Ben flash cs6 ile çoktan seçmeli 4.sınıflar için bir test yapmak istiyorum. Fakat testte her bildiği doğru soru için üstte bulunan bir araba bir kare ileri gidicek ve 5 soru sonucundada finishe ulaşıp kazandınız çıkıcak. Bunun için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. En azından örnek video varsa yapabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: TeRMiNSToR
Ben flash cs6 ile çoktan seçmeli 4.sınıflar için bir test yapmak istiyorum. Fakat testte her bildiği doğru soru için üstte bulunan bir araba bir kare ileri gidicek ve 5 soru sonucundada finishe ulaşıp kazandınız çıkıcak. Bunun için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. En azından örnek video varsa yapabilirim.
Hocam hala ilgileniyorsanız yardımcı olayım.
quote:
Orijinalden alıntı: MuratOzdogan
quote:
Orijinalden alıntı: TeRMiNSToR
Hocam hala ilgileniyorsanız yardımcı olayım.
çok teşekkür ederim hocam proje ödevimi teslim ettim testi yapmadan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme