görüntü sekmesinde "donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" seçeneğinin tick işaretini kaldır sayfayı yenile muhtemelen oynatıcaktır oynatmazsa dediğim yeri +/- şekilde bikaç defa daha dene ama bnde işe yarıyor bi kaç sene önce bnde çekmiştim bu sıkıntıyı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

videonun üzerine sağ tıkla ayarlara gir ordan ilk sekme görüntü sekmesinde "donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" seçeneğinin tick işaretini kaldır sayfayı yenile muhtemelen oynatıcaktır oynatmazsa dediğim yeri +/- şekilde bikaç defa daha dene ama bnde işe yarıyor bi kaç sene önce bnde çekmiştim bu sıkıntıyı...

İşe yaradı, teşekkür ederim tüm yardımlar için. Sebep hakkında bir fikriniz var mı peki bu konuda? 2 yıldır bu ekran kartını kullanıyorum ama son dönemlerde veya son sürücülerde sapıtmalar oldu. Bir iki gün öncede monitöre veri göndermiyordu, içini temizledim, biraz daha düzeldi. Fakat sürücünün yeni sürümlerinde ısıyla ilgili bir sorun olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B. Bulut -- 27 Mayıs 2012; 17:33:41 >

• açık söylemek gerekirse tam olarak sebebini bilmiyorum ancak net olarak suçlamasamda bnde aynı ekran kartını kullanıyodum ve çok fazla problem yaşadım. sonuç olarak ekran kartımı değiştirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

açık söylemek gerekirse tam olarak sebebini bilmiyorum ancak net olarak suçlamasamda bnde aynı ekran kartını kullanıyodum ve çok fazla problem yaşadım. sonuç olarak ekran kartımı değiştirdim...

Daha önce problem yaşamadım ilk çıktığı günden bu yana güncel bir ekran kartıymış gibi kullanabiliyorum. Tek sorun ısı oldu bende, Antalya'nın yazları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.