Şimdi Ara

Flashsiz CD/mp3 alcam fikir bekliorm....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende bi Sony NWA1000 war ve simdi de kardesim istio die bi mp3 alcaktik bende mantikli olur diye muhtemel sony (bu da sonicstage kullansin diye) yada onerisi olan varsa baska bi marka CD(mp3lu) player alcam... acikcasi emin olamiyorum ve en cok da aklim su yan durunca daha cok sarj gitme olayinda kaliyo.... bu konuyu alt bolumlerden birine aciim dedim ama tasinabilir CD playerlarla ilgili bi bolum bulamadim sonyle daha alakali gibi kacti... sizce naapmali?? dezavantajlari olmasina ragmen kesinlikle daha CD playerlarin devrinin gecmediine inaniyorum... fikirlerinizi bekliyorum

• Bence geçti cd playerlerin devri...Etrafta nerdeyse hiç görmüyorum.Yine de ısrar ediyorsan,Sony iyi tabi ki.Benim cd playerime pil dayanmazdı.Çok pil tüketiyorlar.
  • fern tesekkur ederim... 2 gunun sonunda baska cwplayan olmadi forumda... garip.. neyse arkadaslar pil olayindan diil ama cok yer kaplamasi ve avantajinin cok olmamasi sonucunda flash mp3 alma kararina vardim... yine de tesekkur ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speratu -- 17 Mart 2007; 12:50:53 >
  • mp3 layer bölümünde bir arkadaş yeni almıl olduğu sony mp3 Cd playerını satıyor bir bakın belki fiyatta anlaşırsınız
  • arkadaşım bu devirde CD player alınır mı hç, kesinlikle devri geçti, çakma olmayan kaliteli bir markanın mp3 playerini al derim 512 mb bile yeterli olur...
  • Zaten pahalı bir fiyata alınmaz ama uygun fiyata kalieteli bir mal neden alınmasın. Bunu alan kişi mp3 player gibi devamlı yanında taşımayı düşünüyorsa almamalı ama evde dinlemek için yada müzük seti niyetine hoparlöre takıp kullanmak için kullanışlı olur. Ayrıca binlerce mp3 ten istediğini seçebilmek gibi şansınızda var.
  • bende samsung mcd cf300 var 2 yıl önce filan almıştım alete pil dayandıramıyorum bir sürü şarjlı pil denedim hiç birisinden verim alamadım. diğer modelleri bilemem ama dediğim cdplayerda pil sorunu büyük. ayrıca ben de devrini tamamladığını düşünüyorum maksat yanında gezdirmekse mp3 player almak çok çok daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.