Bildirim
FLEXPLAYER...ACEPLAYER video yükleme yardımmm acill!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ace playerda ayarlarda wifi adresi var onu pc ye girip ordan yüklemeniz lazım videoları. -
Dostum bu olay flexplayerda direk üstüne sürükleyince olmuyor mu ? Ben mi bişeyi yanlış yapıyorum -
Yanlış yapıyorsunuz. Arkadaş cevap vermiş onun dediğini denememekle bir yanlış daha ekliyorsunuz üstüne.quote:
Orijinalden alıntı: 9Cheetah9
Dostum bu olay flexplayerda direk üstüne sürükleyince olmuyor mu ? Ben mi bişeyi yanlış yapıyorum
Diğer yapmaya çalıştığınız yöntem şöyle:
Önce aletiniz bilgisayara bağlayın.
iTunes'ta soldaki uygulamalar başlığında değil, soldaki aygıtların altındaki aletinize tıklayınca sağda açılan özet-bilgi-uygulama sıralamasındaki menülerden uygulamalara girip alttaki dosya paylaşma kısmında uygulamanızı seçip, onun sağındaki belgeler kısmına filmnizi atarak yapın
edit: alıntıyı sildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 17 Şubat 2012; 23:58:00 > -
eyw bilader saolasın hallettm sonunda :) teşekkürler yardımın için... flexplayerden hallettm altta çıktı ztn direk... -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Yanlış yapıyorsunuz. Arkadaş cevap vermiş onun dediğini denememekle bir yanlış daha ekliyorsunuz üstüne.
iTunes'ta soldaki uygulamalar başlığında değil, soldaki aygıtların altındaki aletinize tıklayınca sağda açılan özet-bilgi-uygulama sıralamasındaki menülerden uygulamalara girip alttaki dosya paylaşma kısmında uygulamanızı seçip, onun sağındaki belgeler kısmına filmnizi atarak yapın
Usta şimdide şöyle bi sorun var :D bnde av adapter var tvden video izleyebilmek için ama flexplayerdan videoyu açtığımda ekranda göremiyorum ama Film rulosundan açınca izleniyo ne yapmalıyım?? -
Demek ki flexplayer'ın video out desteği yok. Bu durumda jb yoksa yapacak bir şey yok.quote:
Orijinalden alıntı: 9Cheetah9quote:
Yanlış yapıyorsunuz. Arkadaş cevap vermiş onun dediğini denememekle bir yanlış daha ekliyorsunuz üstüne.
Usta şimdide şöyle bi sorun var :D bnde av adapter var tvden video izleyebilmek için ama flexplayerdan videoyu açtığımda ekranda göremiyorum ama Film rulosundan açınca izleniyo ne yapmalıyım??
Alıntıları Göster
Ne alet, ne sistemi, ne kablonun hangi kablo olduğu... Hiç bir şey söylememişsiniz. Bu kadar bilgiye.. budur
üstüpü bitmiş, ben aliim de geliim!
-
quote:
Demek ki flexplayer'ın video out desteği yok. Bu durumda jb yoksa yapacak bir şey yok.
Ne alet, ne sistemi, ne kablonun hangi kablo olduğu... Hiç bir şey söylememişsiniz. Bu kadar bilgiye.. budur
Usta elimdeki kablo Dexim marka bir av adaptor bir iphone girişi ve 3 tane de bildiğin gibi sarı kırmızı beyaz tv girişi var :D Sanırım dediğin gibi flexplayerda video out yok ace de denedm ondada olmadı acaba dedim avi formatlı olduğu için tv mi desteklemiyo ses var görüntü yok çünkü mp4 e çevirdim o şekilde attm programlara gene aynı ses var görüntü yok ama film rulosundan açınca herşey gayet normal programda bi sıkıntı var :D Ama bu programların amacı film izlemek değilmi video out yoksa napayım ben öyle programı :D VİDEO OUT destekli bildiğin bi program var mı usta?? ACİLL..
-
Demiştim, jb yoksa yapacak birşey yok. Varsa, sisteminin ne olduğuna bağlı.quote:
Demek ki flexplayer'ın video out desteği yok. Bu durumda jb yoksa yapacak bir şey yok.
