Arkadaşlar belli bir sayının üstünde linki aynı anda koymaya çalışınca flashget kendi kendini kapatıyor. Bundan bir hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu. Mozilla- flashgot'tan seçiyordum 30 linki, Seçilenleri flashget ile indir diyordum, flashget açılıyordu, ayarları yapıyordum ve indirmeye başlıyordu. Şimdi ise açılıyor, ayar ekranı gelmeden kendi kendini kapatıyor. 4-5 tane link seçtiğimde bu problem olmuyor yalnız. Belli bir sayının üstüne çıktığında oluyor anladığım kadarıyla. Bu problemin nasıl çözüleceği hakkında bir fikri olan var mı?
Güzel bir program kaldırma programıyla (Revo Uninstaller tavsiye edilir) sistemden tamamen kaldır, sonra tekrar kur.
Revo uninstaller ile bilgisayardan kaldırdım, bütün kalıntılarını da sildim, sonra tekrar yükledim fakat hala aynı problem devam etmekte :s
Sorun programı tekrar kaldırıp kurmakla alakalı değil. Aynı dertten bende şikayetçiyim.
Bu sorun flashgetin yeni sürümlerinde var.Üst üste 6-7 linki ters tuşla tıklayıp kopyala derseniz program kendini kapatıyor.Fakat 5 linkte aynısı olmuyor.
Sorunun çözümünü araştırmama rağmen bulamadım. Tek çözüm 1.73 olan klasik sürümü kullanmandır.Çünkü onda böyle bir hata yok
Ben 1.96 versiyonunu sorunsuz şekilde kullanıyorum ama yinede 1.73 versiyonunu deneyin isterseniz.
Tamamdır arkadaşlar hallettim problemi. Sorun Flashgot ayarlarında indirme yöneticisi olarak default "Flashget" yerine benim kendimin yarattığı bir "flashget" seçmemden kaynaklanıyormuş. Bilgilerinize arz edilir.