Şimdi Ara

FLAŞTAN DOSYA KURTARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Flaş belleğime Windows 10 Media Creation Tool ile windows10 yükleyip flaşla bilgisayara format atacaktım ama flaşın içinde resimlerim vardı.

Ben sandım ki içindeki resimlere, videolara falan dokunmaz ama hayır bir de ne göreyim bütün resimler, videolar, anılarım hepsi gitmiş

Kurtarmanın bir yolu yok mu, sabahtan beri bununla uğraşıyorum ama gelmiyor galiba overwritten olmuşlar. Dosya kurtarma yazılımları yükledim denedim ama hiçbiri geri gelmedi, windows10 dosyasının birkaç ikon resimleri geldi uyarı resmi falan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• herhangi bir linux dağılımında , testdisk ile şansınız olabilir. Galiba ben ddrescue de kullanmış olabilirim.

Ben youtube videolarından adım adım izleyerek zamanında bir şeyler jurtarabilmiştim.

Hatta şunlarda olabilir.

www.digitalocean.com
    Top 20 Best Linux Data Recovery Tools to Recover Deleted/Corrupted Files | DigitalOcean
    https://www.digitalocean.com/community/tutorials/top-best-linux-data-recovery-tools

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morphine84 -- 19 Haziran 2024; 21:37:13 >
  • Recuva dene

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim de flaştaki eski resimler gelmiyor, tuhaf açılamayan birkaç dosya falan muhtemelen win10 kurulum dosyalarından kalanlar.

• Ücretli yazılımlar işinize yarayabilir. Recuvada güzel programdır.

• Easeus Data Recovery Wizard programı ile...

"Partition Recovery" alt bölümünü kullanarak...

eski partitionu yerine getirince...

her şey kurtarılmış olur...

"Data Recovery" seçeneğinden gitmeyin...

• "Active Partition Recovery" de iyidir...

• En iyisi recuva hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.