Usta elimdeki kablo Dexim marka bir av adaptor bir iphone girişi ve 3 tane de bildiğin gibi sarı kırmızı beyaz tv girişi var :D Sanırım dediğin gibi flexplayerda video out yok ace de denedm ondada olmadı acaba dedim avi formatlı olduğu için tv mi desteklemiyo ses var görüntü yok çünkü mp4 e çevirdim o şekilde attm programlara gene aynı ses var görüntü yok ama film rulosundan açınca herşey gayet normal programda bi sıkıntı var :D Ama bu programların amacı film izlemek değilmi video out yoksa napayım ben öyle programı :D VİDEO OUT destekli bildiğin bi program var mı usta?? ACİLL..
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 18 Şubat 2012; 2:08:33 >
-
quote:
Demiştim, jb yoksa yapacak birşey yok. Varsa, sisteminin ne olduğuna bağlı.
Eyw usta sağolasın artık napalım mp4 e çevirip izliycez tv den :D Jb düşünmüyorum telefona yaw güvenemiyorum :) -
O zaman Aceplayer'ı biraz kurcala. TvOut olması lazım onda : )quote:
Demiştim, jb yoksa yapacak birşey yok. Varsa, sisteminin ne olduğuna bağlı.
Eyw usta sağolasın artık napalım mp4 e çevirip izliycez tv den :D Jb düşünmüyorum telefona yaw güvenemiyorum :)
Alıntıları Göster -
quote:
O zaman Aceplayer'ı biraz kurcala. TvOut olması lazım onda : )
Aynn onu indirdim usta şimdi 0.99 $ a :D tv out yazıyor ama ace player lite da olduğu gibi ses var görüntü yok :) acaba kabloda mı bi sorun var ama o zmn hiçbir şekilde görüntü göstermemesi lzm.... Yani açıklamada belirtilen tv-out özelliği yalan... boşuna indirdik... -
ayarlardan tvoutu etkinleştirdin mi?quote:
O zaman Aceplayer'ı biraz kurcala. TvOut olması lazım onda : )
Aynn onu indirdim usta şimdi 0.99 $ a :D tv out yazıyor ama ace player lite da olduğu gibi ses var görüntü yok :) acaba kabloda mı bi sorun var ama o zmn hiçbir şekilde görüntü göstermemesi lzm.... Yani açıklamada belirtilen tv-out özelliği yalan... boşuna indirdik...
Alıntıları Göster
edit:kablosuz out bile yapıyor, kabloluyu haydi haydi yapacaktır.
ben bi maşon alıp geliim nalburdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 18 Şubat 2012; 2:49:25 >
-
quote:
ayarlardan tvoutu etkinleştirdin mi?
Babacım ne biçim program bu yaw :) adamlar uygulamanın en önemli özelliğini devre dışı bırakmışlar :) ayarlardan açtım halloldu herşey açık bi tv-out kapalı anasını satayım :) :) Şimdi bi sorun daha var sölesem mi acaba :)) Kasıo bu seferde görüntü ekranda :) Gene hayır yok anlaşılan :D -
O zamaaaan.... Kıyıcan 3 dolara, bu alandaki en iyi olan AVPlayer'ı alıcan.quote:
ayarlardan tvoutu etkinleştirdin mi?
Babacım ne biçim program bu yaw :) adamlar uygulamanın en önemli özelliğini devre dışı bırakmışlar :) ayarlardan açtım halloldu herşey açık bi tv-out kapalı anasını satayım :) :) Şimdi bi sorun daha var sölesem mi acaba :)) Kasıo bu seferde görüntü ekranda :) Gene hayır yok anlaşılan :D
Alıntıları Göster
-
quote:
O zamaaaan.... Kıyıcan 3 dolara, bu alandaki en iyi olan AVPlayer'ı alıcan.
Aynn :) Neyse usta saolasın yardım için gece gece yordk senide :) -
Önemli diil. Bu gece ben nöbetçiyim.quote:
O zamaaaan.... Kıyıcan 3 dolara, bu alandaki en iyi olan AVPlayer'ı alıcan.
Aynn :) Neyse usta saolasın yardım için gece gece yordk senide :)
Alıntıları Göster
Faturayı hangi adrese gönderelim?
ücretsiz hizmet: Yatmadıysan bir de OPlayer' ı dene.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X