Şimdi Ara

Flashget kendi kendini kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belli bir sayının üstünde linki aynı anda koymaya çalışınca flashget kendi kendini kapatıyor. Bundan bir hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu. Mozilla- flashgot'tan seçiyordum 30 linki, Seçilenleri flashget ile indir diyordum, flashget açılıyordu, ayarları yapıyordum ve indirmeye başlıyordu. Şimdi ise açılıyor, ayar ekranı gelmeden kendi kendini kapatıyor. 4-5 tane link seçtiğimde bu problem olmuyor yalnız. Belli bir sayının üstüne çıktığında oluyor anladığım kadarıyla. Bu problemin nasıl çözüleceği hakkında bir fikri olan var mı?

• Güzel bir program kaldırma programıyla (Revo Uninstaller tavsiye edilir) sistemden tamamen kaldır, sonra tekrar kur.
  • Revo uninstaller ile bilgisayardan kaldırdım, bütün kalıntılarını da sildim, sonra tekrar yükledim fakat hala aynı problem devam etmekte :s
  • Sorun programı tekrar kaldırıp kurmakla alakalı değil.
    Aynı dertten bende şikayetçiyim.

Bu sorun flashgetin yeni sürümlerinde var.Üst üste 6-7 linki ters tuşla tıklayıp kopyala derseniz program kendini kapatıyor.Fakat 5 linkte aynısı olmuyor.

Sorunun çözümünü araştırmama rağmen bulamadım.
    Tek çözüm 1.73 olan klasik sürümü kullanmandır.Çünkü onda böyle bir hata yok
  • Ben 1.96 versiyonunu sorunsuz şekilde kullanıyorum ama yinede 1.73 versiyonunu deneyin isterseniz.
  • Tamamdır arkadaşlar hallettim problemi.
    Sorun Flashgot ayarlarında indirme yöneticisi olarak default "Flashget" yerine benim kendimin yarattığı bir "flashget" seçmemden kaynaklanıyormuş. Bilgilerinize arz edilir.

Teşekkürler yardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.